Maksimalno još 1 uređaj. Barem bilo do pre godinu dana.Koliko dodatnih d3i boxova moze da se dobije u okviru paketa d3i kuca?
Nama bi trebalo 1+2..
Hmmm, pojedincima se ranije dešavalo da ako dođe do pucanja veze (što donosi promenu IP adrese) D3i risiver "pobrljavi" u smislu neće da startuje stream nego izbacuje poruku da se pretplatiš na kanal, i nakon "čupanja struje" proradi. I solidan broj je pisao ovde da imaju problema / da moraju da restartuje D3i risiver svaki put kad DHCP rutera radi re-lease da neće da im se "upali" risiver.
Ja taj problem nisam nikad imao kod mene. Znači tu je bila reč o lokalnoj IP adresi a ne o javnoj.
Ako sam dobro razumeo imaš dva d3i uređaja koji rade ma dve različite adrese?Meni d3i prijavljuje greske svako malo, vezan je na switch (koji je vezan na vdsl ruter).
Tipa streaming errors i slicno, a pod podesavanjima prijavljuje gresku kada se ide na system/internet connection, ili internet speed.. ima li neko ideju sta bi moglo da bude?
U pitanju je dodatni box koji mi je stigao prekjuce, ovaj drzim u stanu (50/2mbps), a drugi na vikendici radi kako treba mesecima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari