lordvejder
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.01.2012
- Poena
- 170
Јесте ли испробали Samsung Dive колико сам видео имамо све функције. Пошто сам у стану нисам успео да га лоцирам на мапи, све остало ради.
Nemoj da se ljutis ali morao sam :d :d :d :d
E sad on topic.. e pa do jaja, ja cu onda da sacekam tu bolju verziju a u medjuvremenu cu se truditi da ne razlupam fon ..
Ne znam sta da radim ljudi, stvarno ova bada 2.0 ne bi bio los os samo da nema ovih bagova.. samo da se sredi potrosnja baterije, lag i da mi kamera i kamkoder rade normalno.. nista vise mi ne treba a toliko sam se navikao na prednosti 2.0 verzije da bi mi smetalo da se vratim na 1.2.. samo ne znam sta da radim, da cekam neki apdejt, da uradim hard reset i formatiram memorijsku.. ? Nekima se isto ovo javlja i posle ovoga a treba posle instalirati sve sto mi treba i prebaciti sve..
Ne radi Sport Tracker mada sam samo 1 probao :d Koristio sam Bada Sports danas da izmerim nadmorsku nekog gradskog parka i iznenadio sam se da je vrh na 306m nvi jos onako sneg i dosta drveca.. planina za siromahe :d
Што се батерије тиче у оном моду који слабије троши батерију нисам приметио неку велику разлику у односу на 1.2... док у другом моду једе батерију као да нешто нон стоп ради. Оба теста су била са флеш темом (Паперман са вејва3).
Meni se to sa baterijom desava vec par dana,ni ne pomislim da ce da mi se ugasi pokazuje skoro punu i uzmem da uslikam nesto kad ono zapisti i ugasi se.
Pocelo je bas jako da me nervira da ovoliko punim telefon,ni ne koristim ga previse. Naprotiv bas minimalno nekoliko poziva i par sms,obicna tema mi je ukljucena,ugasen wifi..bas reko da vidim koliko moze da izdrzi,kad ono sr...e.
Ne kapiras, to nema veze sa tim ap/cp uart modom vec baterija dozivljava sokove na niskim temperaturama a tome doprinosi i aluminijum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari