na starijim modelima je lepo bila sifra, da kad kupujes preko oglasa, nedobijes macku u dzaku. kazu nov neraspakovan, a on promenio masku i nov ?Opet ne vidim kakve veze ima koliko je pričano, da se nije mikrofon izlizao. Po toj logici ja onda tebi mogu da uvalim telefon na kome je malo pricano iako je stariji od nekog drugog na kome je pricano intenzivno za kratko vreme i koji je noviji.
uho je deo tela jako sklon upalama, nekome od jedne, nekome od druge stvari.
Pa - zato covek i pita - HOCE nov, a ne "nije bre koriscen"![]()
Konkretno mislim na istaliranje verzije 4.1.1 koja je izasla za poljsku.Da li ide preko odina ili iz recovery moda?I da li je dobra ta
verzija ili da sacekam malo sa instaliranjem.
Kako ide instaliranje softvera za samsung s3 preko odina?Da li je princip isti kao i za samsung i9000 galaxy s za koji je user sasa objasnio na 393 strani o temi za samsung i9000 galaxy s?Dosta puta sam fleshovao samsung s1 ali nikad od sada s3 pa reko bolje da pitam nekoga ko ima vise iskustva.
Najgore noob pitanje, ali mora se, nov...
To sto je izaslo za poljsku 4.1.1 ce izaci kao regularan update samo ko zna kad, a ovo ko hoce moze prije preko tih varijanti ili je neka druga poenta u pitanju?
Da. Taj će biti i za nas. Ako hoćeš čekaj ako nećeš flešuj
Flashing Instructions:
- Unzip the file
- Open Odin 3.04 (already included in the firmware package)
- Restart phone in download mode (Home+power+vol down)
- Connect phone and wait until you get a yellow sign in Odin
- Add I9300XXDLIB_I9300OXFDLI1_XEO_HOME.tar.md5 to PDA
- Make sure re-partition NOT ticked
- Start flash, sit back and wait a few minutes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari