Šta je novo?

Samsung Z Fold 3 i Flip 3

Ja bih ovo uzeo krajem decembra,ako ih bude tada. Nemam sada 47000. Pise da se posle 15 dana uredjaj zaključava. Ali ako ga hoces zadržati,sta onda? Koliko onda doplacujes? To ne pise i buni. Ili ta opcija ne postoji.

Nije ovo loše, 47.000 din nije puno, probaš, pa ako ti ne odgovara vratiš.

I recimo par hiljada ljudi to uradi, koristi ih 15 dana, vrati i šta onda? Kome će i po kojoj ceni Telenor da proda toliko polovnih uređaja?

E ovo me bas zanima kako ce da vode te tel..
Ti mozes da vratis uredjaj i dobices pare koje si dao kako god.

Zvao sam da se raspitam. Imaju samo jedan uređaja i neko kada uzme mora da čeka da taj vrati i onda sledećem. Potpisuje se ugovor i daje depozit. Taj uređaj koji je deo akcije "Probaj i kupi" nije namenjen za prodaju već samo za tu promociju. Ko odluči da kupu uređaj njemu se daje neki drugi u zapečaćenoj kutiji.

Imaju jedan uređaj za celu Srbiju, znači ako budeš 20-i na redu dobićeš ga za godinu dana?! Bože gospode i majko božija.

Pa izgleda da nema baš puno ljudi koji bi dali 47.000 koji oni zadržavaju ako se telefon ošteti i a uređaj se svakako blokira preko KNOX-a posle 15 dana i neupotrebljiv je.

Takođe, to je moguće samo u ProMobi servisu u TC Galerija. Ne možeš da uzmeš uređaj u nekom drugom gradu niti mestu.

I, jel ima smisla preci? Kakav je za svakodnevno koriscenje?
I dalje se navikavam da ti budem iskren. Što se držanja u ruci i korišćenja tiče kada je zaklopljen, siguran sam da je jednostavniji za korišćenje jednom rukom.

Uzeo sam neki odmor poduži pa ću više da se posvetim tehnici narednih dana. Sve što zanima tu sam.

Na punjaču od 10W, Z flip bude mlak, dok se na Poco F3 toplota jedva oseti. SD 888 peć.

Navodno od juče krenuo a12 full za korisnike novih flip i fold telefona (HK prvi dobija). Gledam na sammobile još nigde ni reči o tome ali u svakom sl.za par dana smo sigurno na listi.

@Stefan1995 ma već su obustavili nadogradnju...verovatno bi i gore prošli; doduše meni su update procesi na disable već 🤭😇

Prilozi

• Screenshot_20211210-102131_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211210-102131_Samsung Internet.jpg
    130.7 KB · Pregleda: 42
Meni je nadogradnja na Z Flip 3 stigla pre par dana. Telenor mreža

Prilozi

• Screenshot_20211210-114153_Software update.jpg
    Screenshot_20211210-114153_Software update.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 37
@jelenac kakve su impresije...ima li nešto da ti ne radi kao ranije?! Vidim da ih dosta kuka posle nadogradnje, al ne mora da znači da je kod svih tako :)

"major bugs and issues with their devices" u prevodu, pitaj Boga šta su hteli da pošalju na servere.

Ma dosta da aplikacije fc i šta ćeš više.

Nisam primetila nikakav problem za sad. Aplikacije koje koristim rade isto, notifikacije ok, a za ostalo ništa spektakularno ja nisam primetila 😁

Kinezima više niko ne može da stane na put.. izbace prvi fold i iz prve nema crtu tamo gde se krivi. Neverovatne stvari.
Sorry za mali of. Ali zanimljivo je pogledati.

Vidi se crta samo ne prominentno kao kod samsunga. Čekam da probam i to čudo ali sam u startu već siguran da će biti preširok kada je zaklopljen i gotovo nemoguće baratati/kucati jednom rukom. Ono što pola aplikacija pri pokretanju startuje u landscape modu pa moraš da rotiraš telefon je posebni hit

Jel moguće na Fold 3 podesiti da notifikacije "iskaču" samo na spoljnom ekranu, a kada je telefon otvoren da se ne prikazuju?

Koliko ja znam nije moguće. Notifikacije jedino skroz da ubiješ ako imaš sat pa namestiš da se samo na njemu pokazuju ali onda ni na malom elranu ne bi dobijao.

Kinezima više niko ne može da stane na put.. izbace prvi fold i iz prve nema crtu tamo gde se krivi. Neverovatne stvari.
Ozbiljna mašina. Da je Samsung, kupio bih ga odmah. 🙂

Ekran na Oppo Find N je Samsungov, a Oppo će ga prodavati samo na području Kine.
Fold 4 takođe menja form factor i trebalo bi isto tako da izgleda prema crtežima koji su do sada objavljeni.

Je l' može neko da podeli iskreno iskustvo sa z flip 3? Znam za bateriju bla bla ali me zanima iz prve ruke. Iskočio retko dobar deal i mislim da je ovo odlična cena plus buds pro.800x800_smart_fit.jpg

Za te novce uzmeš, probaš i prodaš ako ti se ne bude svideo (možda i zaradiš nešto pride)...još ako je 256gb verzija ihaj. Niko ne može bolje od tebe da zna šta ti paše i odgovara. Mene lično ako pitaš, baš ženski telefon za torbicu i ne vidim poentu nošenja istog pored redovnih monoblok telefona. Fold je skroz druga priča jel kad se otvori aplikacije su skroz drugačije optimizovane i daleko preglednije pa još i imam razlog da se cimam i nosim toliku debljinu u džepu.

Da 256gb je. Dopada mi se portabilnost u toj meri da prevazilazi potencijalne mane. Mozda uzmem da probam u svakom slucaju mogu da vratim.

Nazad
Vrh Dno