owim
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 395
Koju Google app?Deinstaliraj Google aplikaciju i to je to.
Koju Google app?Deinstaliraj Google aplikaciju i to je to.
Moze neko da utvrdi sta bi mogao biti problem, u zadnje vreme na I9305 mi se desi da tel.normalno radi i kada ga ne koristim, kada se zakljuca, nakon toga ne reaguje ni na jedan taster, nije iskljucen to znam, i u tom slucaju pomaze jedino restart.
Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
Moguće je da reaguje na dodir, u tom slučaju slajd kao normalno da se javljaš ako znaš gde se pojavljuje slušalica. Imao sam takav slučaj sa s2, udario ekran, staklo netaknuto, unutra ekran prvo linijice, posle ceo pocrneo, a reaguje na dodir, javljao se normalno ali to je bilo sve što sam mogao. Ekran naravno zamenjen. U tvom slučaju bolje kupi novi mob, pošto ti se zamena ne isplati, jedino ako nađeš neki jeftin s3 sa crknutom pločom, pa da prepakuješ.imao sam S3 kupljen sa donjim napuklim delom ekrana ali je sve super radilo.Ispao mi je juce na beton,vidim desetak tankih linija naprslina sada na ekranu ali je ekran potpuno crn.Telefon se cuje kada ga upalim,zvoni ali se ne mogu javiti jer ekran ne radi.Da li ima neka caka da se mogu javiti iako je ekran potpuno crn i sta bi moglo biti ekrana kada je potpuno crn od pada?Da li se moze popraviti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari