Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Јесте ли испробали Samsung Dive колико сам видео имамо све функције. Пошто сам у стану нисам успео да га лоцирам на мапи, све остало ради.

S is for.. ? :d Ne zelis da znas sta ja mislim o tome.

Imate Asphalt 6 i gomilu drugih zayebantzija na nasem Apps-u za dz. :)

Poslednja izmena:
A sada da bacam hejt malo :mad: :d

Danas sam isao u setnju i hteo da ovekovecim ove zimske prizore al k :d
Samo 1 od 5 fotki je uspela, da li je bagovao fon na -8 ili je ovaj krs od softvera shebao stvar- ne znam, samo znam da cu pozajmiti pare za galaxy s ili s plus ako ne resim ove tripove. :-devil-::mad:

Prilozi

• 20120203_142549.jpg
    20120203_142549.jpg
    68.8 KB · Pregleda: 611
Мени без проблема раде и видео снимци и фотографије...

Него јеси ли пробао спорт тракер?

Ne znam sta da radim ljudi, stvarno ova bada 2.0 ne bi bio los os samo da nema ovih bagova.. samo da se sredi potrosnja baterije, lag i da mi kamera i kamkoder rade normalno.. nista vise mi ne treba a toliko sam se navikao na prednosti 2.0 verzije da bi mi smetalo da se vratim na 1.2.. samo ne znam sta da radim, da cekam neki apdejt, da uradim hard reset i formatiram memorijsku.. ? Nekima se isto ovo javlja i posle ovoga a treba posle instalirati sve sto mi treba i prebaciti sve..

Ne radi Sport Tracker mada sam samo 1 probao :d Koristio sam Bada Sports danas da izmerim nadmorsku nekog gradskog parka i iznenadio sam se da je vrh na 306m nv :D i jos onako sneg i dosta drveca.. planina za siromahe :d

Poslednja izmena:
Jel moze da se promeni nalog na samsungu apps, posto sam zaboravio sifru a neda mi novi nalog da otvorim a bez registracije na samsungu apps nemogu da doanlodujem nijednu aplikaciju?

Ne znam sta da radim ljudi, stvarno ova bada 2.0 ne bi bio los os samo da nema ovih bagova.. samo da se sredi potrosnja baterije, lag i da mi kamera i kamkoder rade normalno.. nista vise mi ne treba a toliko sam se navikao na prednosti 2.0 verzije da bi mi smetalo da se vratim na 1.2.. samo ne znam sta da radim, da cekam neki apdejt, da uradim hard reset i formatiram memorijsku.. ? Nekima se isto ovo javlja i posle ovoga a treba posle instalirati sve sto mi treba i prebaciti sve..

Ne radi Sport Tracker mada sam samo 1 probao :d Koristio sam Bada Sports danas da izmerim nadmorsku nekog gradskog parka i iznenadio sam se da je vrh na 306m nv :D i jos onako sneg i dosta drveca.. planina za siromahe :d

Моја препорука је да прво лепо све бекапујеш преко киеса, па одрадиш хард ресет, онда форматираш картицу преко телефона па вратиш све бекаповано.

Што се батерије тиче у оном моду који слабије троши батерију нисам приметио неку велику разлику у односу на 1.2... док у другом моду једе батерију као да нешто нон стоп ради. Оба теста су била са флеш темом (Паперман са вејва3).

Моја зграда у Мајданпеку је на око 500мнв, а доњи део града је на око 300мнв. Види на Гугл Рту. :D

Ne znam.. nemam vremena za sve to do ponedeljka, obraticu vam se za pomoc, smara me da pustim kies da bekapuje i da pukne kao prosli put ili da cekam 3-4h kao cecko sa msw foruma. Ali se nadam da ce posle toga sve raditi normalno, trebace mi 2h da ponovo instaliram aplikacije ali eto..

Da, ako se dobro secam Majdanpek je na nekoj kao visoravni :D Smesno mi samo kako se ljudi primaju npr na Avalu kao planina a meni je gajba na 10 min od centra Va a na 250mnv je, dakle na pola Avale :d A ova okolna brda blizu centra lako dobace 350-500mnv pa je zimi kao da si na planini.

Што се батерије тиче у оном моду који слабије троши батерију нисам приметио неку велику разлику у односу на 1.2... док у другом моду једе батерију као да нешто нон стоп ради. Оба теста су била са флеш темом (Паперман са вејва3).

Pa ako ima flash temu,i radi nesto non-stop....i to punom brzinom :d

Te flash teme su po meni jedno veliko sviranje 'cu :) Em laguje fon od njih,em zderu bateriju.... A za sad i nisam video neku da lici na nesto...

@hsv

Ne znam sta da ti kazem,izgleda imas duhove u tom fonu... :d Meni sve radi ok,cak nemam ni onaj bug u landscape modu na koji se skoro svi zale.
Doduse,ja sam i resetovao fon,i formatirao karticu,zahvaljujuci presvetom KIES-u,'bo ga onaj ko ga je napravio...:mad:

Ниси лепо обратио пажњу шта сам рекао или ја нисам лепо објаснио... на ап уарт моду тему ни не осећа, на цп уарт је ждере све једно коју тему имао.

Киес је захвалан и за то што сам и ја ресетовао телефон 2 пута, а и форматирао картицу.

Cek Dive nije radio za nasu zemlju makar pre par meseci kad sam ja uzeo Wave 2. Jel' se to nesto promenilo u medjuvremenu?

Ја испробао данас и све је радило од понуђених опција... једино ми није лоцирао телефон јер сам у стану био. То ћу да испробам сутра.

Asphalt 6 nesto secka..nije tako tecan kao sto je bio recimo 5..bas cudno,a i ovako se telefon malo baguje i zaglupljuje pogotovo kada se udje u app store..

[YOUTUBE]F4_TN5i6uGc&hd=1[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]SzlFqcHd4OA&hd=1[/YOUTUBE]

snimci od juce! prvi je komican...a druci cisto onako... :)

Uspeo na sajtu da promenim sifru al nemogu nista da svucem sa appsa, jel ima i neko ovakav problem? Prijavljuje mi gresku (2000).

Poslednja izmena:
paloma, ima nas dosta sa tim problemom.
hsv, zadnje pismeno na samsungu je da od 8-9 februara sistem nece raditi. mislim da sacekamo do 10og, ako ne srede, jovo nanovo. brisanje pa pisanje. imam neki osecaj da ce sve biti ok, samo da se strpimo jos neko vreme. kad smo mogli 1,5 g, mozemo jos malo.
pade mi nesto napamet. ajde svi da se izjasnimo koji imamo probleme i koji nemaju. ja sam kupio preko telenora. drugi nek se izjasne, da vidimo da li je tu neka caka.

Poludeo sam danas! Telefon ili zbog strokavog softvera ili zbog -12c ne moze da napravi normalnu fotografiju. Od 20 nijedna ne valja.
Posle toga sam hteo da narpavim epski snimak, na vidikovcu nekom a preko puta snezna brda i jato labudova ili su divlje guske u pitanju, formirale su potkovicu od bar 1km, ja lepsi prizor skoro nisam video! I u trenutku kada sam palio kamkoder baterija spadne sa 50% na 2% i posle toga se fon ugasio! Valjda -12c i aluminijum cine svoje..

Poslednja izmena:
Meni se to sa baterijom desava vec par dana,ni ne pomislim da ce da mi se ugasi pokazuje skoro punu i uzmem da uslikam nesto kad ono zapisti i ugasi se.
Pocelo je bas jako da me nervira da ovoliko punim telefon,ni ne koristim ga previse. Naprotiv bas minimalno nekoliko poziva i par sms,obicna tema mi je ukljucena,ugasen wifi..bas reko da vidim koliko moze da izdrzi,kad ono sr...e.:mad:

Iskljuci te %, nemaju nikakvu svrhu. Ja taj problem sa baterijom nemam, mada ovde nije hladno kao kod vas :)

Procenti imaju svrhu. Ovo je kao na SE modelima, precizno, a ne da analiziram boju raspalih widgeta za bateriju. Aj ovo kapiram da je do debelog minusa i alu izrade, ali ovo za kameru im ne prastam.

Meni se to sa baterijom desava vec par dana,ni ne pomislim da ce da mi se ugasi pokazuje skoro punu i uzmem da uslikam nesto kad ono zapisti i ugasi se.
Pocelo je bas jako da me nervira da ovoliko punim telefon,ni ne koristim ga previse. Naprotiv bas minimalno nekoliko poziva i par sms,obicna tema mi je ukljucena,ugasen wifi..bas reko da vidim koliko moze da izdrzi,kad ono sr...e.

kucaj *#8740# da ti izbaci AP UART ENABLED...nakon toga imas autobomiju baterije od 3+ dana ako ti je baterija u ok stanju...ja je bar imam :D

Ne kapiras, to nema veze sa tim ap/cp uart modom vec baterija dozivljava sokove na niskim temperaturama a tome doprinosi i aluminijum..

@djwibe

Jel' guranje autobusa snimano sa default postavkama kamkordera? Ja imam Wave 2 ali mi se cini da je ono odlican snimak za noc.

I na samsungdive.com mi za sve izbacuje This feature is not available in your region...
Jel zna neko u cemu je caka?

Poslednja izmena:
Опет да кажем да је мени дајв радио без проблема... тлефон је купљен у теленору.

Једино имам проблема са батеријом као и сви... мислим да не показује тачно колико је остало. А што се тиче батерије и хладноће, све се брзо празне... било од апарата, телефона...

И да... ГПС никако да ми проради... 100 година му треба да ухвати сателите ако их и ухвати. Урадио онај фикс. Мада ни брату на десире није хтело.

Ne kapiras, to nema veze sa tim ap/cp uart modom vec baterija dozivljava sokove na niskim temperaturama a tome doprinosi i aluminijum..

Mozda kod tebe stvarno nesto nije u redu sa telefonom (pomjerio sam se sa mjesta), jer sam ja veceras bio na -16 i nista od toga navedenog nisam doziveo, niti se baterija prazni naglo niti baguje kamera...
Nesto sve razmisljam da probleme imate samo vi koji ste update odradili preko Kiesa, dok preko mloadera nista od toga nema...Mozda se i varam ali tako mi se cini...

Ja nisam preko kiesa odradila,a sve vise mi opasno baguje. Npr napisem poruku,posaljem i hocu da izadjem iz poruke zablokira se skroz,imam propusten poziv udjem u pozive i zblokira,otvorim neku aplikaciju i kad hocu da izadjem zablokira se...jedino resenje je da restartujem fon,ili ako i to nece vadim bateriju. Izgleda svi imamo razlicite ali velike probleme... E da ni gps mi ne radi,ne hvata satelit.

Nazad
Vrh Dno