Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ma ne da obriše samo skloni sa home screena i vrati, a ako se ponovi neka proba clear data/cashe...Nešto mora da pomogne, a možda se i ne ponovi više:d

Pa da, cini mi se da sam i ja tako nesto probao pa mi se opet vratilo na isto.
Nzm sta bi moglo da bude :) Probaj clear data/cache.

Onda ne znam šta može biti, meni se samo jednom desilo da widget tako pobrljavi i samo sam ga sklonio pa vratio i više nije bilo problema...

Čekaj da se jave profesionalci, oni valjda znaju šta to može biti:D

Ovako. Da li neko ima micro usb na hdmi konverter sa mogucnoscu punjenja fona? Da li je kacio na tv i kako sljaka,neka bezicna tastatura i da li kada se ugasi ekran na fonu i tv se zamraci ili ne?

Da li neko zna o čemu se radi?
Sat i sat na widgetu.

Hehe, sada sam se setio nečega, to je izgleda sistemski bug kod samsunga :D, jednom sam išao u Airport City na neki sastanak i u blizini je bio bilbord sa samsungovom reklamom na kojoj su bili NOTE 2 i S3 čini mi se i na njima isti problem: sat i sat na widgetu su pokazivali različito vreme :D

Ovako. Da li neko ima micro usb na hdmi konverter sa mogucnoscu punjenja fona? Da li je kacio na tv i kako sljaka,neka bezicna tastatura i da li kada se ugasi ekran na fonu i tv se zamraci ili ne?

Immam ja. Radi bez problema, samo se malo greje :), imam i bluetooth tastaturu I misa. Rade bez problema u paru. Postoji aplikacija na xda koja omogucava prikaz slike samo na tv. Tada se ne greje telefon. Kacio sam I sixaxis ps3 kontroler.

Napravio sam mali test s3+hdmi+sixaxis => http://www.youtube.com/watch?v=4K5TVx0ArYw

Za igre i filmove je ok, za ostalo mislim da je bolja varijanta da se kupi android tv box, cena se krece oko 2000,3000 din. A vrsi istu funkciju kao i telefon, samo je interfejs kao na tabletu (veci broj ikona, manji tekst i slicno).

Poslednja izmena:
Kako se zove onaj sat pored monitora i gde si ga kupio? :)

Mocno izgleda. Nasao sam najjeftiniji box za oko 6k dindzi al kao razmisljam da je s3 mnogo jaci od njih radice mnogo bolje. Np sta da radim,adapter je 3.4k dindzi u samsungu..

Poslednja izmena:
Jel rade kontrole sa slusalica koje idu uz galaxy s3, na galaxy s2, interesuje me pre svega dugmici za pojacivanje i smanjivanje?

Cek,on line ili nasih kineza? :D

Kod stranih, to je original, nije kopija. Samo se poruci direktno od kineza, mnogo je jeftinije nego da se kupuje kod nas. Ako hoces mogu ti poslati link na PM?

Kod nasih kineza je ZNj klasa :), izbegavam ih :).

Zop.

Inace, stigao mi je 12x opticki zoom, uskoro stize i video klip :)

Poslednja izmena:
Moze na pm druze ako ti nije tesko,a taj zum je extra stvarcica...jedva cekamo slike! :):beer:

Immam ja. Radi bez problema, samo se malo greje :), imam i bluetooth tastaturu I misa. Rade bez problema u paru. Postoji aplikacija na xda koja omogucava prikaz slike samo na tv. Tada se ne greje telefon. Kacio sam I sixaxis ps3 kontroler.

Napravio sam mali test s3+hdmi+sixaxis => http://www.youtube.com/watch?v=4K5TVx0ArYw

Za igre i filmove je ok, za ostalo mislim da je bolja varijanta da se kupi android tv box, cena se krece oko 2000,3000 din. A vrsi istu funkciju kao i telefon, samo je interfejs kao na tabletu (veci broj ikona, manji tekst i slicno).

Koja je to aplikacija?

Poslednja izmena:
Mislis na ovo 20121208152350.jpg ili ovo bluetooth_keyboard_case_for_samsung_galaxy_Siii_S3_i9300.jpg?

Trazi kao "samsung galaxy s3 keyboard case"

Ne, pogledaj video od dela koji sam ti naznacio. Bolje se vidi na ovom drugom videu gde je pokazan sa s2.

"Wireless Bluetooth Keyboard with Holder"

Ja imam ovakvu tastaturu, BT konekcija i radi super => 501263095_843.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno