Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

moram reci da me je JB razocarao...

jeste da je ovo prvi rom i sve to ali opet, od juce sam imao dva crasha oba puta dok sam cackao settings "Unfortunately Settings has stopped"... nikad mi se nije desio crash na ICS a pogotovo ne sa komponentom sistema, 3rd party app bi jos i kapirao... wth!

dalje u nekim menijima postoji izuzetan "jerkines", recimo kad udjete u app info u aplication manageru... kao da sve padne ispod 30 fps... wth!

nemoze vise da se ukljuci samo swipe to capture screen vec mora ceo motion da bude ukljucen... wth!

jos neke stvari sam primetio koje su suprotne najavljivanom...

Gallery je ostao isti (trebao je da bude novi sa Note II)
S-Voice je i dalje tu (zar nije trebalo da bude uklonjen ili to samo u americi?)
SMemo je ostao isti (i ovde je trebala da se desi izmena)

...

EDIT: stavio tel na punjenje i nece da se puni! sve svetli (crveni led nesto doduse svetli bledunjavo) ali ne mrda sa 15% na zidnom punjacu evo vec 15 min... resetovao sam i nista! WTH!

izgleda da je baltic region pusten prvi kao beta test or whatever...

EDIT2: evo, posle par restarta i cupanja kabla, radi... puni normalno al crveni led opet svetli bledunjavo, tj cas normalno cas bledo...

Gde si nasao taj baltic? Ubacio sam ovaj poljski sa checkfus-a i nemam nijedan od tih problema

Meni HyperGalaxy radi sasvim solidno. Ok, widget drawer, dialer i messaging umeju ponekad da oklevaju sekund-dva kao i svugde, ali generalno sve radi dobro. Iz ROM-a su izbačene skoro sve Samsungove gluposti, ima jedva nešto preko 220 MB.

hmmm ja nemam bug nikakv samo sam se sad zbunio, sinoc sam ga rootovo sa cf 6.4 i sad provaljujem da nemam root...

Kod mene se oseti usporenje kad udjem u widgets meni, imam ih gomilu i tu bas onako zasteka.
Sve ostalo radi ok, koristim isto Poljaka od sinoc.

my bad, na poljaka sam i mislio... to je taj rom...
Moraces format svega pa onda download mode i da flesujes ponovo

hmmm ja nemam bug nikakv samo sam se sad zbunio, sinoc sam ga rootovo sa cf 6.4 i sad provaljujem da nemam root...
Odstikliraj u Odinu auto-reboot pa flesuj ponovo cf-root. Posto se nece pokrenuti kad se zavrsi fles, sacekaj minut pa skini bateriju. Kad je budes vratio nastavice se instalacija i imaces i root i CWM

Sale,

imam neki osecaj da ces sada kada je izasao JB i ti brzo da izbacis NEAT za s3. ;)
Ljubomoran sam na ove sto sa s2, i posebnu temu cak imaju. :)

Da li se vama pojavio update na JB preko Settings/About device/Software update?

Moraces format svega pa onda download mode i da flesujes ponovo

wait... what? :)

znaci factory restore pa flash ili format svega podrazumeva nesto drugo?

trebace mi dva dana sve ponovo da instaliram... a da uradim neki backup ili cisto da probam reflash? mora format, sve od nule? ja ustvari i nemam neki ozbiljan problem sem ovo sa punjacem... toplo hladno... cas puni normalno, cas zeza...

dobro, i dvaput mi je crashovao Settings juce to sam otpisao kao fluke...

Poslednja izmena:
Sale,

imam neki osecaj da ces sada kada je izasao JB i ti brzo da izbacis NEAT za s3. ;)
Ljubomoran sam na ove sto sa s2, i posebnu temu cak imaju. :)
Mislis jos jedna tema za s3 da bude? Toliko je bilo problema sa NeatRom-om i toliko postova se nagomilalo da su me isterali :D
Bice za S3, mislim za 10-ak dana

Kakav link? Skines program checkfus na pc i sa njim direktno preuzimas romove sa samsungovog servera po punoj brzini. I dalje mi nisu jasni ljudi koji se muce sa hotfile i ostalim sranj.ma

Mislis jos jedna tema za s3 da bude? Toliko je bilo problema sa NeatRom-om i toliko postova se nagomilalo da su me isterali :D
Bice za S3, mislim za 10-ak dana

Хаха, пошто ћеш поново имати мене као корисника, мислим да ти је паметније да не радиш за с3 :p .

wait... what? :)

znaci factory restore pa flash ili format svega podrazumeva nesto drugo?

trebace mi dva dana sve ponovo da instaliram... a da uradim neki backup ili cisto da probam reflash? mora format, sve od nule? ja ustvari i nemam neki ozbiljan problem sem ovo sa punjacem... toplo hladno... cas puni normalno, cas zeza...

dobro, i dvaput mi je crashovao Settings juce to sam otpisao kao fluke...

Zar ti to nisu ozbiljni problemi? Nemoj da si lenj, bekapuj sve sa titaniumom, wipe svega, format svega, download i flesujes rom. Pisle toga cfroot i vratis aplikacije. Sve ukupno 15min
A da, kopiraj sve sa interne na eksternu i izvadi je pre format. To sve, mislim na ono sto ti je bitno a nalazi se na internoj

jel se samo meni cini da jb jede bateriju? ili ga ja tolko maltretiram danas;)

I meni se cini isto.
Odavno mi baterija nije otisla za jedan dan. :)

Zar ti to nisu ozbiljni problemi? Nemoj da si lenj, bekapuj sve sa titaniumom, wipe svega, format svega, download i flesujes rom. Pisle toga cfroot i vratis aplikacije. Sve ukupno 15min
A da, kopiraj sve sa interne na eksternu i izvadi je pre format. To sve, mislim na ono sto ti je bitno a nalazi se na internoj

prosti reflash odradio posao, thx anyway :)

Ma nemam jacu bateriju ali nemam ni puno slobodnog vremena :)

Bas gledam cvrkljev post, i mislim - ***, kad bi mi se spojila 2 dana kao sutra (10 casova ukupno drzim, plus pregledam neka ******; radim na faxu inace, pa otud) drzala bi mi baterija 2 dana lagano, jer ne bih bukvalno imao kad da je potrosim... :)

Iskljucuj dok spavas?:) (plane mode)
Meni 3G nesto jede bateriju pa mi tako izdrzi sa Skype-om stalno ukljucenim i 3G 2 dana (airplane mode dok spavam)

Baterija mi je pri kraju, a screen on nešto preko pet sati. To znači da sam od devetnaest sati koliko sam budan 5 sati buljio u mobilni. Katastrofa.
Da li je moguće da vi svaki dan tako pa vam baterija traje samo jedan dan? :confused:

@alfaunits
Ne iskljucujem nikad nista. :) Samo zvuk.

@cvrklj
Na Gnexu dnevno za 15ak sati rada izvucem negde oko 3h ekrana i ostane 20-30 posto baterije. Uglavnom, odgovor je da: dnevno oko 2-3h drzim tel u ruci, zavisi od obaveza, uz naznaku da sa njega mailujem sve bez attachmenta (a nekad i s njim), citam vesti (B92, Blic, Bench, GSMArena...) i jos par radnji koje bih inace na kompu ili u neelektronskom obliku. Prosto, lakse mi na smartphone-u.

@alfaunits
Ne iskljucujem nikad nista. :) Samo zvuk.

@cvrklj
Na Gnexu dnevno za 15ak sati rada izvucem negde oko 3h ekrana i ostane 20-30 posto baterije. Uglavnom, odgovor je da: dnevno oko 2-3h drzim tel u ruci, zavisi od obaveza, uz naznaku da sa njega mailujem sve bez attachmenta (a nekad i s njim), citam vesti (B92, Blic, Bench, GSMArena...) i jos par radnji koje bih inace na kompu ili u neelektronskom obliku. Prosto, lakse mi na smartphone-u.

Ma i ja dnevno 2-3 sata koristim telefon (ne računajući razgovor), i baterija mi tako izgura 2 dana. Da bi trajala dan, morao bih da koristim telefon 5 sati svakog dana, što je preterano. Mada, ja sam na wifi stalno, 3g skoro i ne koristim, moguće je da i zbog toga ljudima mnogo brže ode baterija.

Meni mojih 1.5GB neta dovoljno da WiFi i ne koristim (samo ako skidam bas nesto veliko, tipa neki ROM da flashujem) a 3G na Gnexu skoro jednako trosi bateriju kao i 2G, pa vecinom i furam 3G. :)

Jel probao neko da ugasi fast dormancy? Jel to ima svrhe na našim mrežama, konkretno na vipu i kako se odrazilo na bateriju?

I mene to zanima vezano za fast dormancy, ako je neko probao na Mts-u...

Vrh Dno