vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Skinite BadaSI aplikaciju, da vidite cime raspolazemo :d
Benchmark & System info.
dobra je skroz
Skinite BadaSI aplikaciju, da vidite cime raspolazemo :d
Benchmark & System info.
a jesi video cime raspolazemo ? :d
MA radice ok, imamo mi 256mb a nisu valjda toliko ludi da izbace badu 2.0 za wave I i II i pravi multitasking a da ne moze da radi :d Mada, Samsung je to![]()
To stoji ali ''malo'' pecka ovako nesto kada razmislis o buducnosti![]()
Kad sam imao Motorolu DEFY, nekoliko puta sam je pre nego što ću je prodati pred kupcem bacao na beton(
drzao sam oba telefona u ruci i ekrani uopste nisu isti...Po nekoj analogiji pošto imaju (Wave i DEFY) isti ekran, Wave-u se to ne bi trebalo dogoditi(da pukne ekran), al ipak jeste?
Apsolutno ti nista nije potrebno... nikakva folija, nikakva obloga, a ni futrola. Niti za ekran, niti za sam (ceo) fon. I licno mi je jako drago zbog toga, jer nisam ljubitelj folija/futrola.Sutra mi stiže Wave, pa bih da pitam nekoliko stvari. Da li koristite neku silikonsku oblogu i foliju za ekran? i da li je to uopšte potrebno? Futrole ne volim da koristim. Pošto je displej od Gorilla glass stakla, koje je kako se reklamira jako teško slomiti i ogrebati. Kako to da je nekom taj isti ekran pukao pri padu(kako je napisano u ovoj temi)? Kad sam imao Motorolu DEFY, nekoliko puta sam je pre nego što ću je prodati pred kupcem bacao na beton(jer nije verovao da je telefon toliko otporan, koliko ga reklamiraju) i ništa mu nije bilo. Po nekoj analogiji pošto imaju (Wave i DEFY) isti ekran, Wave-u se to ne bi trebalo dogoditi(da pukne ekran), al ipak jeste?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari