Šta je novo?

SBB D3i Platforma iskustva

Pustili prevod na national geographic HD. Barem nesto rade na bolje sto se tice hd kanala. Doduse, malo kasni. :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pustili H2 HD, i to sa prevodom, konacno neki full dodatak.

Od ostalih HD kanala, primetio sam da su prevod dodali na NG, kao i na DisSci, dok je na obicnom Dis bilo jedno vreme, pa je nestalo.

Kakva je situacija kod vas, jel postoji mozda neko zvanicno obavestenje SBB-a o tim promenama?

I kod mene ista situacija kao i kod tebe. Prijatno sam se iznenadio prevodima.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Kad bude imao premotavanje taj H2 HD onda će biti full dodatak ;)
Nego, jel to Hrt 2 praktično trajno blokiran na D3i dok traju Olimpijske igre? Ili je samo kod mene zapuc'o.
Kad god sam prebacio ne dozvoljava gledanje na risiveru (palio/gasio risiver nekoliko puta) ... a istovremeno u 95% slučajeva može da se gleda na D3Go (na D3Go je čini mi se samo 1 dok je bio vaterpolo bio blokiran Hrt2).

Na koju foru radi dodatni d3i uredjaj uz paket d3i kuca, jel mora da bude na istoj ip adresi ili moze na dve lokacije u isto vreme?

Mislim da se uslovima korišćenja (ako ne i u samom ugovoru) spominje nešto u stilu da se obavezuješ na korišćenje usluge i risiver-a na lokaciji koja je navedena u ugovoru i da ako te nahvataju da koristiš na više lokacija da imaju pravo na terminaciju ugovora. Bla bla bla.

Sad da li aktivno rade monitoring IP adresa ko to zna. Ipak je D3i lagodniji za korišćenje od D3Go pa kontam da su šanse veće da će više da se potrude da detektuju i spreče "1 ugovor, 2 domaćinstva". Ne znam da li je neko testirao to u praksi.

Ja sam kad sam tek uzeo D3i nosao 2 meseca taj 1 risiver kao budaletina između 2 lokacije (obe sa Telekom ADSL-om), dok nisam namestio da na D3Go na kompu mogu da gledam SportKlub, i tu naravno nisam imao problema sa SBB-om.

Dodata su nova 4 HD kanala: DISCOVERY ID XTRA, NAT GEO WILD, CineStar TV Premiere 1 i CineStar TV Premiere 2

I sve to spakovano u posebne pakete pa tako Cinestar premiere košta 4e,što je po meni preskupo za naše tržište.U Sloveniji taj paket košta 5e,ali gde je Slovenija a gde smo mi.

Ako već neko kupuje dodatne pakete uvek dati kintu za HBO (koji ubija sa reprizama reprize),
nego za kojekakve CineStar qrce palce.

Koliko vidim ta 2 Cinestar Premiere u HD varijanti (i Cinestar Fantasy) su trenutno otključani na D3Go i nama koji ne plaćamo HD paket :p

Kad su se na Total-u "otvorili" za HD kanale mogli su na D3i pustiti bar SportKlub HD...

Poslednja izmena:
A šta da radiš sa njim? Ne možeš tek tako da ga priključiš i gledaš programe.

Koja je to logika da recimo onaj ko plaća hd pretplatu plus osnovni paket ,treba da plati isti iznos za cinestar kanale kao i onaj ko plaća samo osnovnu pretplatu????
Kod njih ima samo prosto sabiranje paketa,bez vezanih paketa ,što nije pošteno za one koji im ostavljaju više novca.

Poslednja izmena:
Tako radi većina provajdera, pogotovo za te specijalizovane pakete, na žalost, svuda u svetu

Mislim da je njihov total uradio suprotno_Oni su ukinuli hd paket,sve hd kanale(osim premijum) prebacili u osnovni paket i time su nas sa D3i oštetili,plus imaju cinestar pakete free uz ugovor mislim na dve godine dok mi to nemamo.Sada je napravljen takav sistem da smo mi sa D3i ispali iznenađeni i uvređeni.

Poslednja izmena:
Šta je toliko značajno na cinestar kanalima?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Nisu toliko bitni ti kanali ,već njihova cenovno paketna D3i kombinatorika koja je preskupa.
Kanali su dobri,ko neće kodi i torente ,kanali su više nego dobri.

Poslednja izmena:
Mislim da je njihov total uradio suprotno_Oni su ukinuli hd paket,sve hd kanale(osim premijum) prebacili u osnovni paket i time su nas sa D3i oštetili,plus imaju cinestar pakete free uz ugovor mislim na dve godine dok mi to nemamo.Sada je napravljen takav sistem da smo mi sa D3i ispali iznenađeni i uvređeni.

POvećali su svima pretplanu 40 dinara kada je ukinut HD paket

Nek povećaju i nama na D3i za 40 dinara xD. Ma može i 100 din za HD kanale :p

Ja preko BEOGRID-a i dalje imam Cinestar kanale. Primetio sam da je to odvojeni paket u njihovom cenovniku. Videcemo da li ce ih ugasiti obzirom da placam za sve moguce dodatne kanale sem Cinemax.

Za nekih 10tak dana mi ističe ugovor od godinu pa me zanima da li sam miran u smislu da mi ostaje 990din pretplata, d3go i 72h za džabe?

Da,sve ostaje za tu cenu.

Jel nekome ovaj krš od daljinca sastavio godinu dana rada a da ne vrisne neko dugme??

Koristim (tj matorci to gledaju 95% vremena) D3i godinu i po dana a još malo pa ću morati da tražim TREĆI daljinac.
Na prvom je crklo power (on/off) dugme posle nekih 11 meseci a sad na zameni već ne radi Back i slabije reaguje Channel+.

Mojima crkao posle godinu dana, tj otkazali neki dugmici, ovaj drugi se lepo drži. Mada ovi daljinci mi izgledaju odlično u odnosu na one telekoma , te je ćale menjao kao čarape. Realno matorci mnogo gledaju tv

Mislim da je veći problem broj ispadanja daljinca sa kauča na patos :D

Ne znam kakvi su daljinci za novu IPTV platformu po pitanju izdržljivosti ali za stari Amino STB (varijanta bez HDMI, znači prva oprema koju su imali) na poslu ćaletu je sastavio nekih 3 godine bez problema, i onda je odjednom crklo bar 80% dugmića :D A ćale još nije otišao po zamenu a sad i da ode morao bi da menja opremu za novu a neće na novu IPTV platformu pošto ne mogu da se "zadaju" kanali za 1-9 tastere i jer su utrpali i kanale koje ne plaća pa mu ometa "šaltanje u krug".

Pise mi "Gledanje kanala nije moguce preko mreze na kojoj se nalazite"??? Inace imam telekomov adsl

Kad pređeš kod SBB-a neće ti pisati.

Vrh Dno