Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Nema u nasem gradu sbb mreza, samo telekom. Rado bi ja uzeo tu varijantu da moze.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

I ti imas d3i i telekom adsl i nema sk i ostale neke kanale?

Imam sve kanale normalno, sk i ostale. Nemam sve kanale na d3go zbog telekom mreze. D3i je skroz funkcionalan.

D3i rade svi kanali na bilo kom netu. Imam sk logicno i to na beotel netu. D3go svi kanali rade na sbb netu i na mobilnim mrezama. Na drugim ne rade svi. Samo si permutovao :)

Ово је послао 6п!

Сецка слика већ неких пола сата, у корисничком центру моле за стрпљење и кажу да су сметње на територији целе земље.

Ja sam odjavio D3i i prešao na Total TV i nisam se pokajao.Parica mi ne može više od 10/1,kada se gledaju HD kanali a neko pokrene Youtube tu je kraj gledanju TV-a.Čak mi se čini da je slika bolja na Totalu nego na D3i.

Ako ima u kući više korisnika interneta, obavezno je potreban ruter koji ima mogućnost podešavanja prioriteta saobraćaja, pa za D3i staviš najveći.

Ja sam uradio obrnuto. Odjavio Total i uzeo D3i. Kvalitet slike je vrlo sličan, nijanse su u pitanju ali je ponuda HD kanala i puštanje 72h unazad definitivno na strani D3i.

72 unazad je jedino što će mi nedostajati,ima više HD kanala na D3i ali nemaju prevod.

Total tv je svakako bolji od d3i sto se tice kvaliteta slike sd i hd,jer d3i je obican stream ili ti iptv,koji nemoze da izvuce to sto satelitski signal izvlaci u kvalitetu slike.D3i je dobar za 72 unazad i sto mozes da ga poneses sa sobom gde hoces,gde ima neta,dok total mozes da poneses samo ako imas i tamo negde satelitsku antenu namestenu na 16e ili sa motorom antenu.E sad jel radi ovaj d3i resiver ako ga odneses negde preko u inostranstvo,ili samo propusta ip iz srbije?

I ja sam mislio da TotalTV ima bolju sliku od D3i dok nisam probao. I ako je bolja, to su minimalne razlike. Sve ostalo je na strani D3i.

Idite u sbb poslovnicu i vidite kvalitet slike. Npr. u uscu stoje na istim tv-ovima jedan kraj drugog i kablovska i total tv i d3i. Daleko bolja slika na d3i nego na total tv. Kvalitetom slike sam zadovoljan, jedino je malo sporiji od obicne kablovske. Msm nekih 5s. Nista strasno.

Ово је послао 6п!

U pravu su što se tiče smetnji u celoj Srbiji, SOX pukao po ko zna koji put zadnjih dana i automatski problemi u celoj Srbiji sa netom, a samim tim i sa d3i, nije da branim sbb :D

Koliko dana se ceka na aktivaciju hd paketa? Jos sam pre 3 dana zvao da aktiviraju i evo i danas jos nema. Ne znam sta im toliko treba za to.

Koliko dana se ceka na aktivaciju hd paketa? Jos sam pre 3 dana zvao da aktiviraju i evo i danas jos nema. Ne znam sta im toliko treba za to.

Koliko ja znam, paketi se aktiviraju prvog u mesecu, tako da će da ti aktiviraju 1. avgusta.

Aktivirali mi danas HD paket. Da ih nisam zvao i danas ko zna kad bi. Jel moze neko ko ima hd paket da mi kaze da li mu radi FOX HD? Kod mene samo on nece, kaze da treba da se pretplatim na kanal.

Krajem prošle godine, kada sam imao HD, radio je i Fox HD. Pogledaj na sajtu koji su programi u HD paketu.

Radi FoxHD u HD paketu.

Evo radi i meni sad, ne znam sto nije htelo.

Zato sto njihov verimatrix sistem zna nekad da zabaguje? Nekad i na domacim nacionalnim kanalima zna to da se pojavi. Kad se to desi, saceka se malo i onda posle nekoliko pokusaja zna da proradi.

Kod History HD vec nedeljama mi ne radi prevod kako treba, ima ga 10-ak sekundi, pa ga isto toliko vremena nema, i tako u krug. Kakva je situacija kod vas?

Ja imam problem na običnom FOX-u, stane na 10 sekundi pa proradi i sve tako.

Pozdrav drugari, jedno pitanjce.. Uzeo sam D3i danas, extra sam zadovoljan kvalitetom slike i svime medjutim.. Online gamer sam i primetio sam porast u pingu (laguje mi) dok igram.. Imam 10mb Telekomov internet.. Da li još neko ima ovih problema, i šta mislite, da li ću da uklonim ping ako povećam brzinu neta? Hvala unapred.

Mozda. Ali ovako neces moci da igras i gledas. Ili jedno ili drugo.

Pročitao sam negde na ovom forumu da je sa 20 mb već ok.. Ok čekamo nekog da se javi ko je probao.. Hvala na odgovoru.

Kod mene 25/2 konekcija,2 kompa,telefoni i nikakvih problema nema(jedino download torrent-a ume da pravi problem ali to se lako ogranici). 20 ce lagano da odradjuje posao, 10 je lose pogotovu na HD paketu.

Vrh Dno