lowprofile
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.03.2012
- Poena
- 169
bg elektronik, zvanični servis. Još ako uspeš da izvučeš nekog servisera napolje pa da se pogodite da to odradi privatno, uštedećeš lep keš.
Imam samsung s3 jedno 15 dana. Mazio sam ga do danas kad mi je pao iz dzepa i razbilo se staklo. Jer zna neko gde mogu da ga promenim ili da ga prodam? Jos uvek radi bez greske ali ja takvog da ga koristim necu... ako moze neki savet ili preporuka. Hvala unapred
Jedno pitanje.
Na Nokiji sam mogao da u toku razgovora pustim pesmu da ide u pozadini i tako ja i sagovornik(tada devojka) slušamo muziku dok razgovaramo. Ovde to ne može.
Da li postoji neki način da se reprodukuje audio sadržaj sa telefona u toku razgovora?
Pustis na kompu muziku i slusate
Inace prvi put cujem za tu opciju?! :zgran:
Баш сам експериментисао, најприближније је да- када позовеш и када се јави, стиснеш "home", уђеш у плејер и пустиш музику и онда укључиш спикерфон .. Кад није на спикерфону пушта преко звучника за позиве :test:
Kod mene neće. Ako je u toku razgovor nikakav sadržaj neće da pusti. ***. nije da ne mogu bez ovoga ali sam na Nokiji dosta koristio.
Imam jedno pitanje, zašto puštaš muziku dok pričaš sa nekime?
hahaha no more scrol!!![]()
Imam jedno pitanje, zašto puštaš muziku dok pričaš sa nekime?
Hoce neko da ga kupi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari