Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Opet ne vidim kakve veze ima koliko je pričano, da se nije mikrofon izlizao. Po toj logici ja onda tebi mogu da uvalim telefon na kome je malo pricano iako je stariji od nekog drugog na kome je pricano intenzivno za kratko vreme i koji je noviji.
na starijim modelima je lepo bila sifra, da kad kupujes preko oglasa, nedobijes macku u dzaku. kazu nov neraspakovan, a on promenio masku i nov ?
sta te to buni, nerazumem ?

Promeni masku na sgs3. Ne kontam o cemu uopste dramite, telefon je 4 meseca na trzistu, i da vas "prevari" ne moze biti nista strasno.

Poslednja izmena:
Kad neko pita nesto, treba pomoci ili cutati... ako se vi ne slazete sa necim, ili vam ne smeta nesto, imajte na umu da drugima moze smetati, i probajte da ne forsirate vase misljenje drugima.

Licno ne bih uzimao telefon koji je neko drugi koristio - uho je deo tela jako sklon upalama, nekome od jedne, nekome od druge stvari. Sasvim je realno da neko ne zeli nimalo koriscen telefon.

uho je deo tela jako sklon upalama, nekome od jedne, nekome od druge stvari.

ne brini nista, ne funkcionisu stvari bas tako ;) 1000000 puta imas vecu sansu da dobijes infekciju uha na javnom bazenu nego koristeci telefon osobe koja trenutno ima neku vrstu infekcije uha... slazem se da svako ima pravo na svoj razlog ali ovaj je neosnovan.

Poslednja izmena:
*Neko od jedne, neko od druge stvari.

auuu ova tema je prosla kroz sve.... trenutno smo na trecoj godini medicine..

Ako ti vec smetaju utakve stvari odes i kupis nov telefon...

Pa - zato covek i pita - HOCE nov, a ne "nije bre koriscen" :)

jel moguce na s3 dobiti internet izlaz preko usb-a? na one x je postojala opcija za internet pass through tj da telefon koristi aktivnu internet vezu sa racunara preko usb-a, ovde nemogu da je nadjem... if any...

cela ideja je da se s3 poveze usb-om na jedan komp koji ima net i onda da se tetheruje wireless sa telefona, drugi deo price je ok ali koliko sam pokusavao jedino mi uspeva da tetherujem mobile data konekciju sto nikako nije isplativo... jel postoji neka aplikacija za ovo mozda?

Svejedno, i taj bih prvo nosio na sterilizaciju.. nikad ne znaš kakav je onaj nindza sto ga pakovao (ili robotic).
Ili bar domestosom istrljati svaki deo, da pobije sve poznate bakterije - na mrtvo! Better safe than sorry...afterall ;-)

Cak je i CSC odgovarajuci za nasu zemlju :O sta im bi da krenu prvo odatle?

Kako ide instaliranje softvera za samsung s3 preko odina?Da li je princip isti kao i za samsung i9000 galaxy s za koji je user sasa objasnio na 393 strani o temi za samsung i9000 galaxy s?Dosta puta sam fleshovao samsung s1 ali nikad od sada s3 pa reko bolje da pitam nekoga ko ima vise iskustva.

Konkretno mislim na istaliranje verzije 4.1.1 koja je izasla za poljsku.Da li ide preko odina ili iz recovery moda?I da li je dobra ta verzija ili da sacekam malo sa instaliranjem.

Najgore noob pitanje, ali mora se, nov...
To sto je izaslo za poljsku 4.1.1 ce izaci kao regularan update samo ko zna kad, a ovo ko hoce moze prije preko tih varijanti ili je neka druga poenta u pitanju?

Kako ide instaliranje softvera za samsung s3 preko odina?Da li je princip isti kao i za samsung i9000 galaxy s za koji je user sasa objasnio na 393 strani o temi za samsung i9000 galaxy s?Dosta puta sam fleshovao samsung s1 ali nikad od sada s3 pa reko bolje da pitam nekoga ko ima vise iskustva.

Sve je isto samo njega nema :)
Ne sećam se šta sam pisao, uglavnom, otpakujes zip i taj fajl stavis u pda u odinu i flesujes. BEZ RE-PARTITION. Prvo bekapuj sve sa interne sd

Najgore noob pitanje, ali mora se, nov...
To sto je izaslo za poljsku 4.1.1 ce izaci kao regularan update samo ko zna kad, a ovo ko hoce moze prije preko tih varijanti ili je neka druga poenta u pitanju?

Da. Taj će biti i za nas. Ako hoćeš čekaj ako nećeš flešuj

pa i taj poljak mora da radi kod nas ?:)

Flashing Instructions:
- Unzip the file
- Open Odin 3.04 (already included in the firmware package)
- Restart phone in download mode (Home+power+vol down)
- Connect phone and wait until you get a yellow sign in Odin
- Add I9300XXDLIB_I9300OXFDLI1_XEO_HOME.tar.md5 to PDA
- Make sure re-partition NOT ticked
- Start flash, sit back and wait a few minutes.

Spremam se za fleshovanje... Trenutno cekam nandroid da zavrsi,pa videcemo sta ce reci ovaj DLIB ;)

Flashing Instructions:
- Unzip the file
- Open Odin 3.04 (already included in the firmware package)
- Restart phone in download mode (Home+power+vol down)
- Connect phone and wait until you get a yellow sign in Odin
- Add I9300XXDLIB_I9300OXFDLI1_XEO_HOME.tar.md5 to PDA
- Make sure re-partition NOT ticked
- Start flash, sit back and wait a few minutes.

Još jedna bitna stvar.Sve ovo raditi na laptopu,za ne daj bože,ako nestane struja.

Ja flesovao...
Radi ok, samo mi nesto Nova launcher brljavi na JB.
I mislim da se iz drawer-a vise ne moze deinstalirati app, ili ja ne vidim kako :S:

^ da bre to i na laket verziji tako bas je smor :(

Vrh Dno