Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ako se bavi nekim vidom rekreacije onda bada sports app. Solidno odradjena aplikacija.
Imam 20ak vrhunskih aplikacija [za uslove bade] ali je fora sto su mnoge pocele da se placaju..
Evo link za jednu dobro ocenjenu igricu, i komande su lake, mozda joj bude ok :

http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000273249

Uglavnom ove koje ti predlozim trazi ovde, pa ces ih lako skinuti preko KIES-a ;) Da ne ostavljam link za svaku app..

Drum kit, pool, magic torch, find lion, smart guard, electric touch, mr dork, mental, bThoven, FunFunBall, Hitmyboss :d, DJEmulator, SoundBoard, TV Guide Serbia, DJScrach, Basketball, painting, ArDefender, SkiJump, Tehra, gravedigger, typeWhileWalk, napiplayer [ ovo obavezno ako misli da ponekad pusti film sa prevodom npr] Hungry rabbit, Recucle me, bruitages, yoga guru, caxixi, brainBuddies, image blender. indigoHunt lite, wildwest, turbofly 3D, finalstrike 3D, TicTacToe, Wav recorder, funny voice, 3dCompassGPS, battery stat, sticker kamera, WAMO camera, flick master, Megaphone, TuneIn radio, Foto-Szok, little sailor, chain reaction, ninja jumper, AlRaid, camera 3D, magnit.. nisam seljak ali ajde da predlozim i kamasutra app, solidno je odradjena ;)

Evo lista za nove vlasnike wave-a, i za vas koji niste skidali mnogo do sada.

Imao sam jos ali sam obrisao dosta, jeste malo konfuzno ali trazite i ako se ne placa skidajte :)
Od nabrojanih ima par stvarno korisnih app i sitnih igrica ali to je moje misljenje, probajte pa sami izaberite :)

Opusteno bro :)

meni na 1.2 ne radi samsung apps(zato sam tako i napisao) izbaci mi error 0xff0f0

Drugaru danas ispao wave na beton. Naprslo staklo napred i maska na par mesta. Ako neko zna neki sprzeni wave nek javi. Ako nista juricemo na ebay.

Au bedak. Samo ne znam kako to kada znam sta je moj sve preziveo, ajde tepih i te gluposti ali imao je par ozbiljnih padova na beton.. i nista. Ali izgleda direktan pad, ekran na stepenice npr- nema spasa..

Nego, skidajte Video Keeper aplikaciju iz appsa dok je jos free ;) za download YT klipova :smoke:

Kad je izlazio iz auta. Bio mu u torbici i kako je kreno da ustaje kad je podigao torbicu i telefon izlece i pada na beton. Uzas

Bas nije imao srece, ne zelis da znas kakve je moj padove preziveo bez ogrebotine :) A i sta da ocekujem kad sam ga kupio par dana pred praznike, 26. decembra :d
Sada pazim ali desi mi se da padne na tepih npr i nista naravno, a od betona ima 2 nano milimetarska oziljka :) na poklopcu baterije i ko je primetio mislio je da je sastavni deo maske, kao min srafcici neki jer su oziljci na istom mestu pozadi, naravno na suprotnim stranama poklopca :)

Poslednja izmena:
izasao je novi melem za "pozajmljene" aplikacije
upravo probavam...javljam kasnije jel radi.

ista stvar kao i sa proslim ws...
odradim sve sa donorom i originalom, promjenim jezik i vratim, ikonice se srede
ali nece da mi pokrene to sto sam spufovao.
verzija bade:1.2
XXJL2
neko je pomenuo da pokrenem aplikacije preko samsung apps-a, ali meni samsung aps nece ni da se pokrene...kad kliknem, izbaci mi "internal error 0xff0f"
na netu nista korisno nisam nasao o tome..
any hint?:shock:

HSV, ova video keeper aplikacija nazalost vise nije u ponudi, a znam da sam je vidjao u samsung appsu.
Da ne znas mozda neko alternativno mesto gde bih mogao pogledati? Bas su je brzo skinuli, ocigledno se sad stvarno naplacuje kao sto si pretpostavio.

Ene stvarno je nema vise.. Nemam pojma brate, ja sam izgleda jedini bio brz sto se tice download-a :)

Ima da se skine VLC Remote. Daljinska kontrola za VLC Player :D

E videh to, ali ja koristim km samo :p
Nego, kako radi to, preko bluetooth/wifi ? imam onaj bluetooth usb logitech od ovog mk320 combo-a i bas me zanima da li uz neki program mogu da povezem Wave sa kompom preko tog bluetooth-a ? ima par korisnih BT bada aplikacija..

Nisam josh isprobao,ali trazi IP adresu od kompa,znachi preko WiFi ;)

ja sam je skinuo odmah čim se pojavila. btw danas sam nabacio fruit ninju i plants vs zombies, al su dobre igre boli glava. nisam duže vreme spoofovao ništa. jedino mi ide na živce pokretanje preko samsung apps-a pa me interesuje onaj drugi metod koji je jutros pominjan na forumu. o čemu se radi i da li funkcioniše uopšte? dajte neki link barem, ne volim tajnovitost

znaci do kraja godine kod nas, pa ono, super, polako, nikud se ne zuri...prvo pisalo Juni, pa Juli, sad Septembar, pitam se samo, ako su vec pokazane sve novine koje donosi, sto toliko otezu, pa nije ovo neki auto iz KG sto treba da izadje, cudo i revolucija, eureka...

Ma nek' i otezu,bolje nego da izbace isforsirani,nedovrsen proizvod kao shto je trend u poslednje vreme....

ne znam, mozda i treba tako, ali mislim da je vec vreme za novu verziju, jer 1.2 je samo mala nadogradnja od 1.0, a neki stari bagovi su jos prisutni, mada kad pogledam, ni Android nije toliko mnogo brzi sa novim verzijama, tj. update za telefone po drzavama, ali barem ispravljaju neke nedostatke ako ih ima...

Poslednja izmena:
Ma realno ne treba tako,ali ako je vec pitanje da li da brzaju i izbace novu verziju takvu kakva je,ili da odloze pa da krpe rupe,bolje da odloze... Kad su vec nesposobni da ispostuju sopstvene prognoze :D

sacekacemo i taj septembar, tj. oktobar, zavisno od update-a, ako i tada zakasne, odloze za dalje, ili ne isprave nedostatke, bagove, onda su stvarno nesposobni, odnosno lezerni sto se tice svog OS, no videcemo, da ne lupam unapred... :)

LJudi imam wave 2, pa da pitam vas posto vidim da je tema za wave 2 skoro mrtva.Kako da iskljucim t9 ,i jos jedno pitanje nikako ne uspevam da ga prikacim na komp,udacim usb i komp ne reaguje imam neku stariju verziju pc studija,da li je to problem ili moram nesto podesiti u samom telefonu.Hvala.

pc studio?
to je za starije samsunge...
skini Samsung Kies i radice ti.

Tacnije, za stare Samsung telefone imas dve verzije - PC Studio... i New PC Studio :D:D:D
(koristio ovaj potonji na Jet-u :p)

Ali nista odo voga ne radi na Wave-u, kao sto si rekao... samo Kies.
A sto se tice T9 - udjes da pises novu poruku, pa klikni i zadrzi na sekund onaj taster koji ti sluzi za izbor jezika... pa "predictive text" ili kako ti vec pise, zavisno od jezika kojim se sluzis. To gasni.

Hvala vam puno ljudi, mnogo ste mi pomogli ,sredio sam oba problema.Pozdrav.

Skinite BadaSI aplikaciju, da vidite cime raspolazemo :d
Benchmark & System info.

Vrh Dno