Vec si sam sebi dao odgovor. Ja ga ne bi uzimao. A problem moze biti najverovatnije sarka, nekako ga je zeznuo, da li mu je ispadao ili nesto drugo, to jedino on zna.zaglavi na nekih 170 stepeni otvaranja i nije moguce vise ga otvoriti..
Da javim da je telefon gotov i da su zamenili ekran.Uzeo sam preko Amazona direktno, nije preko provajdera. Moram prvo da resim zamenski tel za gospoju, posto ovi iz Amazona to ne nude.
Jesi menjao i koliko je izasla zamena..?Pocela i meni folija da se odlepljuje na fold3, e sad dal neko zna 100% gde mogu da odem da mi to odmah rese da im ne ostavljam telefon ?
Hvala.
to i mene zanimaPocela i meni folija da se odlepljuje na fold3, e sad dal neko zna 100% gde mogu da odem da mi to odmah rese da im ne ostavljam telefon ?
Hvala.
Ne nisam jos stigao posto sam iz NS, a Promobi u NS kazu da im ostavim telefon da ga salju u BG i da ce biti obrisanJesi menjao i koliko je izasla zamena..?
Evo mene opet, isti problem se javio.Da javim da je telefon gotov i da su zamenili ekran.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari