... ili 24 meseca Cinestar paketPostoji akcija za one kojima je istekao ugovor.
Uz ugovor na dve godine dobija se besplatno na godinu dana ili HD paket ili Plus paket.

Poslednja izmena:
... ili 24 meseca Cinestar paketPostoji akcija za one kojima je istekao ugovor.
Uz ugovor na dve godine dobija se besplatno na godinu dana ili HD paket ili Plus paket.
Ovo nema veze sa D3i. Pitaj u delu foruma koji se bavi mrežnom opremom. Možda će neko znati.Uzeo sam drugi D3i uredjaj i povezao ga bezicno preko "Totolink iPuppy III 150Mbps Wireless Access Point". Nadjem moju wifi mrežu, nakačim se na nju i to sve radi do trenutka dok ne nestane struje. Onda izgube konekciju i moram ponovo da tražim moj wifi i da ih povežem ponovo. Jel zna neko da li može to da se izbegne tj, da ovaj totolink zapamti na koju je mrežu bio zakačen pa da se automatsku uspostavi veza
Da li to mozda predstavlja problem sa ovim streaming error?
Inace uredjaj zna da potpuno zamrzne i kada se prebaci na neki kanal na koji nemam pristup. Ne reguju komande.
Za d3i si produžio ugovor?Ja sam to primetio tek nakon što sam produžio ugovor i uzeo HD paket za dž godinu dana... pa sam mislio do toga je.
Na Android aplikaciji (MojSBB) takođe ne prikazuje više listu kanala koja je u tom paketu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari