Šta je novo?

Samsung Wave II S8530

Meni je i dalje vrh kad na Vejvu pustim npr. neki klip koji nije fullscreen,i onda iscimam nekog da pokusa da provali gde je ivica displeja.
Na takvog jos nisam naisao,samo to cu da kazem...:D

imao sam ovaj Wave, i sad bas nesto razmisljam, ma nema bre potrebe da posle 6 meseci izbacuju drugi WAVE,koji je hardverski (osim homebutton-a) skoro KLON prvog wave-a....
cemu? mozda zato sto moraju da stavljaju S-lcd pa ne mogu da ga pod imenom s8500 prodaju i mora biti malo vece kuciste...?

cemu 1ghz ista rezolucija ekran, ista kamera itd.....? sve isto...
cemu to...

It's also got the same 1GHz CPU, 5MP camera with LED flash and 720p video capture.
"i takodje ima sve isto,ali ime smo mu promenili"

Mislim da je razlog zbog nedovoljne kolicine Super AMOLED ekrana, pa su morali da predju na S-LCD ekrane, pa su mu povecali dijagonalu kako bi ostao iole konkurentan. A posto je to sada telefon sa vecom dijagonalom i drugacijim displejom od S8500 Wave-a, onda su morali da promene i ime kako ne bi bilo zabune medju kupcima :)

Upravo...i bila bi prava ludorija da ga puste bez nove BADE.

uh, Eldar je bas zastranio u poslednje vreme... postao je pravi samsungov PR... nadam se samo da se posteno obezbedio...

Eldar je full puko, ni jedan review mu vec neko vreme nema nikakvu tezinu.

Pocela prodaja napolju.

Zena dobila na poklon od Vip-a Wave II, ali je zakljucan.

Da li neko ima info gde bi mogao da ga otljucam kako bi radio sa Telenor karticom?

Poslednja izmena:
Wave II od VIPa? Jel si siguran, mislim da oni nemaju Wave II u ponudi.

mozda imaju u ponudi za poklone :)

imaju i galaxy s u ponudi pa ga nema na sajtu..

prvi put cujem da neko kaze da je centralni taster gay :smoke:

secam se rasprave na nekom sajtu gde ribe kukaju upravo na ovaj taster kako ne neudoban i muski, keve mi.

a hriscani, baptisti, razni ultra nacionalisti i ljudi koji voleo teorije zavere kukaju na samsung i na wave naravno zbog geometrijskih oblika tastera[inace na samsung telefonima itd] i centralnog tastera na wave, zbog satanizma i masonstva :trust: :S: :laugh: :d kao centralni taster ih podseca na sestar i trougao, samo malo razvuceno !!!

e da, kukali su i na hexagon taster jet-a valjda ? ! :d:d:d

nekim ljudima je mnogo dosadno, ispade samsung ''satanska'' firma :) i masonska.

malo off.

ajmo on, dobar je wave II,cak i ekran nije toliko losiji osim uglova gledanje i potrosnje baterije ali centralni taster mi se ne svidja, to sto je veci meni cak i odgovara jer volem cigle [ ali ne i papuce, iako bih rado posedovao galaksiju].

bas me zanima da li ce se pojaviti kod nekog operatera.. zvanicno.

Ljudi fon je extra, alu, boja kao Desire i odlican ekran. Nisam se mnogo zezao, jer imam druge obaveze.

VIP ce ga imati sigurno uskoro u ponudi.

Stavicu fotke samo da mi se napuni fotoaparat.

Poslednja izmena:
Evo par fotkica....

dsc03769.jpg

dsc03773.jpg

dsc03775.jpg

dsc03776.jpg

@stoske
Kakvi su ti utisci u odnosu na obican wave?

Zena dobila na poklon od Vip-a Wave II, ali je zakljucan.

Da li neko ima info gde bi mogao da ga otljucam kako bi radio sa Telenor karticom?

Jel to poklon što su delili za developere aplikacija za vip izazov? To sam čitao na benchu. A i ona smart tarifa za postpaid koja uskoro kreće najavljuje Wave2 za vip mrežu.

wave II je od sutra u ponudi u vipu ;) kad vam ja kazem :D imam dojavu :D
oko 23 ljade u pp325.

aha eno ga na sajtu samo im je sajt malo u banani, at the moment

@svlada

Wave II je super kvaliteta, svidja mi se izrada, aluminijum, ekran od 3,7" koji izleda odlicno...

Svidja mi se snimanje u 720p rezoluciji koje je konstantno 30frps-a i pri losem svetlu (o ovome moj Desire moze samo da sanja)

Iskreno jednom sa video stari Wave i odmah mi je palo na pamet da mu je mali ekran, osim toga ne mogu bas da dam neko poredjenje.

Mojoj zeni se recimo Wave II ne svidja, nervira je softver te je i odlucila da ga proda. Hoce noviji iPhone :)

Poslednja izmena:
ja sam čačkao iPhone nakon korišćenja wave-a i nimalo mi se nije dopao. nekako mi je pavglu, tj vidi se da je rađen za amere

meni je najvaznije da je ekran savrsen, da baterija dugo drzi, da imam par odlicnih aplikacija, hd video, perfektnu kameru za dnevne uslove a nocu ipak power led bar omogucava slikanje, da ima savrsen audio kvalitet, lep i brz os i preterano kvalitetno kuciste.

Poslednja izmena od urednika:
dosta vise...
HSVstonedDa: si dobio opomenu koju si trebao ladio bi se 10 dana ... Tako da nemoj da nastavljas vise nista... Pisi ako ima veze sa temom ali bez vredjanja i prozivanja drugih ...
Isto vazi i za ostale

Poslednja izmena:
nego, jel kupio neko wave II u vipu ?
zanima me autonomija zbog veceg i s-lcd display-a, po svim reviewima je manja ali me zanima koliko iznosi u praksi ?
i izgleda da su na w2 izostavili gorilla glass ? ali imao kao neki drugi tip zastitnog stakla..

Evo napravio sam mini poredjenje Wave II i HTC Desire (S-LCD), kako izlgedaju sa istim wallpaperom.

dsc03779t.jpg

dsc03789j.jpg

dsc03788j.jpg

dsc03786r.jpg

dsc03781mu.jpg

dsc03790c.jpg

Poslednja izmena:
mnogo lepsi os i meni, a ekran je pobedio :)

hvala za ovo.

pogledajte 5. i 6. sliku, koji vam je os/meni lepsi ? :)

za wave znam da je ovo default tema, a verovatno i za desire.

Na petoj slici, Samsung je daleko lepsi.
Another win for Wave (II) :).

E samo da kazem ovo nije default tema, vec se zove Galaxia ili tako nesto...

Ne menja mnogo, ikonice i bateriju.

Iskren da budem, nisam fan Bade (videcemo za 2.0), ali kada bi mogao da se stavi Android na ovaj fon bilo bi extra. :)

Inace ekran je odlican, kada mi se zena vrati sa puta, stavicu jos fotki....

Da li neko zna kako da podesim email app da proverava postu u odredjenom vremenskom periodu?

Vrh Dno