Probao to ali posle par mintuta isto.
Da li neko zna o čemu se radi?
Sat i sat na widgetu.
Ovako. Da li neko ima micro usb na hdmi konverter sa mogucnoscu punjenja fona? Da li je kacio na tv i kako sljaka,neka bezicna tastatura i da li kada se ugasi ekran na fonu i tv se zamraci ili ne?
Mocno izgleda. Nasao sam najjeftiniji box za oko 6k dindzi al kao razmisljam da je s3 mnogo jaci od njih radice mnogo bolje. Np sta da radim,adapter je 3.4k dindzi u samsungu..
Je l' moze i meni link na pp za bombu? Hvala.
Hdmi adapter kod kineza je $9.99, to je oko 850dinja sam kod njih kupio.
Poslato.
Cek,on line ili nasih kineza?![]()
Cek,on line ili nasih kineza?![]()
Immam ja. Radi bez problema, samo se malo greje, imam i bluetooth tastaturu I misa. Rade bez problema u paru. Postoji aplikacija na xda koja omogucava prikaz slike samo na tv. Tada se ne greje telefon. Kacio sam I sixaxis ps3 kontroler.
Napravio sam mali test s3+hdmi+sixaxis => http://www.youtube.com/watch?v=4K5TVx0ArYw
Za igre i filmove je ok, za ostalo mislim da je bolja varijanta da se kupi android tv box, cena se krece oko 2000,3000 din. A vrsi istu funkciju kao i telefon, samo je interfejs kao na tabletu (veci broj ikona, manji tekst i slicno).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari