hsv.stoned
Audio Guru
- Učlanjen(a)
- 27.10.2009
- Poena
- 2,095
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN 7 2700/LC-CC-120
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- Kingston HyperX Fury 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (CL16)
- GPU
- Sapphire RX 580 Pulse 8GB
- Storage
- Kingston A2000 M.2 NVMe 500GB, Toshiba P300 3TB, WD Black 750GB, 2 x WD Blue 10EALX 1TB
- Zvuk
- FiiO K5 Pro + Beyerdynamic DT 900 Pro X/Fostex TR-90/Sennheiser HD650/AKG K240 Sextett/PreSonus HD7/ATH-CKX9/SFR DT6 | 2.1 50W + FiiO E10k
- PSU
- Cooler Master G550M
- Kućište
- Cooler Master Mystique 632s Black & Silver
- Monitor
- GIGABYTE G27Q & AOC i2481FXH
- Miš & tastatura
- Asus ROG Chakram wireless & ROG Strix Scope RX, Logitech MK320 wireless
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 Ultra 16/512GB Black & Sony Xperia™ XZ2 Liquid Black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Ako se bavi nekim vidom rekreacije onda bada sports app. Solidno odradjena aplikacija.
Imam 20ak vrhunskih aplikacija [za uslove bade] ali je fora sto su mnoge pocele da se placaju..
Evo link za jednu dobro ocenjenu igricu, i komande su lake, mozda joj bude ok :
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000273249
Uglavnom ove koje ti predlozim trazi ovde, pa ces ih lako skinuti preko KIES-a
Da ne ostavljam link za svaku app..
Drum kit, pool, magic torch, find lion, smart guard, electric touch, mr dork, mental, bThoven, FunFunBall, Hitmyboss :d, DJEmulator, SoundBoard, TV Guide Serbia, DJScrach, Basketball, painting, ArDefender, SkiJump, Tehra, gravedigger, typeWhileWalk, napiplayer [ ovo obavezno ako misli da ponekad pusti film sa prevodom npr] Hungry rabbit, Recucle me, bruitages, yoga guru, caxixi, brainBuddies, image blender. indigoHunt lite, wildwest, turbofly 3D, finalstrike 3D, TicTacToe, Wav recorder, funny voice, 3dCompassGPS, battery stat, sticker kamera, WAMO camera, flick master, Megaphone, TuneIn radio, Foto-Szok, little sailor, chain reaction, ninja jumper, AlRaid, camera 3D, magnit.. nisam seljak ali ajde da predlozim i kamasutra app, solidno je odradjena
Evo lista za nove vlasnike wave-a, i za vas koji niste skidali mnogo do sada.
Imao sam jos ali sam obrisao dosta, jeste malo konfuzno ali trazite i ako se ne placa skidajte
Od nabrojanih ima par stvarno korisnih app i sitnih igrica ali to je moje misljenje, probajte pa sami izaberite
Imam 20ak vrhunskih aplikacija [za uslove bade] ali je fora sto su mnoge pocele da se placaju..
Evo link za jednu dobro ocenjenu igricu, i komande su lake, mozda joj bude ok :
http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000273249
Uglavnom ove koje ti predlozim trazi ovde, pa ces ih lako skinuti preko KIES-a
Drum kit, pool, magic torch, find lion, smart guard, electric touch, mr dork, mental, bThoven, FunFunBall, Hitmyboss :d, DJEmulator, SoundBoard, TV Guide Serbia, DJScrach, Basketball, painting, ArDefender, SkiJump, Tehra, gravedigger, typeWhileWalk, napiplayer [ ovo obavezno ako misli da ponekad pusti film sa prevodom npr] Hungry rabbit, Recucle me, bruitages, yoga guru, caxixi, brainBuddies, image blender. indigoHunt lite, wildwest, turbofly 3D, finalstrike 3D, TicTacToe, Wav recorder, funny voice, 3dCompassGPS, battery stat, sticker kamera, WAMO camera, flick master, Megaphone, TuneIn radio, Foto-Szok, little sailor, chain reaction, ninja jumper, AlRaid, camera 3D, magnit.. nisam seljak ali ajde da predlozim i kamasutra app, solidno je odradjena
Evo lista za nove vlasnike wave-a, i za vas koji niste skidali mnogo do sada.
Imao sam jos ali sam obrisao dosta, jeste malo konfuzno ali trazite i ako se ne placa skidajte
Od nabrojanih ima par stvarno korisnih app i sitnih igrica ali to je moje misljenje, probajte pa sami izaberite