Tako nesto, ili ovako http://www.amazon.com/Leather-Bluetooth-Keyboard-Rotafor-Samsung/dp/B00835OTTW ,a nasao sam jos slicnih.
Gde si nabavio i koliko love je izaslo
Gde si nabavio i koliko love je izaslo
Da li neko moze da me uputi na raspravu ovde (ako je bilo) ili negde na internetu gde moze da se procita vise o raspoznavanju kopija?
:wave:
Imam jedno pitanje za taj lag dialera, jel to sređeno na novijim romovima ili ga ima na svakom (i jel to stalno ili samo kada nije keširana aplikacija)? Treba da preporučim telefon za noob-a, u izbor su ušli s3 i n4 16GB. Šta mislite jel puno za nov s3 dati 370 eura? Ja sam nekako za s3 jer ima bolju kameru, ima sd karticu, i bolju bateriju, a to je ipak njoj bitnije od pure androida.
Imas i za manje pare, ja sam pre mesec dana uzeo nov neotpakobav za 360 eura.Imam jedno pitanje za taj lag dialera, jel to sređeno na novijim romovima ili ga ima na svakom (i jel to stalno ili samo kada nije keširana aplikacija)? Treba da preporučim telefon za noob-a, u izbor su ušli s3 i n4 16GB. Šta mislite jel puno za nov s3 dati 370 eura? Ja sam nekako za s3 jer ima bolju kameru, ima sd karticu, i bolju bateriju, a to je ipak njoj bitnije od pure androida.
Evo napravio sam kampanju, pa ako neko hoce da pomogne, unapred hvala!!!
http://pledgie.com/campaigns/20042
Please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.
09.05.2013. - v2.0
- theme is optimized for better speed and performance (thanks to MrxSiN)
- themed fm radio
- minor changes in the layout
- some new icons
- some minor graphical changes/improvements
I am on the half way to gather the money for Galaxy S4 and if you want to see DOMINATION on Galaxy S4, please consider a DONATION!!!
Support my campaing Domination on Galaxy S4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari