Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Jelte momci,

Izvinjavam se ako je već neko postavio isto pitanje.

Battery Monitor Widget mi u stendbaju uvek pokazuje potrošnju 60, 55, 34, 55, 50 mA.

Samo jednom sam video da je bio 7 mA preko noći. Uopšte ne mogu da provalim šta vuče toliku struju.

Kakva je potrošnja kod vas?

Ne bi mogo brate to da uradim, grizla bi me savest. Sam sam kriv za ovo, neka mi stoji ovakav dok ne nadjem nesto jeftinije za zamenu ekrana. Pozdrav i hvala svima na savetima. Svako dobro...

Kao što ti je Webb rekao... 400 nov sa oglasa bez tačkice možeš naći, a ovako možda mu je od pada crko još neki čip ovo ono pomerilo se nešto, ne znaš i onda + 20k za display... Pogotovo što se pozdravljas sa garancijom jer je nastao usled fizičkog udesa... Bolje popravi telefon, ja ne znam iskreno ti kažem ko bi se kockao barem neko od "nas" koji znaju koliko vredi garancija... Ovako popravi telefon nadji nekog seljaka koji blage veze nema, kad vidi telefon ima da izbaci jezik i pusti mu neki HD snimak da se oduševi ekranom i to je to ;)

Edit: Snimak što šareniji da bude, da dodje SuperAMOLEDHD do izražaja :)

Koji si ti ološ... :p

^ ako si mu reko :D

Jelte momci,

Izvinjavam se ako je već neko postavio isto pitanje.

Battery Monitor Widget mi u stendbaju uvek pokazuje potrošnju 60, 55, 34, 55, 50 mA.

Samo jednom sam video da je bio 7 mA preko noći. Uopšte ne mogu da provalim šta vuče toliku struju.

Kakva je potrošnja kod vas?

ja iskreno ne pratim, punim ga svako vece po navici i ne gledam bateriju.

skini SystemPanel apk, trebalo bi da mozes da vidis sta ti vuce na najvise resursa od aplikacija pa ono :)

Dosta bre iPhone trolovanja! :)

Kao što ti je Webb rekao... 400 nov sa oglasa bez tačkice možeš naći, a ovako možda mu je od pada crko još neki čip ovo ono pomerilo se nešto, ne znaš i onda + 20k za display... Pogotovo što se pozdravljas sa garancijom jer je nastao usled fizičkog udesa... Bolje popravi telefon, ja ne znam iskreno ti kažem ko bi se kockao barem neko od "nas" koji znaju koliko vredi garancija... Ovako popravi telefon nadji nekog seljaka koji blage veze nema, kad vidi telefon ima da izbaci jezik i pusti mu neki HD snimak da se oduševi ekranom i to je to ;)

Edit: Snimak što šareniji da bude, da dodje SuperAMOLEDHD do izražaja :)

Nije ti dobar savet.Ja sam dosta vremena proveo na HTC HD2 forumu.Mogu da ti kažem da sa ovakvim savetom ne bi preživeo ni 24h na forumu.Osnovno pravilo je da se kod prodaje kaže pošteno šta hvali.Kupac procenjuje koliko će još da ga košta i u skladu sa tim kupuje ili odbacuje ponudu.Tvoj predlog je đilkoški,stidi se.

^ dobro ljudi ocigledno je da se covek *****avao =]

@Tasic

Ja bre gledao na moje oci, kako covek kupuje zakljucan iPhone4 ili 4s bio mu je dignut baseband za koji ne postoji unlock i platio ga 500 eura lik, samo zato sto je iPhone i zato sto mu ovaj rekao da za par dana treba da izadje unlock, pa ce mu ovaj srediti kao, jer se "razume"...

@Webb Za ovo se ne zezam :
Ovce su za sisanje, ako je neko ovca, nisam ja kriv sto je neko glup....

Jeste malo i sale ima, ali mislim svako ima neko svoje misljenje... Nece on njemu uvaliti telefon, on ce ga popraviti i samo nece imati garanciju... Moze taj da kasnije radi jos 5 godina GS3, a moze da ne radi ni mesec dana... Ako me razumete....

Poslednja izmena:
Nije ti dobar savet.Ja sam dosta vremena proveo na HTC HD2 forumu.Mogu da ti kažem da sa ovakvim savetom ne bi preživeo ni 24h na forumu.Osnovno pravilo je da se kod prodaje kaže pošteno šta hvali.Kupac procenjuje koliko će još da ga košta i u skladu sa tim kupuje ili odbacuje ponudu.Tvoj predlog je đilkoški,stidi se.
Djilkoski? :)
Kaže se "fali" ;p

Glagol faliti i hvaliti koliko znam su sasvim suprotni i nemaju veze sa vezom.

yep.. fali kad nesto nedostaje, npr: fali mi para - fali telefonu to i to...
hvali: svi hvale novi s3 ... =]

off topiccc ! :D

ps. @j sasa ae zivota ti promeni tu florescentu zelnu iz potpisa oslepeh =]

Poslednja izmena:
Moji amaterski pokušaji su bili bezveze.Evo kako to radi profi,inače iz Indije.Napravljeno na molbu nekog našeg,možda je član ovog foruma.Screenshot_3.png

Haha, realno. Stavljanje pozadine na dropdown notification bar je inače po meni veoma glupo, on treba da bude jednobojan.

Aaaa...stigla boja i za one sa parade.

gsmarena_001.jpg

Ahahahaha...zakocenuh se...otvorih stranicu a supruga baci pogled preko ramena i pade komentar: "Vidi ima i puder roze"!
:D

Aaa ja otvaram sliku na telefonu i reko sta linkuje roze sapun i onda shvatim :D

^ Jos jedna notifikacija i nece vise biti vidljivo. Kao sto su vec rekli, slike u notifikacionom baru nemaju nekog smisla.

Vrh Dno