Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Pomislih uzeti S3 polovan.
Video sam dosta kopija ovog telefona. Malo sam istrazivao po internetu. Ovu temu sam pretrazio po: kopij* i fake i nisam nasao da ste puno raspravljali o tome.
Ono sto sam ja primetio je da kopije uglavnom nemaju kontakte za NFC (valjda sam pogodio, ona 2 kontakta kod baterije), nemaju W1 i W2 oznake tamo kod micrSIM i SD slotova, natpis SAMSUNG na ledjima nije utisnut, natpis SAMSUNG napred je siri i/ili udaljenost slusalice, natpisa i ekrana nesto malo veca, nekima se razlikuje i CPU, GPU i mem, ali videh slike kopija na KP koje antutu nije provalio kao kopije...

Da li neko moze da me uputi na raspravu ovde (ako je bilo) ili negde na internetu gde moze da se procita vise o raspoznavanju kopija?

Da li je paranoja oko revizije ploce opravdana ili nije?
emmc brickbug check. Da li ce mi uopste iko dopustiti da testiram ovim alatom pa da mu zakucam telefon?

:wave:

Pitaj tu, tema je zamišljena za sve telefone...iako naslov ne govori tako:d

Ovde ima pričica o deset ponajboljih klonova. Neki čak i nisu tolike kršine :)
Cenim da ko je nekad video S3 ili Super AMOLED neće imati problema da prepozna uljeza. Osim toga, skoro svi su dualSIM telefoni sa znatno slabijim specifikacijama, sve se to lako otkriva.

Otkuca Samsung neki kod u dialer i to je to, najbrze :)

Мени се свиђа:D

Ivanhoe, hvala na linku sa kopijama!

Djilkosu, ukucam *#12580*369# i ako nema povratne info onda je plagijat?

Da. Imas jos brdo kodova tipa *#1234# itd

A ako nije stock ROM kodovi isto ne rade ;)

Ako nije stock nemoj kupovati, jer onda ne možeš da proveriš :)

Imam jedno pitanje za taj lag dialera, jel to sređeno na novijim romovima ili ga ima na svakom (i jel to stalno ili samo kada nije keširana aplikacija)? Treba da preporučim telefon za noob-a, u izbor su ušli s3 i n4 16GB. Šta mislite jel puno za nov s3 dati 370 eura? Ja sam nekako za s3 jer ima bolju kameru, ima sd karticu, i bolju bateriju, a to je ipak njoj bitnije od pure androida.

Poslednja izmena:
Koliko sam ja upoznat ima na svakom romu.
Video sam da se to resava sa nekom xposed aplikavijom koja dialer i message app drzi uvek u kesu.
Ima i resenje za wake up lag ali ne znam koliko bi se ti cimao da budzis to.
A ako je noob te lagove nece nikad ni primetiti,mislice da to tako mora:)))

Imam jedno pitanje za taj lag dialera, jel to sređeno na novijim romovima ili ga ima na svakom (i jel to stalno ili samo kada nije keširana aplikacija)? Treba da preporučim telefon za noob-a, u izbor su ušli s3 i n4 16GB. Šta mislite jel puno za nov s3 dati 370 eura? Ja sam nekako za s3 jer ima bolju kameru, ima sd karticu, i bolju bateriju, a to je ipak njoj bitnije od pure androida.

Nije sredjeno ***a... A cena je ok, za neotpakovan uredjaj + 2 god garancije.

Šta vi mislite, da li je bolje uzeti s3 ili nexus 4?

To su kompromisi... Ili ces bolju bateriju, amoled i bolju kameru ili ces malo lepsi telefon + cist android. Ja sam za ovo prvo, posto je meni to bitnije.

za sve koji preziru Viber izasla je i desktop verzija! :d
korektno skroz!

Imas i za manje pare, ja sam pre mesec dana uzeo nov neotpakobav za 360 eura.

+1

Trazi nacin da naplatis temu,dzaba free kad nema donacija...eto npr za s2/s3 da se naplacuje, pa ne mora ni da se reklamira na xda ako to nije dozvoljeno,napravi na sajtu forum...vec svi znaju o cemu se radi,bolje tako nego da nemamo temu

JELLY BEAN DOMINATION v2.0 GT-I9300

Please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

DONATE!!!

Thank you in advance​

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

SAMSUNG IS TOTTALY BEATEN!!! STUNNING LOOK OF THE FM RADIO!!!

xc96bt.png

SOUL BOUND v2.4
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

2exq4np.png

23icris.png

Soul Bound

CHANGELOG

09.05.2013. - v2.0
- theme is optimized for better speed and performance (thanks to MrxSiN)
- themed fm radio
- minor changes in the layout
- some new icons
- some minor graphical changes/improvements

I am on the half way to gather the money for Galaxy S4 and if you want to see DOMINATION on Galaxy S4, please consider a DONATION!!!

Support my campaing Domination on Galaxy S4

Sincerely,
VERTUMUS

Nazad
Vrh Dno