fcinterbgd
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2008
- Poena
- 350
Pusti ga da update-uje. Kod mene trebalo oko sat i 15min da odradi. Bas iranski v11. Ako pukne, pusti opet.
Hvala, probacu kad budem imao strpljenja.
Pusti ga da update-uje. Kod mene trebalo oko sat i 15min da odradi. Bas iranski v11. Ako pukne, pusti opet.
Jel zna neko kako da mi Wave 2 zazvoni kad primim meil?
Pozdrav svima!
Da li neko zna koja je šifra za podešavanje GPS-a na badi 2.0. Stari kod *#4097*4097# ne radi na ovoj novoj verziji.
Ali posle ovoga gps kod mene uopste ne radi :d Pisao sam vec, a pre toga je hvatao satelite za 1 min npr.
Settings - Sound - Email alert
Kontam da je glupo kao da prvi put imam mobilni. Ali kad sam konačno skontao kako da podesim ton za meil, ja opet ne dobijam ton da mi je stigao meil, sve dok se ne ulogujem i ne pritisnem preuzmi. Mislim totalno mi je glupo da prilikom preuzimanja meila krene ton za meil. :crash:
Jel može to nekako drugačije, da imam brate ton kao za sms-mms. :wall:
neznam kako ti ne odgovara u wide modu. duplo su sire tipke nego ranije.Ne zelis da znas :d
neznam kako ti ne odgovara u wide modu. duplo su sire tipke nego ranije.
Ali baš bezveze! Pa na mom starom SE W995 koji ima fabrički OS stižu obaveštenja o meilovima bez problema. Sve sam više razočaraniji sa ovakvom Badom!
Aj da ne čitam sad sve, kad će v2?
wave2 bada 2.0 XXLA1 custom Rom nexus
jel moguce uraditi backup i kako, aplikacija koje se nalaze na kartici(ukoliko je potreba za soft reset ili menjam firmware da mi ostanu apps)
ok.thanx >samo da proverim>izvadim mem karticu pre novog flash-ovanja,kad to zavrsim vratim mem--podesim da instalacija ide na mem--odem na kies,my downloads,install apps--Ne treba backup ako su na kartici. Samo flesh-nes novi FW, upalis KIES i instaliras aplikacije koje su bile ranije (iz My Downloads). Sve ce da bude kao pre. Ja tako radim vec odavno, a flesh-ovao sam skoro svaku betu koja je izasla za S8530.Nema podesavanja, nastavio gde sam stao pre flash-ovanja.
ok.thanx >samo da proverim>izvadim mem karticu pre novog flash-ovanja,kad to zavrsim vratim mem--podesim da instalacija ide na mem--odem na kies,my downloads,install apps--
1.to sve dovoljno za ndrive11 da radi?
2.jel se ovo odnosi isto na apps koje sam skidao za wave3(HEX program)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari