- Učlanjen(a)
- 21.11.2000
- Poena
- 1,045
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Neki dan sam na mob. svetu procito da mu posle izvesnog vremena( posle manje-vise godinu dana koriscenja) pocinje da bledi ekran, zanima me da li je to istina ili ne?
Teska laz. I notorna budalastina. Pritom, te komentare sve pise jedna ista osoba, tezak psihicki bolesnik koliko se da primetiti iz tih postova (milion nick-ova, stalno kopiranje starih postova pa kacenje ponovo, komentari koji su nebulozni itd.), koji ne zna ni osnovne stvari u vezi ovog telefona (jednom je pricao da je ceo telefon od plastike, a da samo "lici" na metal :zgran
Sa druge strane, nesto mi sad pade na pamet, a vezano za ovo sto si rekao - kako je moguce da iko prijavi da mu je telefon "izbledeo" nakon godinu dana koriscenja, kada telefon nije prisutan na trzistu toliko dugo? To bi eventualno mogli da prijave samo neki testeri, sa preproduckijskim primercima telefona ili tako nesto...
Evo, sad gledam na GSM Areni - Wave je najavljen u februaru, a na trzistu dostupan tek od aprila prosle godine... znaci, tek sad "puni" godinu dana na trzistu. Kod nas se pak pojavio negde u maju/junu, po nekim "sumnjivim" radnjama i iz istih takvih izvora... a ja sam moj uzeo cim se pojavio u mt:s-u, sto je bilo pocetkom jula.
I da, najbitnije u celoj prici - nema ni najmanjih tragova da je ekran poceo da bledi. Glupost na kvadrat. Imam vec pomenuti burn-in efekat u blagoj meri, sto je ostalo od ikonica za mrezu, 3G, speaker i stanje baterije... ali je to blago, primetno tek na odredjenim bojama i ne smeta ni najmanje - tacnije, ne primecujes dok bas ne krenes da trazis. A kao sto HSV rece, meni je displej na maximalnom osvetljenju od 10 jos od prvog dana.