Treba sačekati AMDovu pandan ponudu pa tek onda krenuti u apgrejd!!!
![]()
Tačno tako, ja imam C2D na 3,4GHz i uopšte nije nešto spor, ali svakako prelazim na što jače ove godine. Naravno sačekaću Bulldozer, ili bar neke preliminarne testove, i onda odlučiti šta je bolje. Dobro ja mogu da čekam, ja proc i ploču menjam na svake 3-4 godine, nestrpljivi neka žure
.
Boles'
Al napon je preteran, 1.656 je previše za svakodnevni rad.
Trebalo bi da, ovog puta, AMD da direktan i tehnološko/tehnički blizak odgovor Intelovoj Sandy Bridge platformi tako da, u svakom slučaju, valja sačekati AMD rešenje (Buldozer Tech.)!
A kad izadje Buldozer onda valja sacekati Ivy Bridge i tako u nedogledTrebalo bi da, ovog puta, AMD da direktan i tehnološko/tehnički blizak odgovor Intelovoj Sandy Bridge platformi tako da, u svakom slučaju, valja sačekati AMD rešenje (Buldozer Tech.)!
A kad izadje Buldozer onda valja sacekati Ivy Bridge i tako u nedogled![]()
Realno samo oni na 775 socket ili phenom jedinicom imaju stvarnu potrebu da zure ..
Mislis sa phenom II, posto 775 quad radi identicno kao i AMD P2![]()
Prosto nije tacno ako zbog niceg drugog onda zbog drr3 memorije .
Ima i na 77d s drr3 ploca ali retko ko to ima
Sta nije tacno, sam si potvrdio da ima i DDR3 ploce za 775, takodje bilo je testova i razlike kod 775 socketa sa DDR2 i DDR3 je marginalna, a testove Q9550 i P2 potrazi na netu pa ces videti da intel ima i marginlanu prednost
Koliko znam, Bulldozer ce izaci pre 6/8C core SB cipa, tj tokom leta, dok LGA2011 procesori i X68 ploce mislim da nece pre jeseni. Sto se performansi tice, nesto preliminarno sto sam video uopste ne izgleda lose. Vise ne smem da otkrivam u ovom trenutku, ali su u nekim stvarima ubrzanja bas znacajna.
Naravno, osnovna stvar je kako ce AMD odluciti da ga cenovno pozicionira u odnosu na SB... to trenutno niko ne zna.
Kad tako kažeš deluje mi da će biti kao Cayman vs. Fermi na kraju.
Vise ne smem da otkrivam u ovom trenutku, ali su u nekim stvarima ubrzanja bas znacajna.
osnovna stvar je kako ce AMD odluciti da ga cenovno pozicionira u odnosu na SB
http://forum.doom9.org/showpost.php?p=1468192&postcount=63I'm sick of dealing with incompetent companies like this. Now we have yet another fast-but-terrible hardware encoder -- for free on a popular CPU, nonetheless -- that helps nobody, instead of an accelerated x264.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari