Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Na xda i Tweeter u se prica o official 4.2.2....neki kažu krajem maja, Sammobile tweet-uje da ce biti u junu...

Da li neko ima neku od onih zaštita koje su ujedno i dodatna baterija sa velikim kapacitetom (2-3000mAh)? Vredi li čemu?

Poslednja izmena:
Probao sam ovaj zadnji Saletov ROM i sve je OK sem modema verovatno. Ne čujem ništa kada zovem nekog, sa druge strane me čuju ali ne i ja njih. Probao sam druge modeme i isto je. Probao sam i sa GetRIL-om za svaki modem posebno da uklopim RIL i baseband, ELLA, MB5 i MB6 i sa svakim je isto. Zna neko šta bi mogao da bude problem? Mrzi me da radim wipe :)

Da ocistis zvucnike? :D

Meni sa poslednjim Saletovim romo Hill Climb secka, ali bukvalno seka. Nova 3 radi perfektno a ono secka. Ista verzija igre Hill Climb i na s3 i na note2 i na l9, i koci samo na s3.
Ja zbunjen.

ri93it.png

Features
  • Latest Release: (May 11, 2013)
  • Firmware: XXEMD2 NeatROM Full, (4.1.2)
  • Build date: Wed Apr 12 2013
  • Modem: XXEMC2
  • CSC: OXXEMD1
  • Change List: 1071725
  • Kernel: Stock-repacked
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU
  • Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • EFS Auto Backup
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support

eg3eyw.png
672qvc.png

11uu3xl.png
Last release:
May 11, 2013
XXEMD2 NeatROM Full
MD5 Sum: c6c1cc403474d3e51d09cb58c79b7b29

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3

j13pg9.png

Features
  • Latest Release: (May 11, 2013)
  • Firmware: XXEMD2 NeatROM Lite v4.2 (4.1.2)
  • More Lite
  • More Optimized
  • Build date: Wed Apr 12 2013
  • Kernel: XXEMD2 Stock - Repacked
  • Modem: XXEMC2
  • CSC: OXXEMD1-Multi
  • Change List: 1071725
  • Available languages in Rom: Catala, Cestina, Dansk, Deutsch, English (Australia), English (United Kingdom), English (United States), Espanol, Estonian, Euskara, Francais, Galego, Hrvatski, Icelandic, Irish, Italiano, Kazakh, Latviesu, Lietuviu, Macedonian, Magyar, Nederlands, Norsk bokmal, Polski, Portugues, Romana, Slovencina, Slovenscina, Suomi, Svenska, Turkce, Uzbek, Greek, Bulgarian, Russian, Ukrainian, Serbian, Korean
  • Fully Deodexed
  • Zipaligned
  • Rooted
  • BusyBox
  • SuperSU-Updated
  • NO WIPE
  • Disabled Boot Sounds
  • Init.d Support
  • Tweaks
  • Init.d Tweaks
  • Build.prop Tweaks
  • Fully Optimized
  • Fully Tweaked
  • Improved Virtual Memory
  • Kernel Debugging - Disabled
  • Reduced Home button Lag
  • sysro/sysrw
  • Default Language - English
  • No Auto Converting messages to MMS
  • Unlimited Contacts to SMS,MMS
  • Enabled Camera Sound Menu
  • OpenVPN
  • Enabled All Languages for Samsung Keyboard
  • Enabled More Contacts (990)
  • Large Apn List
  • Media Scanner Fix Thanks to shoman94
  • New NeatROM Bootanimation Thanks to momo.martinovic
  • 4 Way Reboot Menu[
  • Skip Songs Thanks to master_droid
  • Enabled Multiview for all apps Thanks to master_droid
  • Removed Bloatware
    and many more...
    I probably forgot something

eg3eyw.png
23ivwp2.png

2qv79dd.png

123rvib.png

2z9i8h1.png

11uu3xl.png
Last release:
May 11, 2013
XXEMD2 NeatROM Lite v4.2
MD5 Sum: 3a807f3702880c07de47b02a5c826d2b

MD2 Removed Apps
MD2 S-Voice

Complete NeatROM File Mirror is available here Thanks to ApriliaM3

Jel si odradio novi upload ili je ovo isto kao i ono juce sto si mi poslao mailom?

Poslednja izmena:
Proverio sam jos juce. Evo, probacu pa javljam.

Edit: evo, isto je :/

Poslednja izmena:
Sale, je li u planu ubrzo Aroma za XXEMD2 NeatROM Lite!?;)

Laguje g.vno, u pm laguje..znaci dodje mi da ga omlatim o beton i vratim se na k800i...neverovatno.

Stvarno, ima li leka za Contacts lag?

Usput, htedoh kupiti SD karticu. Ukucah na googlu i poce kuknjava kako S3 spaljuje kartice. Uglavnom klasa 10 i preko 16GB.
Vidim da se uglavnom zale Amerikanci. Kakva je situacija sa nasim uredjajima? Da li je neko imao problema sa memorijskim karticama?

Ukucah Xposed i nista korisno nisam nasao. Moze jos koji hint? :)

Lag Home dugmeta se lako resava. Ili zamrzni S Voice ili u podesavanjima S voice iskljuci da se aktivira pritiskom na home dugme (u opcijama S voicea)

EDIT:
Xposed framework? Trebalo bi da je to! Hvala, poigracu se kasnije :)

Poslednja izmena:

Usput, htedoh kupiti SD karticu. Ukucah na googlu i poce kuknjava kako S3 spaljuje kartice. Uglavnom klasa 10 i preko 16GB.
Vidim da se uglavnom zale Amerikanci. Kakva je situacija sa nasim uredjajima? Da li je neko imao problema sa memorijskim karticama?

Za contact lag koristim Deluxe setting, a ovo za memorijske kartice prvi put čujem. Nikakav problem nemam sa karticom, a čak i nije class 10 :D

Meni se to desilo (Kingston microSD 32GB, class 10). Sreća pa mi je kartica bila u garanciji, pa sam dobio novu (ali sam se načekao dok su mi dali novu).

Ja sam isto podesio whitelist u Jkay-u ali je problem što mi pucaju aplikacije u sred rada kad nestane memorije. Konkretno Dolphin in stock browser.

Jel ima neka aplikacija za kompresiju snimaka koje pravi fon jer 8 min zauzima oko 1 gb?

Nazad
Vrh Dno