Šta je novo?

Samsung Z Fold 3 i Flip 3

Verovatno bi, jer je to defekt.

Ovako mi ne smeta ta linija, kao ni za koriscenje, navikao bi na nju 😂
Ali ako treba da otvorim tel jednom i vidim roze ili crn displej, ne bih bas uzimao..😂

Ja se lomim da menjam Note 20 Ultru za Fold 3, cisto iz dosade, nesto sto me zanima je kamera, na kom je realno bolja ?

Fold 3....jedino šta na notu imaš 5x optiku pa ako ti to nije bitno, nema šta da razmišljaš. Uzmi fold, dobićeš totalno novu dimenziju u korišćenju telefona!

Optika mi nije toliko bitna, bitno mi je da je bar malo bolja osnovna kamera da nisam bas dzabe prelazio. Mislio da uzimam s22U al ne privlaci me nesto.
Kakva je situacija sa odlepljivanjem te fabricke folije ?

Samo vodis racuna i sve ce biti ok. Prljavstina joj smeta po obodu, ali kvalitetna mikrofiber krpa i sve bude ok.

Hvala na odgovorima, sad cu malo da ispratim oglase pa ako mi neki primerak zapadne za oko da pazarim.

Ja ću sigurno da uradim trade za Fold4. Nisu to neka wooow unapređenja, ali kamera mi se čini boljom i naravno noviji je chipset. E sad, da li je vredno 450+ evra doplate, verovatno nije, ali sve što je novo, košta.

Obzirom da dobijasa novi telefon i dosta duzu proverenu garanciju i nije toliko strasno!

Samo da javim da sam uzeo Z Fold 3, dobio sam neko i osiguranje iz Yettela Triglav koje vazi 60meseci za koje naravno nemam pojma kako funkcionise i sta pokriva, ako moze nekoda mi pojasni. Vlasnik ugovora mi je rekao da sta god bude trebalo tu je i da ga slobodno nazovem.
Tel cu danas cackati i uporediti sa Note 20 ultra, kucanje ne njemu mi je malo cudno, al mozda dok se naviknem i bogami je tezak al to mi vise odgovara, kad posle njega uzmem N20U kao perce da sam uzeo

Cestitam :). Sto se osiguranja tice, mora da placa sve vreme mssecne rate. Ako ne placa, nista od osiguranja nema onda. Kucanje jeste malo nezgodno ali se naviknes vremenom. Ja ne volim odvojene tastature, pa sam podesio bio da imam normalnu. Rasirio i po visini i po duzini na maksimalno i to je to.

Hvala Vojo na odgovoru, sad sam je rasirio pa je lakse za kucanje. Gde uzeti foliju za prednji displey posto je skinuta, da li lepe u Promobiju ?

ProMobi ili neki od TC-ova. Svi sada seku na kateru po meri.

Da li cemo uskoro dobiti A13, da li ce biti nesto primetno ili nista vredno pomena.

Jos neko vreme je potrebno. Beta jos uvek.

Stigao A13 ranom zorom :)

Gledam neki Z fold 2,skinuta fabricka folija sa velikog ekrana pa zalepljena rucno,bez nosenja u servis neka zamenska,ne najbolje. Da li vredi kupovati takav z fold 2? Ima mrtav piksel veci na velikom ekranu.

Ekipa, jel zna neko sta ovo moze biti na Flip 3 5G, deluje kao "vlaga", moguce od iznosenja napolje/unutra. Kad se prstom predje preko ono se povuce i vrati brzo.

1669987076786.png

Telefon je mozda pola godine star, fabricka folija na ekranu jos uvek.

Otišla ti je folija, mora na servis da ide. Ako je mlađi od 6 meseci traži zamenu za novi uređaj, nemoj da ti menjaju ekran. Bitno je da nemaš tragove korišćenja jer znaju da zatežu stvar. Ne tako retka boljka, pisao sam o tome u temi već.

Uzeo sam ga ovde u Nemackoj, preko Amazona, gde navodno imam 3god njihove garancije.
Telefon je u julu uzet, sad cu da im pisem. Tragova nema, od 1 dana futrola, gospoja nosi.

Hvala!

Onda novi uređaj ako to zakon dozvoljava :).

Poslacu im uredjaj, pa javljam sta je bilo na kraju.

Kod nas ako želiš novi ideš kod provajdera, ne u servis, ali javi svakako, nadam se da će biti bez problema.

Uzeo sam preko Amazona direktno, nije preko provajdera. Moram prvo da resim zamenski tel za gospoju, posto ovi iz Amazona to ne nude.

Ima u oglasima jedan Fold 3, sa problemom otvaranja..zaglavi na nekih 170 stepeni otvaranja i nije moguce vise ga otvoriti..
Imate mozda predstavu u cemu bi mogao biti problem, i vredi li uzimati u takvom stanju..?

Vrh Dno