Zanima me da li ja mogu ako uzmem d3i da koristim svoj android box a ne njihov. Npr. da ubacim u kodi ili neki iptv program i tako da gledam. Imam jak taj box pa greota da koristim to njihovo cudo ako hoce da baguje.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Znači ti plaćaš kablovsku televiziju, kablovski internet i d3i?Android box ili bilo koji drugi da nije ono sto su oni izdali nema sanse. Koristim D3i skoro vec 2 godine, uzeo sam dva komada. Za te 2 godine zamenio sam 2 puta dekodere. Trenutno koristim ove najnovije sto imaju duplo vise RAM-a i jaci CPU. Razlog za zamenu su bagovi, jedan je misteriozno zabadao (2 meseca posle instalacije) pa je morao da se restetuje, on je prvo leteo. Drugi je posle jedno 16 meseci i oko 1200h rada poceo da crkava pa je zamenjen sa novom generacijom. Mislim da su ok, stari su znali da baguju nekada ali ovi novi su to resili. Stari je Albis SG8080 a novi je Albis SG8083 i verovatno onaj koji ces ti dobiti.
E sad ja sam u SBB mrezi pa svaki dekoder ima pristup do 15Mbps odvojenog protoka. Kvalitet slike je fenomenalan. Generalno nije losa zamena za klasicnu kablovsku, mozda sam ja jedan od onih izolovanih slucajeva. Do duse kazes da vec imas onaj IPTV uredjaj, sto ne nadjes lepo ima dosta tutorijala i gledas TV za dz sa otvorenih strimova?
Znači ti plaćaš kablovsku televiziju, kablovski internet i d3i?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Moras da ih pozoves i pitas da ti daju tvoj ID korisnika. Onda napravis nalog na sbb sajtu pa se posle tim podacima ulogujes preko d3go aplikacije. Ako ti ne rade kanali kao i meni, pozovi ih pa ce da ti srede.Ja sam uzeo d3i i nisam dobio d3go. Gde bi trebali ti podaci da mi stoje?
Ово је послао 6п!
Nijedan mi nije radio. Probaj na rtsu. Naravno, ako nemas sbb internet nece da ti rade sk, fox i ostali bolji kanali. Samo oni klasicni.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari