Moj spufovani Ndrive je ver. 10.2.06 (25696) H pod tim punim nazivom verzije, pojma nemam dal izasla ver. 11 nisam u toku, secam se da je neko davno jos izbacio link da ima kod nas da se kupi Ndrive ne znam bas koja radnja, a na linku je pisalo da podrzava Badu, cena je bila nesto oko 2500 din. do 3000 maksimum...
Ma ne mora niko da kupuje... samo nek se javi neko ko vec ima NDrive na svom Wave-u, pa nek' kaze koja je verzija
Toliko ih ima sto su spufnuli, a niko sad da se javi!![]()
Moj spufovani Ndrive je ver. 10.2.06 (25696) H
Ja apdejtovao pre jedno 2 nedelje otprilike, ok radilo sve do danas, opet pocele da se javljaju informacije tipa prevelika stranica i nedovoljno prostora, pa da ugasim nesto...imam oko 380 mb na internoj memoriji, dal je to malo ili ovaj Samsung i dalje nikako da sredi te bagove, ne razumem, ali nervira me...Juce mi je ponudio Upgrade FW na kF3 i evo je sada na telefonu, pretpostavljam da je to podloga za 2.0, posto ne vidim nikakvu novinu ?
Tj uzasne nepotimizovanosti same Bade 1.x i loseg koriscenja dostupne memorije. To ce sigurno biti sredjeno sa Badom 2.0, inace multitasking nece biti moguc
i koliko je dobar ndrive.
zookarma, sad vidim da si mi odgovorio na drugom forumu [nije mi radio do malopre], verovatno nisi znao da sam to ja
koji navigacija ima najdetaljnije mape srbije ?
U sustini mi treba samo za lutanje Va planinama bajkom
Kazite mi jel Wave II i Wave prve generacije koriste isti tip baterije. Ovo pitam jer se mozda odlucim ovih dana da pazarim Wave II, a ostalo mi od Wave-a dve baterije pa bar to da iskoristim![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari