Šta je novo?

Samsung Z Fold 3 i Flip 3

Apsolutno ne. Skuplja dara nego mera.

Mislio sam ako je mozda neki manji kvar, pa i aj..ali ako kazes da nije isplativo, preskacem..

Pitanje je da li se to i resava tek tako. Verovatno mora da se razvali pola telefona da se dodje do nje. Preosetljiva tehnologija.

Nasao sam neki video, u pravu si..bukvalno ceo se rasklapa i ima 3 sarke..ima dosta zezanja..

Zna neko gde je podesavanje da bih mogao sacuvati slike iz instagram poruka..?
Izbacuje mi da "allow storage permission access"..
Sve sam odobrio za instagram, ali ocigledno to nikako..

Pocela i meni folija da se odlepljuje na fold3, e sad dal neko zna 100% gde mogu da odem da mi to odmah rese da im ne ostavljam telefon ?
Hvala.

Ili TC Usce, Samsung Store.

Uzeo sam preko Amazona direktno, nije preko provajdera. Moram prvo da resim zamenski tel za gospoju, posto ovi iz Amazona to ne nude.
Da javim da je telefon gotov i da su zamenili ekran.

Nema neko da mu dosadila pa bi da proda onu masku sa olovkom..?
Hteo bi da isprobam i da vidim kako ce mi se pokazati, pa da ne kupujem novu ako neko mozda ima a da mu vise nije potrebna..

Ako je uređaj u garanciji, Samsung Brand Store TC Galerija ili Ušće, i ProMobi servisni centar.

Begram nikako! Samo ProMobi. Neko možda i ima pozitivna iskustva sa Begram-om, ja sam jednom nosio jedan HTC kod njih, majko mila kako oni rasklapaju telefone, i to na moje oči...hteo sam da se samo uništim :D.

ProMobi, sve preprouke za njih, iz mog isksutva, brzo i prfoesionalo rešavaju problem na Samsung telefonima i tabletima.

Stigao..ali zbog nekih prica sa problemima na 5.1, nesto me i ne privlaci da odradim update..

Prilozi

• Screenshot_20230220_212453_Software update.jpg
    Screenshot_20230220_212453_Software update.jpg
    105 KB · Pregleda: 8
Na foldu 4 sve radi kako treba, ne vidim zašto bi bilo problema na fold 3.

Neki problem sa baterijom koliko se secam, ali instaliracu ga sutra..

Da javim da je telefon gotov i da su zamenili ekran.
Evo mene opet, isti problem se javio.
Srecom, Amazon podrska (nas covek) omogucila full refund i za taj iznos narucen Flip 4. Petica je bila primamljiva ali mnogo velika doplata (nekih 450e razlike).

Odlepila se cerki folija na sredini ekrana na Flip 3. Zvao ProMobi NS i rekoše da to u Novom Sadu ne mogu da urade i da se telefon šalje za BG. Cena prava sitnica oko 5000din ako nije pod garancijom. Rekoše mogu i sam da ga nosim ako sam kojim slučajem u BG. Ne znam šta da radim.

Ili WDS i miran si ;). Nema boljeg od njega na tržištu trenutno.

Skinuo bih foliju ali ima jos nesto manje od godinu dana garanciju. Ne znam da li bi to uticalo na mogućnost ostvarivanja iste.
Gdledao sam kako se postavlja Whitestone Dome folija i ja sa mojom nežnom rukicom bih zeznuo ekran kad bi trebalo da prođem sa ono "špatulom".

Prva zamena bi trebala da bude besplatna za uređaj u garanciji

Tako je. Ako je u garanciji a prethodno nije već menjana folija, prva zamena je besplatna. Znam iz iskustva sa baš ovim telefonom koji mi je upravo zbog menjanja folija postao bivši. Svaka naredna je bila 3500din, do maja je telefon bio u mom vlasništvu. Da li je moguće da je sada 5000? 🫢

Nazad
Vrh Dno