Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

:d
Ja bar nemam te tripove sa sms.
A onaj gps fix mora da se radi svaki dan, danas sam cekao 2-3min da uhvati satelite a pre par dana odradio taj gps fix.

1.2 je majka :D

:d
Ja bar nemam te tripove sa sms.
A onaj gps fix mora da se radi svaki dan, danas sam cekao 2-3min da uhvati satelite a pre par dana odradio taj gps fix.

Не мора сигурно цео процес, већ само да се избришу претходни подаци... као и на 1.2. У ствари то је препоручљиво да се ради са свим ГПС уређајима који то не раде аутоматски. Бар се мени чини да сам ја тако прочитао негде док сам се још патио са ГПСом на самсунгу г810 и глупом симбијану.

Kako vam radi Asphalt 6, izlece li? Ne znam da li je do igre ili do ove nove Bade

Ne kapiras, to nema veze sa tim ap/cp uart modom vec baterija dozivljava sokove na niskim temperaturama a tome doprinosi i aluminijum..

Kapiram ja veruj mi...te price aluminijumi niste temp i sl kod mene ne prolaze...tj. nemam takvih problema...slikao sam ovih dana i video i photo i to bas dosta i nisam imao ni jedan problem...i to sa opadanjem procenata napunjenosti baterije nema veze hladno! Meni se to desilo samo jednom i to kuci, restartovao sam fon i posle restarta umesto 40% imao sam 10%...ali nisam imao vremena da ga tankam i ostavio sam ga tako. Posto me to malo istripovalo...cackao sam ga na poslu bas cesto i kako mu upalim ekran tako procenti rastu...da bi posle nekoliko sati baterija bila na vrednosti na kojoj je bila i pre restarta...tako da je to samo trenutna varka...

@djwibe

Jel' guranje autobusa snimano sa default postavkama kamkordera? Ja imam Wave 2 ali mi se cini da je ono odlican snimak za noc.
Jel zna neko u cemu je caka?

Kamera je na osnovnim podesavanjima...bez antishake i sl. gluposti...i po kvalitetu nema nikakvog pogorsanja naspram 1.2...vec je i bolje posto ima auto/manualnog fokusa... :) jos da ima bar 3x optiku :D

Gresis, ovaj silno sinko gresis :D

Dvojka je bolja, i pored svih tih manica koje ima ili nema...
Npr. sinoc sam sa poprilicnim odusevljenjem i bez onih dosadnih poruka o nedostatuku memorije surfovao netom, uz flash animacije na sajtovima direktnim videom sa stranice i sl...

A primetio sam da su jos nesto izbaciji iz dvojke...a to je FakeCalls...al dobro...ima free aplikacije na marketu

Poslednja izmena:
Ja sam probao samo i laguje, mada meni i fruit ninja laguje na ovoj novoj badi :d
Koliko sam citao ta igra iskace jer je optimizovana za dual core telefone..

djwibe, ubedjen sa, da je taj problem zbog ekstremno niske temperature a jos alu sve to lakse provodi do baterije.. kao sto lse greje kada igras igrice leti tako se sada ekstremno hladi.
Retko koji uredjaj radi na -15c objektivno zbog duvanja vetra, pa jednom drugu je prosumer aparat podivljao pre neki dan i jos zum nije radio.
Itekako hladnoca utice na naglo praznjenje baterije i to pise u svakom uputstvu za mobilni ;)

Npr. sinoc sam sa poprilicnim odusevljenjem i bez onih dosadnih poruka o nedostatuku memorije surfovao netom, uz flash animacije na sajtovima direktnim videom sa stranice i sl...

Taj problem je redukovan ali ne i eliminisan! :d

probaj da otvoris neku od bench tema fotografijama npr i da malo zumiras :d

Ja sam isto mislio da nema vise tih problema ali sam onda otisao na acid cow i hteo da zumiram malo stranicu.. :d :d

Poslednja izmena:
Pa sms parking srbija :D Ali nisu apdejtovali, malo gradova ima ali ti mozes da koristis u Ns.

Dakle neko to ipak koristi. Mogao bih onda da se nakanim da ubacim još zona :D

ti si napravio sms parking srbija?
aj ubaci Lazarevac 9281 zona 1,9282 zona 2

moze i pancevo :)
1 zona 9131
2 zona 9132
3 zona 9134

3 zona 9133 >dnevna karta

sad sam probao i ipak ne moze...ne znam koji mu je...a cini mise da je radilo...probao sam flesh igre na nekim sajtovima i to radi...al se ne secam dal sam cackao youtube od kada sam stavio 2.0 !!??

Poslednja izmena:
Sve prednosti iz 1.2 su osakatili,a ovo sto je kao prednost u 2.0 ocajno radi..uzas! Ja probao na par wave telefona 2.0 i kamera je losija..slike sa maglom uglavnom,losije se vide..snimanje videa nepromenjeno..bagovi na sve strane i lagovanje,cega nije bilo u 1.2..jedina prednost je bolja upotreba flesha i bolja upotreba memorije,ostalo sve minus..Igru asphalt 6 probao na par komada wave i wave2,svud izbacuje povremeno..precice iz 1.2 vise ne postoje,skroz su uebali stvar..

Sve prednosti iz 1.2 su osakatili,a ovo sto je kao prednost u 2.0 ocajno radi..uzas! Ja probao na par wave telefona 2.0 i kamera je losija..slike sa maglom uglavnom,losije se vide..snimanje videa nepromenjeno..bagovi na sve strane i lagovanje,cega nije bilo u 1.2..jedina prednost je bolja upotreba flesha i bolja upotreba memorije,ostalo sve minus..Igru asphalt 6 probao na par komada wave i wave2,svud izbacuje povremeno..precice iz 1.2 vise ne postoje,skroz su uebali stvar..

U pravu si.. ali i ja sam tako mislio, da necu moci bez svih tih ''pametnih'' stvari iz bade 1.2 ali se vec navikavam i mogu da kazem da se ne bih vracao na 1.2 badu.. samo da srede bagove, lag i problem sa kamkoderom..

To sa fotografije ne mogu da se slozim, postavljao sam fotke sa 2.0 i mogu da kazem da su u rangu starih bada, tu maglu koju pominjes, desavalo mi se ali verovao ili ne to je posledica hladnoca i toga sto staklo neverovatno mnogo zamagli, samo prebrisi od sada. A mozda si bocnuo i neki novi bag :d

Neko spomenu da nema vise ndrive na iranskom apps=u. jel to proverena informacija ?

[YOUTUBE]F4_TN5i6uGc&hd=1[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]SzlFqcHd4OA&hd=1[/YOUTUBE]

snimci od juce! prvi je komican...a druci cisto onako... :)

Gurka je fenomenalna! (podseca me na '98,'99 kada je to bila redovna pojava)
:banana:

@urade , @loshmi_80 - Dodaću to sutra pa se javim da probate update parking zona.

djwibe, koji ti je ovo put da prodajes wave? :D :D

Pa upravo ono o cemu sam pricao. Samo ne moze da se poredi telefon sa plasticnim i telefon sa alu kucistem. Ja sam bio na zestokom minusu na vidikovcu gde vetar dodatno obara temperaturu, garantijem da je bilo oko -15c na vetru a mozda i hladnije + alu je hladan kao led i na sobnoj temperaturi, e sad zamisli na -15c.. nije ni cudo sto se telefon ugasio tj baterija vrisnula.

Nije problem u cipovima, jer skoro svi sada podrzavaju industrijski opseg temperatura, neki cak od -40 do +125C, nego u baterijama
Zato su bilo kakve baterije na bazi litijuma , punjive ili ne, zabranjene za upotrebu u npr. avionskoj instrumentaciji.
I dalje je NiCd zakon, samo sto su baterije za isti kapacitet ogromne...
A elektricni automobili koji imaju li-ion baterije, moraju da ih greju. Tako ih nissan leaf drzi na +10C, chevy volt i tesla isto.

Naravno mi imamo problem sa aluminijumom koji mnogo brze odvodi toplotu.
Ja uvek drzim fon u spoljnom dzepu jakne, i radio je i u ovim hladnim danima/nocima i nakon duzih setnji bez problema.
Mada ako se uhvati rukom, tesko je posle odvojiti ga od iste jer se zalepi :D.

Da li ste uključili 3G za XHamster i slične sajtove. Da li gledate preko Opere ili Delfina, mada meni Nylonteens slike otvara sekundarno i to na EDGE. :d
P.S. Evo sad sam probo XHamster i učitao mi je mobile verziju sajta. Ubo sam neki video od 59 minuta i tu je kreno da baferuje ali je veza pukla, pa sam onda ubo neki od 10 minuta i tu je klip klizno ko dete niz tobogan i to na EDGE. Pravu verziju sajta je učitao ali nije hteo da otvori klip jer mi fali Flash.

Poslednja izmena:
@djordje29 Kad god pomislim kako nista ne moze da me iznenadi, ti se pojavis... :d

Uspeo sam da mi kies prepozna fon tako sto sam reinstalirao windows.
Stavio badu 2.0, instalacija i backup su prosli savrseno. Sve programe koje sam platio i skinuo dok su bili free na badi 1.2 sada rade i na 2.0
Novom badom nisam zadovoljan previse, dopada mi se sto su ikonice manje i sto se mogu stavljati precice na glavni ekran.
U AP modu telefon dosta sporo radi, u CP je dosta bolje, ali i dalje neke stranice laguju i tastatura sporije reaguje na komande. SMS poruke jedva kucam, to mi je bilo problematicno i na 1.2, a sada pogotovo.
Wifi signal je slabiji, gde sam ranije imao 2-3 crtice, sada imam 1. U to sam se uverio i na poslu i kod kuce. Mada na brzinu neta ne utice, pa mozda samo realno ne pokazuje jacinu signala.
Nekada ukoliko imam otvorenu web stranicu, a telefon pustim da se automatski zakljuca, posle otkljucavanja, web browser se iskljuci. Kao sto neko rece widgete nema smisla ni postavljati jer se redovno sami gase.
I dalje ponekad izbaci kako je stranica prevelika, pa je mozda nece prikazati verno...a nista zivo u pozadini ne radi, niti je stranica pogata video prikazima i slikama.
I jedno pitanje, kako da namestim da mi ne otvara facebook mobile, vec standardnu facebook stranicu, kakva se pojavljuje i na kompu. Ukucam facebook.com ali me preusmeri na m.facebook?

Vrh Dno