Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ima li jos neko sa Neat-om ili da sviznem poslednji?

Poslednji naravno

A koliko izvlačiš screen on-a ?

Sutra uvece cu napisati koliko ispadne screen on-a jer nisam to merio do sada, trenutno je 1h:29min i baterija je na 76%, onaj brightness mi stalno stoji na auto. Cini mi se da gmail sync malo vise jede bateriju, a realno gledano nije bas neophodno da mejl stigne u sekund.

Kad ce za nas 4.2.2?

^^^ kad prodaju prvo par miliona S4 ;-)

Juce sam pokusao da preko bluetooth-a uparim svoj S3 sa drugim koleginim S3 i perbacim nesto ali nisam uspeo da pronadjem njegov telefon kao i on moj, telefoni se nisu medjusobno pronasli. Ukljucena je opcija vidljivost na oba telefona. Sa drugim telefonom Desire sam uspeo bez problema.
Onaj widget sa satom i vremenskom prognozom na home nikako ne uspeva da sam sihronizuje vremensku prognozu. Namesteno je da se svakog sata sihronizuje, cak nisam uspevao ni rucno da ga sihronizujem, treba li jos nesto dodatno podesiti?

Što ne šaljete preko WiFi Direct?

Prvo mi je bluetoot pao na pamet. Probao sam i da prislonim telefone ledje o ledja i da tapnem sliku da bi se prebacila na drugi telefon ali ni to nije htelo, nfc i s beam su ukluceni. ocito jos uvek ne znam to da koristim.

Prvo mi je bluetoot pao na pamet. Probao sam i da prislonim telefone ledje o ledja i da tapnem sliku da bi se prebacila na drugi telefon ali ni to nije htelo, nfc i s beam su ukluceni. ocito jos uvek ne znam to da koristim.

То јако слабо ради и често багује. Када чујеш звук треба да држиш фотку или фајл који пребацујеш и онда пичи она анимација. Мени често пукне током трансфера. Блутут ради беспрекорно.

JELLY BEAN DOMINATION v1.9 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

DONATE!!!

Thank you in advance.​

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 2 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

ULTIMATE LEVEL OF EXPERIENCE ON SGS III, WITH UNIQUE FEEL AND STYLE OF REAL JELLY BEAN

CONTACTS IN THE HOLO WORLD!!!

17ejd3.png
]

SOUL BOUND v2.4
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

2exq4np.png

23icris.png

Soul Bound

CHANGELOG

30.04.2013. - v1.9
- theme is optimized for better speed and performance (thanks to MrxSiN)
- updated to the latest JKAY 14.94
- Google Play updated to the latest 4.0.27
- fully themed contacts
- new icon for missed calls (AOSP)
- minor changes in the layout
- some new icons
- some minor bug fixes
- some minor graphical changes/improvements

If you want to see me on Galaxy S4 forum, please consider a DONATION

Sincerely,
VERTUMUS

Drugi dan vece, uz umerenu upotrebu (najvise wifi internet, malo poziva i sms-a), baterija 31%, screen on 3h47min na stock romu :d

U cemu je ovo fora?

Prilozi

• Screenshot_2013-04-29-23-56-42.png
    Screenshot_2013-04-29-23-56-42.png
    184.5 KB · Pregleda: 186
@ Vertumus jel mozes zivotati ovo nekako da ulepsas. Uzasavaju me ovi sasmsungovi oblacici.

Screenshot_2013-04-30-11-19-27.png

То јако слабо ради и често багује. Када чујеш звук треба да држиш фотку или фајл који пребацујеш и онда пичи она анимација. Мени често пукне током трансфера. Блутут ради беспрекорно.

Da nema veze mozda sto su oba telefona sa futrolama, flip top.

Vec par dana u dilemi oko zamene telefona ,menjao bi ip5 za SIII pa da pitam sta mislite o tome,buduci da je s4 vec izasao?

Ja sam imao s3 plavi, posle njega sam uzeo 4s a zatim ip5. Na kraju sam se uzeleo androida i uzeo opet s3 plavi koji i sada imam.
Tako da sve zavisi od coveka do coveka, ukusi se razlikuju :) Ako ti ip zadovoljava sve potrebe zasto bi prelazio na nesto drugo, a opet ako hoces da probas, probaj, pa odluci, lako ces se vratiti :d
Najbolje ako imas nekog da ima s3 da ga procackas malo pa vidi, ako ti se svidi uzmi, ako ne ne :)

Poslednja izmena:
pa relativno jesu,dacu ovaj moj iphone 5 i nekako cu da se snadjem da za 10-tak dana nabavim jos 100e i nadam se da cu biti zasicen sto se telefona tice bar za sledecih 2god...

Da li neko zna o čemu se radi?
Sat i sat na widgetu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1367410216014.jpg
    uploadfromtaptalk1367410216014.jpg
    67.2 KB · Pregleda: 199
^Remove widget, pa ga opet vrati...Možda se promeni...

A sta ako mu se opet ponovi ta situacija, nece uvek ici remove pa install :d
Inace to se meni jednom isto desilo ali na s2 i nzm kom romu, ali sam ja tada stavio drugi rom jer sam bio u fazi nekog menjanja ,)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno