Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Danas od 12:30h d3i na telekomu neupotrebljiv, samo secka slika, uredjaj prikazuje brzinu 1.18 mbps a imam 50 paket, speed test ka telekom serveru prikazuje punu brzinu, ka sbb serveru 2 mbps

Imao sam identičan problem prekjuče.
SD kanali su radili bez problema, ali ni jedan od 5 HD kanala nije mogao da se gleda normalno - seckanje, kočenje, slajd-show umesto tečne slike, itd...
Sutradan se sve vratilo u normalu.

Zanima me da li ja mogu ako uzmem d3i da koristim svoj android box a ne njihov. Npr. da ubacim u kodi ili neki iptv program i tako da gledam. Imam jak taj box pa greota da koristim to njihovo cudo ako hoce da baguje.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Moraš da koristiš njihov prijemnik. Inače, ništa tu ne baguje. Ponekad bude problema sa protokom, uglavnom kod njih na serveru, ali kućni uređaj dobro radi.

Kako rade njihovi hd kanali? Zanims me najvise sportklub kad je fudbal englezi i spanci. Da li koci ili hoce da baguje? Cekam da vidim da li ce englezi ostati na sk pa da uzmem ovaj d3i, to bi mi radelo posao.

Zanima me da li ja mogu ako uzmem d3i da koristim svoj android box a ne njihov. Npr. da ubacim u kodi ili neki iptv program i tako da gledam. Imam jak taj box pa greota da koristim to njihovo cudo ako hoce da baguje.

Android box ili bilo koji drugi da nije ono sto su oni izdali nema sanse. Koristim D3i skoro vec 2 godine, uzeo sam dva komada. Za te 2 godine zamenio sam 2 puta dekodere. Trenutno koristim ove najnovije sto imaju duplo vise RAM-a i jaci CPU. Razlog za zamenu su bagovi, jedan je misteriozno zabadao (2 meseca posle instalacije) pa je morao da se restetuje, on je prvo leteo. Drugi je posle jedno 16 meseci i oko 1200h rada poceo da crkava pa je zamenjen sa novom generacijom. Mislim da su ok, stari su znali da baguju nekada ali ovi novi su to resili. Stari je Albis SG8080 a novi je Albis SG8083 i verovatno onaj koji ces ti dobiti.

E sad ja sam u SBB mrezi pa svaki dekoder ima pristup do 15Mbps odvojenog protoka. Kvalitet slike je fenomenalan. Generalno nije losa zamena za klasicnu kablovsku, mozda sam ja jedan od onih izolovanih slucajeva. Do duse kazes da vec imas onaj IPTV uredjaj, sto ne nadjes lepo ima dosta tutorijala i gledas TV za dz sa otvorenih strimova?

Namestio sam ja sve na tom uredjaju, kodi program i kanale. Ima skysports i ostali ali nekako hocu da gledam premiere ligu sa nasim komentatorima i u hd slici. Ovi strimovi su ok ali nije to to, nekad zakoci, nije bas tecna slika kad se gleda fudbal i nikad nisam siguran da li ce strim da pukne. Za sada rade ok ali videcu kad krene prvenstvo pa kad se svi nakace na te strimove. Ja bi d3i uzeo samo zbog sport kluba u HD kvalitetu, da to radi lepo i stabilno da gledam fudbal kao covek. Najvise bi mi odgovaralo kad bi d3i imao neku iptv listu kanala koja se placa pa da ubacim u moj uredjaj. Ali to bi previse lepo bilo da bi moglo. :)

Android box ili bilo koji drugi da nije ono sto su oni izdali nema sanse. Koristim D3i skoro vec 2 godine, uzeo sam dva komada. Za te 2 godine zamenio sam 2 puta dekodere. Trenutno koristim ove najnovije sto imaju duplo vise RAM-a i jaci CPU. Razlog za zamenu su bagovi, jedan je misteriozno zabadao (2 meseca posle instalacije) pa je morao da se restetuje, on je prvo leteo. Drugi je posle jedno 16 meseci i oko 1200h rada poceo da crkava pa je zamenjen sa novom generacijom. Mislim da su ok, stari su znali da baguju nekada ali ovi novi su to resili. Stari je Albis SG8080 a novi je Albis SG8083 i verovatno onaj koji ces ti dobiti.

E sad ja sam u SBB mrezi pa svaki dekoder ima pristup do 15Mbps odvojenog protoka. Kvalitet slike je fenomenalan. Generalno nije losa zamena za klasicnu kablovsku, mozda sam ja jedan od onih izolovanih slucajeva. Do duse kazes da vec imas onaj IPTV uredjaj, sto ne nadjes lepo ima dosta tutorijala i gledas TV za dz sa otvorenih strimova?
Znači ti plaćaš kablovsku televiziju, kablovski internet i d3i?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Planiram da uzmem ovaj d3i pa me zanima kako rade HD paketi. Da li je slika stabilna, bez seckanja. Pogotovo me zanima kad su utakmice neke, kako se onda ponasa. Zanima me iskljucivo HD kvalitet, obican znam da bi radio bez problema. Imam net 10/1 mada bi povecao na 20mbit, nije problem.

Kvalitet HD kanala je odličan,seckanja nema ako net radi dobro,možeš da zaboraviš torente dok gledaš TV.

To mi je bitno, da se hd super vidi i stabilno. A jel secka tv kad se skida sa torrenta ili torent dobija manju brzinu?

Da li ovi hd discovery, animal, history imaju svi prevode?

Poslednja izmena:
U HD rezoluciji većina tih programa nema prevod.
Secka slika ako je torent odvrnut,može da se nađe balans da radi i torent i TV bez problema.

Upravo sam narucio pa cu videti kad stigne. Steta bi bilo da nema prevod. Bar na nacionalnu i discovery da ima.

Hteo sam da deaktiviram HBO CINEMAX paket. I kad odem na mojsbb servis pokušavam da kliknem na link deaktivacija, ali ništa se ne dešava. Jel to stoji samo za ukras ili je neko uspeo tako da deaktivira paket?

Imaš vremena do kraja meseca.
Najsigurnije je pozvati call centar.
Ako si pokušao da deaktiviraš juče tj. 1.7. moraćeš da platiš i ceo jul mesec.
Da si deaktivirao uslugu 30.6. onda bi od 1.7. bio bez HBO Cinemax.

Hmm sad daju 1 mesec proba + 2gratis. Još se isplati da otkazes uslugu pa aktivira ponovo.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Stigao i meni danas d3i i zadovoljan sam kako radi. Zanima me da li ja mogu da koristim i d3go? Vidim da na sajtu pise da uz d3i mozete koristiti i d3go aplikaciju. Ja sam je instalirao, logovao se ali nece da pusti nijedan kanal. Kaze da se pretplatim.

Meni ne radi nijedan kanal na d3go. Logovao sam se sve normalno i vidim kanale ali kad pustim pise da nisam pretplacen i da zovem 19900. Jel oni to treba da aktiviraju ili je automatski aktivirano kad uzmem d3i?

Sve kanale možeš da gledaš samo na mobilnom telefonu i to samo ako koristiš data prenos podataka,sve ostalo što ide preko wifi je žestoko ograničeno tako da ne možeš da gledaš kanale tipa SportKlub i ostale.

Evo sad radi. Moram sam da ih zovem, pa da se odlogujem iz aplikacije i oni da se uloguju i onda ja opet. Sad radi. Nesto zabagovalo izgleda.

Ja sam uzeo d3i i nisam dobio d3go. Gde bi trebali ti podaci da mi stoje?

Ово је послао 6п!

Da li neko zna svrhu dva identična bbc earth hd kanala kako na boksu tako i na d3go app???

Ja sam uzeo d3i i nisam dobio d3go. Gde bi trebali ti podaci da mi stoje?

Ово је послао 6п!
Moras da ih pozoves i pitas da ti daju tvoj ID korisnika. Onda napravis nalog na sbb sajtu pa se posle tim podacima ulogujes preko d3go aplikacije. Ako ti ne rade kanali kao i meni, pozovi ih pa ce da ti srede.

Koji ti kanali nisu radili? Da znam sta da gledam.

Ово је послао 6п!

Nijedan mi nije radio. Probaj na rtsu. Naravno, ako nemas sbb internet nece da ti rade sk, fox i ostali bolji kanali. Samo oni klasicni.

Da li treba da se resetuje uredjaj kad mi aktiviraju hd kanale ili ce sami da se pojave? Zvao sam ih pre 2 dana i vidim jos nisu aktivirani paketi. Ne znam sta im toliko treba za to.

Nijedan mi nije radio. Probaj na rtsu. Naravno, ako nemas sbb internet nece da ti rade sk, fox i ostali bolji kanali. Samo oni klasicni.

Koja je poenta kupovati d3i ako nemas sbb internet?Nece ti raditi ski jos neki kanali ako nemas sbb net,ja mislim da to samo vazi za d3go,a da na d3i rade svi kanali,nema veze ciji net imas.Ako imas sbb net,sto bi kupovao d3i,kad uzmes duo paket sa internetom i d3 resiverom.

Nazad
Vrh Dno