Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Ja sam bar skinuo najbolje aplikacije za dz. Osim Ndrive-a :d Ali i ne treba mi toliko.
Imam 3d compass, i one sitne igrice koje su stvarno zarazne.

A izvalite ovo :

This time i repeated the uninstall process and also deleted the [HKEY_CURRENT_USER\Software\Samsung] from regedit and then install the Kies_2.0.2 again but the same problem ie no Samsung App in Kies. I agree that there cant be anything wrong with firmware bcoz the samsung apps didnt appear even if i execute the Kies without connecting my phone. I think there must be something else which needs to be removed.

Did it now. Uninstalled Kies, Cleaned up registry, Downloaded Kies from your link ... but still the same! Sad
SamSuck at it again.
well done..............

:laugh:

Auuuu j...... mu sve, a ja odma' zinuo kao krele da je Bada 2.0, nisam ni citao sta, pa aj odmah da se pohvalim, poradovao sam se da izbacili pre septembra kako valjda najavljeno, jer ne bih flesovao tel, nego samo preko Kies-a update bih radio...znaci stvarno sam onaj najzesci krele, al ***. sad... :lupko: :D

Poslednja izmena:
Ne citas sta pisem ;) I da nisi apdejtovao ne bi mogao da pristupis apps-u. To im je fora. Resili su da nam j kevu.
Ja ne patim za aplikacijama, imam one osnovne- u skladu sa mojim potrebama i zadovoljan sam ali globalno su ispali majmuni, nemaju 5000 aplikacija sa sve 3000 :d tema a povlace ovakve poteze..

Pitanje za one koji su instalirali poslednju verziju KIES-a!!!

Da li imate samsung apps odeljak u KIES-u ili su ga izbacili? Ja ga ne vidim!!!

Nemam takodje, mada nemam ni crack apps-a ... osim Ndrive :p a i on nije crackovan .. legalno skinut ???

Lepo je ne patiti za aplikacijama, ali to onda obesmišljava koncept smart phone-a.

Ma ja bre i ne palim Kies, kad se setim nekad, aplikacije skidam preko moba, jedino sam NDrive skinuo preko Kiesa, sta mi treba nadjem na Samsung Apps na mob i skinem, ne bolujem ja za aplikacijama toliko, mozda kad bi imalo jos nekih korisnih widgeta, malo animiranih i slicno...a za ovu provalu sa Badom sto sam se iskidao, pa to nema nigde, kao neko dete kad se zaraduje na vasar za neku igracku, pa nista drugo ne vidi, e tako sam i ja veceras, provala... :d

Poslednja izmena:
Filke, gresis, ja sam se registrovao na UK apps i odatle sam skinuo 3d compass [2 dana bio free ili cak krace], hoops, bubble fill, fruit dodge i jos par zaraznih sitnih igrica za dz, kao i neke, meni ok aplikacije, a to preko telefona i apps aplikacije nikada ne bih skinuo ;)

A ****** sinoc razmisljam da se reg. u spanski apps store i da skinem ndrive ali mrzelo me, u fazonu nece se nista desiti za par dana, pa 8 meseci stoji kao dz aplikacija :d

HSV, od igrica sto igram ponekad to je ona neka kineska, ne znam tacno naziv, sto vozis onu kuglu po nekim stazama, a ne sme da padne sa njih, pa okrecem onaj telefon kao nezdrav, cimam ga na sve strane, mozda jos neku glupost odigram, nista specijalno, vise mi telefon sluzi za internet, youtube, citam vesti, prognozu, neki word/excel fajl kad zatreba ili da ubacim neki HD klip, da ga gledam i oci da mi ispadnu od Super Amoled-a... :D

Poslednja izmena:
Jok ja se ubih od igranja :d Idi na Yt pa izvali koliko su hoops i bubble fill zarazne stvari :D a imam i ja tu, seven.. se zove.

Sve to sam naveo da bih ti dokazao da je apps u kies-u imao svrhu.. i da sam imao srece da instaliram sve to pre ovog Samsung majmunisanja. U sustini mi 3D gps kompas najvise treba.

Lepo je ne patiti za aplikacijama, ali to onda obesmišljava koncept smart phone-a.

Poznat sam po tome da obesmisljavam stvari :) Jedina " aplikacija a da nije igra " koja spoofovana ima korist jeste neki office ali je po meni to toliki mazohizam bilo sta korisno uraditi da ga i ne drzim na phone-u.

Hahaha, kako vas je Paloma naprzio sa Badom 2.0, slatko se ismejah...:D

Koliko sam citao, ne verujem da ce stici pre septembra...

SGS2 - LT2.2

meni stalno ovo izbacije kad hoću da updateujem, šta da brišem da bih uspeo?

p.s
imao sam nekih 50ak mb slobodno na internoj memoriji i nakon što sam prebacio neke fotke na komp sa telefona javlja mi da imam 16mb slobodno na internoj memoriji :D koja glupost.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    64.7 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena:
meni stalno ovo izbacije kad hoću da updateujem, šta da brišem da bih uspeo?

p.s
imao sam nekih 50ak mb slobodno na internoj memoriji i nakon što sam prebacio neke fotke na komp sa telefona javlja mi da imam 16mb slobodno na internoj memoriji :D koja glupost.
Vidi, meni isto tako trazilo da imam dodatnih 14 MB, ja restarujem Kies, isto, obrisem jos nesto, isto izlazi, ja restartujem komp, isto izlazi, ne diram vise, ugasim komp, sutradan upalim opet i bez problema odradim update, kakav to bag bio pojma nemam, mozda te zeza ako imas Win7, ali ne vidim svrhu, ja sam na XP, cisto ti kazem kako se meni desilo, da ne nagadjam sad previse...

Pitanje za one koji su instalirali poslednju verziju KIES-a!!!

Da li imate samsung apps odeljak u KIES-u ili su ga izbacili? Ja ga ne vidim!!!

Zatvori Kies i otvori regedit i onda HKEY_CURRENT_USE\Software\Samsung pa obriši folder Kies 2.0

Ponovo pokreni Kies i imaš samsung apps

zanimljivo je da kod rusa postoji samsung apps u KIES-u!!!! pogledajte sliku...ista verzija je i kod mene...al nema magazin odeljka???

http://www.badapps.ru/2204-raznoe-obnovlenie-samsung-kies-do-versii-20211071_128_2.html

RESENJE

Otvorite regedit i onda HKEY_CURRENT_USE\Software\Samsung
obrisati folder KIES 2.0

regedit1.png

Ne radi ni kod mene. Jednostavno se folder sam vraca.

Ja odradio ovo, obrisao sam Kies 2.0 folder u registry, startovao ponovo Kies, pojavio se Samsung Apps, prijavio sam se na UK za skidanje aplikacija i to je to, evo sad vidim vratio se folder Kies 2.0 u registry, ali imam i dalje Samsung Apps na Kies, sad bas vidim neke aplikacije besplatne koje se placale pre...znaci kod mene radi.

Poslednja izmena:
ja sam skinuo pre par dana taj kies sa ruskog sajta i samo pokrenuo instalaciju bez brisanja prethodonog kiesa. sve mi je radilo i radi bez ikakvih problema, jedino onaj bug za 14MB kod novog firmware-a

Pa jel si uspeo da odradis update ovaj zadnji, zar je moguce da nisi? Kazao kako i mene zezalo, pa ni sam ne znam kako posle se odradilo, sutradan nije se pojavilo obavestenje za tih 14 MB i odradio sam, bas provala...izgleda da je ovaj Kies bas neki pacenicki program, kod svakog radi drugacije!

Poslednja izmena:
Kies je najgori program ovog tipa. Ubedljivo.

Juce sam bas odradio par verzija uninstall, brisanje registryja i reinstalacija. Na kraju sam batalio i poslao pismo podrsci sa napomenom da cu u sledecem biti gori nego sto mogu da budem. Mislim nece puno da ih tangira ali ce meni svakako biti lakse

Timelapse aplikacija, sreca pa sam je skinuo pre 20-ak dana, ko moze neka skine preko kies-a.

[YOUTUBE]8gqwBGpmhBs&feature[/YOUTUBE]

Resenje za nedostatak appsa u novom kiesu. Vajdu ga Samsunze :d:smoke:

Skinite ovo i samo pratite uputstva, ne moze lakse :

http://www.megaupload.com/?d=0JNX8I3S

The problem with the newly releashed Kies 2.0.2.11071_128 not showing the Samsung Apps Store has to do with a corrupt "AStorePlugin.dll" file.
Luckily, it is only this one file that is corrupt in the whole installation package.
1. So to solve the problem, just install the new Kies 2.0.2.11071_128 (either as a fresh install or as an update over an existing kies). Restart pc.
2. Now go to Program Files\SAMSUNG\Kies\Plugins\AStore...
(a) inside the AStore folder, replace the "AStorePlugin.dll" with the one included in the download link below.
NOTE: ONLY REPLACE the "AStorePlugin.dll" of size approx 4,014kb.
(Don't replace the small one of size about 4kb).

3. That's all. Now you can enjoy your new Kies 2.0.2.11071_128.

Ha, sad ispada samo ja i mozda jos neko ovde imamo Apps na Kies-u, posle apdejta, brisanja Kies 2.0 foldera, a neki od vas nemaju, pa sad mora da se radi ova zamena fajla u instalacionom folderu, znaciiiii nemam reci, ko zna sta sve jos moze da se desi, kako je "krndzav" ovaj Kies...daj nek dodje i taj septembar i da apdejtujem na bada 2.0 i da ga ne palim vise, jer nije ni za k...!!! :trust:

Poslednja izmena:
Filke, to sa brisanjem 2.0 foldera ne radi meni, vkozomaru i jos nekim ljudima. Ovo sto sam postavio je najbrze i najefikasnije resenje.
A trebace nam jos kies, da jurimo promocije :D
I imacemo mi jos borbi sa Zamsungom, ne brini se :d

Filke, to sa brisanjem 2.0 foldera ne radi meni, vkozomaru i jos nekim ljudima. Ovo sto sam postavio je najbrze i najefikasnije resenje.
A trebace nam jos kies, da jurimo promocije :D
I imacemo mi jos borbi sa Zamsungom, ne brini se :d
Ma videcemo, kad dodje Bada 2.0, kakvih ce aplikacija da bude, mozda izadju neke bas interesantne...e ovo Time lapse sam imao do pre neki dan, pa sam izbrisao nju i jos neke, kad si ti izbacio link/klip, rekoh ajd opet da skinem, kad ono stoji da je 1 euro, preko moba sam isao, ja kliknem i skinem, proverim racun posle, nista mi nije naplaceno, dodato na racun, a kad odem na sekciju gde se placaju aplikacije, pise mi da nije moguce jos, bice uskoro, koja sad ovo fora, ispada platio sam je, ali i nisam, provala... :D

Vrh Dno