Bili su blokirani i juce :-(
Evo, pisao sam vec u prethodnim postovima kakva mi je postavka i problem. Nedavno sam uradio i rezervaciju IP adrese na osnovu MAC ali nema poboljšanja.
U pitanju je bridge-ovan MTS ruter HG 630
Citat:
OTT je takav servis gde se kontent isporucuje u “paketima” od 8 sekundi. Ako je brzina interneta nedovoljna da se na vreme preuzme sledeci paket, mora doci do zamrzavanja slike. STB ima mehanizam da kada do ovoga dodje, on krene da preuzima naredni paket i tako se oporavi, tj ponovo pusti sliku. U medjuvremenu, nakon pet sekundi, na ekranu se pojavi poruka “streaming error” koja govori korisniku da nije do boksa, vec do strimovanja sadrzaja. Oporavak je kud i kamo brzi ako se promeni kanal, jer je time rucno inicirano preuzimanje novog paketa (ovog puta od drugog kanala).
Ljudi ja jos uvek imam konstantan problem gde se D3i uredjaj zaglupljuje ( nema slike ) vise puta u toku dana kao i problem gde sam uredjaj vise ne reaguje na daljinski vec moram da ga resetujem vadjenjem kabla za napajanje... Kako ovo resiti??
Zvao SBB, i naravno nemaju pojma o cemu pricam i kako da mi pomognu...
Citat:
OTT je takav servis gde se kontent isporucuje u “paketima” od 8 sekundi. Ako je brzina interneta nedovoljna da se na vreme preuzme sledeci paket, mora doci do zamrzavanja slike. STB ima mehanizam da kada do ovoga dodje, on krene da preuzima naredni paket i tako se oporavi, tj ponovo pusti sliku. U medjuvremenu, nakon pet sekundi, na ekranu se pojavi poruka “streaming error” koja govori korisniku da nije do boksa, vec do strimovanja sadrzaja. Oporavak je kud i kamo brzi ako se promeni kanal, jer je time rucno inicirano preuzimanje novog paketa (ovog puta od drugog kanala).
Citat:
U narednoj verziji softvera je napravljeno da se boks brze oporavlja iz takvih situacija, pri cemu bi poruka “streaming error” trebalo da se pojavi nakon 15 sekundi od prekida konekcije. Naravno, novom verzijom softvera ne mozemo ubrzati internet kod korisnika, tako da ce do kocenja slike verovatno dolaziti u istoj meri. Ono sto zelimo postici je da prekidi budu manje iritantni, jer ce u slucaju prekida boks imati vise vremena da pokusa da se oporavi pre nego sto prikaze poruku koja korisnika nervira.
Koje je najelegantnije rešenje da gleda sve kanale? Plaća uredno, samo želi da gleda sve što plaća![]()
Nije lud
Sad ozbiljno, da li bi ovo radilo sa VPN izlazom u Srbiji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari