Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

Koliko li kosta baterija za Wave ? To nekada moze da bude korisno, putovanje neko ili kampovanje, i ovako je autonomija odlicna, mogu da zamislim koliko je dobar trip krenuti negde sa 2 pune baterije :)

Ima li toga uopste za kupiti kod nas... ? To je pravo pitanje :)

A ima toga?
Koliko mAh, tacno duplo... 3000?

Uz 3000 mah moze da ima i grbu :d

Uz 3000mAh, to vise nije mobilni, to je kamila :D:D:D

A da li smem da flesnem fon ako je zakljucan? U nekimtutorijalima na youtub-u kazu da mora da bude otkljucan a u nekim ne. Ko je upravu?

Imas na svim sajtovima, badaforum i ostalim. Firmware je S8500XPKG6.

Hvala care na informaciji ;)
Koliko kosta baterija pojma nemam :) kad sam uzimao Wave (koji sam nazalost razbio) dobio sam jos jednu (original :) ) gratis... sad imam dve baterije pa taman da iskoristim jer cu najverovatnije pazariti za koji dan Wave II

nasao sam na samfirmware....samo jos da vidim dal rade aplikacije se 1.2 pa da se bacim u upgrade. A taman sam namestio navigaciju :(

Mnogi se zale na trajanje baterije, kazu posto lici na android onda i baterija da mu traje kao na androidima.

E ljudi, pa izasla Bada 2.0.1 i na Kies, sad sam povezao da proverim i otvorio se prozor da izasla nova ver. i da odradim update, ja odustao nemam vremena sada, odradicu veceras, probajte i vi dal ima i kod vas update... :)

Meni nenudi, a resio sam da ne cackam sa multiloaderom i da cekam update preko kisa.

A da li smem da flesnem fon ako je zakljucan? U nekimtutorijalima na youtub-u kazu da mora da bude otkljucan a u nekim ne. Ko je upravu?

A lot firmwares in this list don't have any boot or ffs you can flash it like this way:
Remember the Boot and FFS of Europe or Asia is different!
So use your own region firmware!
NOTE: This way is more risky!
Do not flash if you have a simlock!

A da ti nenudi mozda OXFKA1, to nije 2.0.1, to je prethodni firware (1.2.1)?
Treba da ti ponudi XPKG6.

A lot firmwares in this list don't have any boot or ffs you can flash it like this way:
Remember the Boot and FFS of Europe or Asia is different!
So use your own region firmware!
NOTE: This way is more risky!
Do not flash if you have a simlock!

Network lock je on a simlock je off sto znaci da bih mogao preko multiloadera ali cu ipak da sacekam preko kisa.

Meni je update preko kiesa zavrsio stalnim restartima telefona...multiloader je pouzdaniji (ako pazis sta radis). Sacekacu jos par iskustava da vidim dal da instaliram 2.01. Brine me to za bateriju. Sto se aplikacija tice, neke rade na 2.0 neke ne. Mnoge igre, recimo Asphalt 5, ne rade.
Ndrive radi

Ma tebi nudi update kisa a ne badu 2.0. Jel vi soferi citate knjige:smash::smash::smash:

Pa i meni nudi apdejt KIES-a. Samo to i neku noviju verziju 1.2.
Nema ni trunke bade 2.0.
A i bolje da ne zure. Kao da cu umreti bez bade 2.0. Neka sve ispaglaju, srede potrosnju baterije, optimizuju..

Poslednja izmena:
Pitanje za one koji su instalirali poslednju verziju KIES-a!!!

Da li imate samsung apps odeljak u KIES-u ili su ga izbacili? Ja ga ne vidim!!!

Nesto mute. Kao da hoce da sprece da instaliramo aplikacije koje su na promocijama iz stranih apps marketa. Ja sam bar instalirao 10-ak korisnih programa koji su bili dz iz UK marketa. :D

Evo i ja sam apdejtovao [danas mi neki error izleteo] i stvarno nema appsa. Sad i da vratim neku staru verziju ne dozvoljava pristup apps/marketu bez apdejta.

Samsung se vraca u velikom kulovskom stilu :d

Poslednja izmena:
Meni sve to mirise na stvaranje Samsungove verzije AppleStore-a, gde ce sve dobre aplikacije biti dostupne samo za kes, s jedinom razlikom sto ce telefoni sa vrhunskim hardverom na kojima radi Bada, biti mnogo jeftiniji od Apple-ovih ili slicnih Android uredjaja. Genijalan potez, ako je tako...u tom slucaju bi im planove pomrsio jedino Android port na badu. A buduci da to slabo napreduje, pitanje je kolike su sanse da dodje do tog porta, bar u skorije vreme

Nazad
Vrh Dno