Eh dual boot. Ajde sada iskreno. Recimo da dobijete tu mogucnost, da totalno odvojite ova dva OS-a i da ih pokrecete nezavisno, na primer pri paljenju telefona imate izbor Bada ili Android. Da li bi i koliko cesto bi se vracali u Bada OS kada na telefonu imate Android? Jako retko bi ste imali potrebu da ulazite u Badu jer android ima sve to isto samo bolje.
Da postoji identicni Wave, sa identicnom cenom, jedan sa BadaOS, drugi sa Androidom, koji bi ste uzeli? Molio bih da odgovorite iskreno i objektivno.
To je ono sto sam pokusao da istaknem ovde, dok su me pojedinci terali iz teme i zvali me spamerom.
Savrseno razumem da imate taj izbor, svo hvaljenje Bade kao OS-a bi u delicu sekunde bilo zaboravljeno i to je ono sto vas deli od na primer apple fanboya koji bi ostao na iOS-u da ga bukvalno gadjas besplatnim Android uredjajem.
Takodje jako bitna stvar sto je iOS vs android poredba smislena, na jednom je bolje ovo, na drugom je bolje ono - nemas bitnu stvar koja je bolja na Badi da bi Bada vs android poredba imala ikakvog smisla, jos jedna stvar koju sam pokusavao da istaknem.
Pre nego sto pocnete opet sa stvarima da pricam ovako zato sto imam android zapitajte se zbog cega ga zapravo imam - objektivno sam razmislio koji ce mi OS najvise lezati, da li je to Bada, iOS ili Android.