Šta je novo?

Samsung Z Fold 3 i Flip 3

Ooo zivote robijo, juce poceo da krci gornji zvucnik, danas mi na pola sata i jace skroz prestao da radi, pa se sam od sebe vratio, nosim ga danas (ako stignem) ili sutra u Yettel pa cu taman da spomenem i ovaj problem sa folijom sto je pocela da se odlepljuje... Jako sam razocaran u uredjaj, kako zbog ogromnog pada cene, tako i zbog svega sto me snaslo u vezi sa njim...
Samo da napomenem jer znam da ce se neko naci da kaze da ima vode u zvucniku zanjih nedelju dve nije prisao vodi...

Nemoj u Yettel, nosi direktno u ProMobi servis.

U Yettel samo ako nije stariji od 6 meseci, i zelis nov uredjaj.

Da, nadam se da nisi nosio kod operatera. uvek direkt u servis, skratis muke sebi.
Ja kad sam pricao da je flip izuzetno losa investicija i los izbor, naisao sam na par ljudi koji su kao majka za dete, ne vidi realno stanje. Izuzetno skupa igracka koja se brzo kvari.
Elem, dok sam mislio da cu ga koristiti, kupio sam foliju za zadnji deo telefona, ostala mi je pa ako nekom treba nek se javi, poklonicu da bar sacuvate izgled ako nista drugo, lakse cete prodati telefon.

Pa ako je Flip loša investicija...onda je i Fold takođe loša investicija.

Kakvo poređenje... Jos da ja mogu da se ne nerviram kada pročitam glupu izjavu 😂

Fold 3 drži cenu,l još uvek, to je dovoljno, bez ulaženja u tematiku da ne otvaras svaki put da bi odgovorio na poruku.

Поздрав свима, нов сам на форуму, имам проблем у вези z flipa 3, ујаков телефон, само га отворио и појавила се линија на преклопу на екрану и екран не баца слику више. Као што сам чуо овде нисам ишао у А1 где је купљен већ право у ProMobi на Чукарици, био код њих пар дана и кажу нестручно руковање и физичко оштећење и да дам 45000 за поправку. Жали ли се, каже ми лик што ради тамо нисте једини који се жалите баш их је доста имало проблем са наведеним моделом, и предложио ми да ако ме опет одбију да престанем да плаћам месечну рату која је око 7000 сваки месец, а узет је у октобру. И каже ми кад добијемо позив за суд да кажем да не желим да плаћам телефон од 1000е за који немам гаранцију јер није до руковања проблем већ до модела јер се већ доста њих жалило. После одем у самсунгов сервис у ушћу, био тамо и одбили ме опет, све исто као у Промобију. Шта мислите, вреди ли жалити се опет, ипак требам још годину дана плаћати претплату за телефон који је неупотребљив и који сада не вреди ни 100е
Ево и слике

Prilozi

• 20220727_172355.jpg
    20220727_172355.jpg
    78.5 KB · Pregleda: 93
  • 20220727_172358.jpg
    20220727_172358.jpg
    88.5 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
Izvini, ali "samo ga otvorio i pojavila se linija" mi je malo nerealno. Da je to stalna pojava bez fizičkog oštećenja uvažili bi garanciju 100%.

Izvini, ali "samo ga otvorio i pojavila se linija" mi je malo nerealno. Da je to stalna pojava bez fizičkog oštećenja uvažili bi garanciju 100%.
Тако он каже, а у промобију су нам рекли да чим се отвори затвори милион пута, да се то дешава, сад, можда некоме траје 3 године, а некоме 3 месеца, а нема како другачије да пукне јер да му је испао, било би негде олубљења, а да је на преклопу ломљен, наглим отварањем и сл, не би се лепо отварао, тачно се види да је на том споју од отварања затварања пукао екран по средини. Јел има неко слична искуства са моделом и ако да јел успео нешто да уради

Prilozi

• 20220727_173804.jpg
    20220727_173804.jpg
    76.4 KB · Pregleda: 72
Idi u A1 trazi da ti daju papir primpredaji na servi da telefon nema fizickog ostecenja. Mada si takav papir moroa dobiti i prilikom predaje u servis. Posle ne primaj nepopravljen telefon nazad i ako nesto kazu advokat ti imas papir da telefon nema fizicka ostecenja..

Тако он каже, а у промобију су нам рекли да чим се отвори затвори милион пута, да се то дешава, сад, можда некоме траје 3 године, а некоме 3 месеца, а нема како другачије да пукне јер да му је испао, било би негде олубљења, а да је на преклопу ломљен, наглим отварањем и сл, не би се лепо отварао, тачно се види да је на том споју од отварања затварања пукао екран по средини. Јел има неко слична искуства са моделом и ако да јел успео нешто да уради
Moguće, ne kažem da nije. Evo moj od dec 2021 do danas i još sam pre neki dan nosio na peskovitu plažu što je no no za preklopne telefone. Otvaram ga jedno 100 puta na dan.
20220727_114523.jpg

Idi u A1 trazi da ti daju papir primpredaji na servi da telefon nema fizickog ostecenja. Mada si takav papir moroa dobiti i prilikom predaje u servis. Posle ne primaj nepopravljen telefon nazad i ako nesto kazu advokat ti imas papir da telefon nema fizicka ostecenja..
Ок хвала, пробаћу и то, видео сам чак да је неки амер на јутјубу рекао да се људима дешавало да оставе z flip 3 преко ноћи на столу, ујутру се пробуде и виде линију на преклопу. Ваљда је тако направљен екран да је тањи малтене од зрна пиринча, и да је под већим притиском кад је преклопљен него кад је отворен. Зваћу на сто места, док им се на мозак не попнем, јер сад могу да га продам за 100е макс, а ако поправе за око 400-500е, тако да за 400е има да кампујем испред самсунга
Moguće, ne kažem da nije. Evo moj od dec 2021 do danas i još sam pre neki dan nosio na peskovitu plažu što je no no za preklopne telefone. Otvaram ga jedno 100 puta na dan.
Pogledajte prilog 350844
Па да, мислим лепа је то играчка, иновативно је и мегакул све стоји, али још је то све у фази развоја, по мени треба га имати само неко ко може финансијски да поднесе потенцијалне кварове, мислим да ће они заживети тек за годину две кад развију технологију, типа ја као средњошколац сигурно нисам тај који би дао 1000е за тако нешто😂, јесам tech fan, али може да буде то скупа играрија

Poslednja izmena:

Evo live fotki Fold 4 iz ruke

Nosio flip 3 na plažu i koristio bez ikakvih problema.

kad udje pesak u hinge pa krene da melje ko mlin.... -.- ili se zavuce ispod ekrana i popucaju pixeli... a zivim u prasnjavoj zemlji, ne bi se zezao -.-

mnogo malo ste pisali o kejsovima u celoj temi, da li je neko probao leather case od samsunga? dvoumim se izmedju leather i aramid. navodno je prava koza ali ne znam da li da im verujem. meni se takvi kejsovi svidjaju, imam jedan za ipad i fenomenalan je na dodir. na redditu kazu da su od krte plastike i da lako pucaju i da je zato aramid bolji... pa ga ti znaj sad...

Ma naravno da je pesak ubica za flip/fold zbog šarke, ali sam ga nosio na plažu i koristio i u vodi dok nije otišao u torbicu u kojoj je bilo peska, jer kao što znamo zavuče se svuda mamu mu🤣. Sada se resetuje i ide na trade-in. Stigao flip 4 i za sada ovih par dana iznenađujuće pozitivan utisak, ali napisaću utiske ovih dana tamo na temi.

vrh! cestitam na kupovini! da te lepo sluzi! ja kasnim jednu generaciju :D

Samo da javim da se meni posle tri meseca od zamene displeja ponovo pocela da odlepljuje folija na istom mestu kao prvi put. Inace sam posle prog servisa presao na iphone pro max a flip sam koristio minimalno za privatni prepaid broj za neke izve[taje iz banke...Bukvalno nisam ga preklopio 50 puta od tada, stajao mi je u fioci u kutiji. Telefon je kao iz kutije bez traga koriscenjai jedne jedine tackice ostecenja (sem naravno ponovo folije) sto su i konstatovali u Samsung servisu.
Predao sam ga ponovo u servis i trazio iskljucivo zamenu modela jer se kvar vratio po istoj osnovi. Blago je reci da sam razocaran kvalitetom, cak je i folija na novom dispeju krivo nalepljena pa sumnjam da mi je i menjan displej prvi put samo sto to nisam zapazio jer sam ga minimalno koristio.

Prilozi

• Screenshot_8.jpg
    Screenshot_8.jpg
    178.4 KB · Pregleda: 48
  • Screenshot_9.jpg
    Screenshot_9.jpg
    191.4 KB · Pregleda: 54
to je tragicno... ja se samo nadam da se to nece desiti meni -.-

Pozdrav!
Telefon sam kupio u januaru folija je počela da se odljepljuje i da puca po sredini (prelomu) nakon 4 mjeseca. Nisam reklamirao, nisam nosio u servis, već sam zamjenio sa Ringke folijom i mogu reci da se za sad drži bolje od originalne. Tako da preporuka za Ringke foliju, ako se odlučite za zamjenu.

Samo da javim da se meni posle tri meseca od zamene displeja ponovo pocela da odlepljuje folija na istom mestu kao prvi put. Inace sam posle prog servisa presao na iphone pro max a flip sam koristio minimalno za privatni prepaid broj za neke izve[taje iz banke...Bukvalno nisam ga preklopio 50 puta od tada, stajao mi je u fioci u kutiji. Telefon je kao iz kutije bez traga koriscenjai jedne jedine tackice ostecenja (sem naravno ponovo folije) sto su i konstatovali u Samsung servisu.
Predao sam ga ponovo u servis i trazio iskljucivo zamenu modela jer se kvar vratio po istoj osnovi. Blago je reci da sam razocaran kvalitetom, cak je i folija na novom dispeju krivo nalepljena pa sumnjam da mi je i menjan displej prvi put samo sto to nisam zapazio jer sam ga minimalno koristio.
Sramota. Da izgleda su samo foliju zamenili ccc😡

pa realno je nerazumno da se menja displej zbog pucanja i odlepljivanja folije... ja sam samo u ovoj temi procitao da se to radi, a svuda u svetu samo zamene foliju. mkzda je lokalni servis farbao ljude kao zamenili smo ti displej vau... otkud znam...

osetljivi su ti displeji, ako se normalno koriste nije problem, ali ako zabodes noktom lstavis udubljenje u displeju. probao sam i na fold 2 i na 3 i na 4 svaki put sam ostavio krater duz celog ekrana noktom

Moguće i to što kažeš. Ne znam šta radite sa tim noktima🤣 ali kod mene je flip 3 perfektan bio kao i flip 4 sada.

pa brljni noktom pa ces da vidis....

i moji telefoni su perfektni, znam sta mogu a sta ne. zato pre toga probam na telefonu u prodavnici, za to i sluze. uzmi bilo koji savitljivac i brkni noktom u ekran ostavices rupu. ja namerno pustim nokat na palcu jedno pet dana pre nego sto odem da probam i onda zabodem iz sve snage u ekran. nekoliko puta. i povucem brazdu. ljudski tragovi ostaju, jako vidljivi

Super ako ideš u radnje i grebeš ekrane noktom, gde unapred znaš da ćeš da napraviš štetu...to mi ekvivalentno onom kad su svojevremeno savijali iphone u prodavnicama, ili zaključavali telefone lozinkama!

Nazad
Vrh Dno