Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Каква је ова нова навигација (Аустрија) има ли Србије, да ли је неко испробао?

Спорт тракер никако да ми лоцира сателите, а и нешто ми се не чини да се убрзало у односу на раније. Више пута сам ресетовао подешавања и опет подешавао.

Каква је ова нова навигација (Аустрија) има ли Србије, да ли је неко испробао?

Спорт тракер никако да ми лоцира сателите, а и нешто ми се не чини да се убрзало у односу на раније. Више пута сам ресетовао подешавања и опет подешавао.
Vidi da li ti je ukljuceno u podesavanjima za GPS za Sport Tracker, na 2.0 svaka aplikacija koja koristi GPS mora da bude cekirana u opcijama...

Ove nove navigacije na Appsu nemaju Srbiju u mapama, koje mape koriste ne znam, ali mozda ih neko razbije u dogledno vreme...

@ Mx

Sad ja bas gledao, otvorio folder ali mi ga nigde nema ovaj fajl na slici "products.info", a vec mi stoji kao na drugoj slici da je mapa otkljucana, tj. da je sve licencirano, sad ne znam koja je fora, uglavnom navigacija radi kako treba...

Poslednja izmena:
Наравно да сам чекирао све у подешавањима. Мораћу да ресетујем поново подешавања и пробам без.

И код мене стоји као да је већ лиценцирана мапа, а и нигде у њој нема податка да траје 30 дана. Ако је тако онда је то одлично пошто је мапа како ми се чини детаљнија од ндриве.

Poslednja izmena:
Route66 je ekstra, po meni lepsa nego ndrive. Da li postoji crack za nju?

A sta ce ti krek? :) Navi radi bez kreka...to je prakticno kao deo sistema!

btw. Ako vam strana About(O na srpskom) u Route66 izgleda kao na slici ispod sto je kod mene, znaci da je aplikacija licencirana i da NEMA ISTEKA ISTE kao sto su neki ovde napominjali!!! Isto tako je bilo i na badi 1.2 s'tim sto je mapa Srbije bila neupotrebljiva, a ovo je sada verovatno Navteq mapa koja postoji i za Ndrive

Prilozi

• 20120201204521.jpg
    20120201204521.jpg
    126.2 KB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Jel' ima neko problem da mu ne rade aplikacije koje koriste GPS? NDrive mi radi uredno,dok ove ostale prijavljuju da "GPS not Enabled". KAo ne moze da pokrene GPS,blablabla....

Probao Bada tracker,BadaNav,NavFree... ni da cuju. A NDrive sljaka lepo....

EDIT

Stvarno sam glup za medalju....

Poslednja izmena:
Jel' ima neko problem da mu ne rade aplikacije koje koriste GPS? NDrive mi radi uredno,dok ove ostale prijavljuju da "GPS not Enabled". KAo ne moze da pokrene GPS,blablabla....
Probao Bada tracker,BadaNav,NavFree... ni da cuju. A NDrive sljaka lepo....
Jesi li ukljucio gps za te aplikacije u opcijama -> location ?

Ndrive11?

Upravo, bas sam komentarisao razliku izmedju loseg gps sw pokazivanjem kako Ndrive radi brzo rekalkulaciju putanje, gde nas je slao jednim putem i ako bismo mi odabrali drugaciji uradio bi recalc u roku od sekunde sto je bitno u gusto naseljenom mestu gde je razlika izmedju ulica manja. Ja bas bio odusevljen, drugi problem je verovatno u mapama jerbo ih se stalno mora azurirati a to za Srbiju ide malo teze.

Poslednja izmena:
Meni su podesavanja primljena sa SMS porukom "ALL" na 4777 i jedina razlika je sto je Auth type "PAP" i ato u IP adresi za proxy stoji 172.017.088.198:8080 -> sa nulama u dvocifrenom broju. Ne znam da li ima veze, ali je tako kod mene :) I da, Home URL je m.mondo.rs :)
Hvala:wave:

Koju mapu i kako ubaciti u NDrive 11?

Prebacio sam sinoc fon u ap uart jer nisam bio kuci i hteo sam da stedim bateriju, cp uart uz wifi i slusanje muzike ubija autonomiju, i onda sam izvalio da i nema nesto mnogo vise laga u ap uart modu.. svejedno nisam zadovoljan a najjaci fazon, na oko 45% ugasim telefon i jutros palim i vidim da imam 5% baterije, i ranije sam prometio da nesto nije uredu pri duzem gasenju telefona, i onda se povratila na 30% i devojka upalila fruit ninja i za 1 min spadne na 4%. *****i kosooki.

Razmisljam da odradim hard reset i formatiram memorisjku ali me strasno mrzi da ponovo sve instaliram i prebacujem a citajuci forume zaljkucio sam da je sve ovo nekome pomoglo a nekome su ostali isti losi tripovi.

http://www.badapps.ru/3699-proshivki-modificirovannaya-horvatskaya-proshivka-s8500xxla1-s-russkim-yazykom-i-polaris-ofice.html

Bas ne volis kosooke :D Sledeci put kupi neki sagem :banana::d

Da li neko koristi Sport Tracker,ne mogu da uhvai gps signal,pri ukljucivanju aplikacije ukljucuje mi se BT...gps u location je ukljucen???

Ни мени неће да се закачи на ГПС. Штета одлична је апликација, још ако би имали и пулсомер који иде са њом... :guitar:

Нека пробају и други, мада мени ево неће ни његова навигација ни бада спортс. Хтело је пре пар дана, а данас и јуче уопште неће.

Чет он је добар, из разлога што је могуће слање фајлова а да се не плаћа ММС. :D

Moze li neko da me mmi kaze kako ili da me uputi gde pise kako da se aktivira samsungapps u KIES-u? Izbrisao sam fajlove od ranije sto sam imao za aktivaciju a linkove koje imam za njih su megaupload a svi znamo sta je sa njim... :)

hsv.stoned. ovo je Srpski sajt, tako da ja pisem na srpskom. taj engleski, sto je po meni onomatopeja, ne upotrebljavam.
zvao sam samsung Srbija da pitam zasto ne mogu da se spojim sa aps,om. preko kies,a mi trazi neki dodatak, a direktno mobilnim trazi sifru i kad je dam, neda mi opet da skidam.
odgovorili li su mi da zbog 2. sve apgrejduju, sto bih na Srpskom rekao da je kompletna dvojka sa svim ostalim dodacima jos u fazi doterivanja, te da se strpim par dana dok ne zavrse.
znaci kao i do sada stpljen spasen, mada vidim da cu morati sve da brisem (resetujem) pogotovu memo karticu.

hsv.stoned. ovo je Srpski sajt, tako da ja pisem na srpskom. taj engleski, sto je po meni onomatopeja, ne upotrebljavam.

Nemoj da se ljutis ali morao sam :d :d :d :d

E sad on topic.. e pa do jaja, ja cu onda da sacekam tu bolju verziju a u medjuvremenu cu se truditi da ne razlupam fon ..

Da li neko koristi Sport Tracker,ne mogu da uhvai gps signal,pri ukljucivanju aplikacije ukljucuje mi se BT...gps u location je ukljucen???

Bas danas se registrovao i hteo da testiram napolju medjutim - crvc - ne vidi gps :trust:

Ако сам добро дешифровао поруку, да ли то значи да ћемо ускоро добити нову испеглану верзију 2.0? Мада самсунгово ускоро може да буде и крајем године. :-devil-:

Него нико се не оглашава поводом спорт тракера, да ли некоме ради уопште?

Djwibe kaze da je licenciran a ti da je samo 30 dana, ko je u pravu?

to cemo saznati uskoro :) ali ja cenim da tu nema problema, isto je bila prica i sa 1.2 badom i route66 i ja sam do poslednjeg dana imao mape i route nije kukao i trazio placanje...

Ja cu nocas u kracu voznju pa cu probati taj tracker.

Ja sam bekapovao sve sa Bade 2.0, vratio se na 1.2 i spufovao sve sto mi treba novom metodom. Onda apdejtovao preko Kiesa na 2.0, i tako zadržao sve aplikacije sa 1.2, a zatim i vratio sve što sam bekapovao sa 2.0. Tanananaaa, sad imam sve što mi treba :)

Svaka cast. Koje si to aplikacije spoofovao ako nije tajna?

Svaka cast. Koje si to aplikacije spoofovao ako nije tajna?
Programi su većinom vezani za računarske mreže obzirom da se time bavim, nisam spufovao nešto što ne bih nikad ni koristio:
BadaBox, Smart Office, Ambiance, Therapy Studio, Smart Guard, Easy VNC, MobTelnet, BadaCam, Remote Desktop, myExplorer, BadaArchiver, VLC remote, Easy FTP, File Sharing, MicroTrack DB, Karaviv, Synthesizer, TimeFrame, TimeLapse
Igre, takođe veoma skromno, nisam stavljao ono što ne bih ni igrao, 3D me ne interesuje:
66Block, Radiant, SkyForce, Worms, Spirit, EarthwormJim, Turbo Granny, Zombie Rider, a Fruit Ninja, Plants vs Zombies i Hoops sam već imao preko popusta.

Inače ne vidim kakva su to poboljšanja u Route66, skinuo sam iz menija mapu Srbije, ali pola ulica nije upisano, kako je kod vas? Da li treba nešto dodatno da se uradi?

Ideš na Još>Sadržaj>Preuzmi mape>Europe>Serbia i to je to. Doduše bio mi je upaljen i wireless, probaj tako.

Vrh Dno