Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

e ljudi jel cf-root radi za ove laked verzije jb-a ?

edit: radi =]

Poslednja izmena:
@Vertumus plz da u novom updateu jb teme prvo odradis sms! :) ( za 4.1 ) ne mogu da gledam ovu zuto plavu stock =]

Poslednja izmena:
ovaj djilkos iz Novog Sada ili je neki teski provokator, ili neopeavana b....
pa zbog takvih koji razmisljaju tako smo i ovde gde smo...
uvaljivanje, podmetanje, prevare... a sve to uvijenu u parolu "ovce su za sisanje" i "ko mu je kriv kad je glup"... valjda sa ciljem da umanje licnu odgovornost za varanje drugih ljudi ili cinjenicu da su odavno raskrstili sa moralom i etikom... I da, tacno je da je takvih danas najvise u srbiji, ali to ne treba da bude alibi za prelazak na "dark side"...

ajde ta sklonost i opustenost ka varanju drugih ljudi... nego ono glavno... pokazuje odnos prema ljudima .. provalite ono "uvalis nekom seljaku koji nema pojma, pustis mu hd video i resen problem"... pa da nije tih seljaka kojima se podsmevas, ti i takvi ne bi imali sta da jedete...

toliko, a sto se tice telefona.... telefon je odlican, ali i preskup.. a koliko vidim to je glavni problem zato sto privlaci na forum gomilu snobova i ljudi kojima je skup telefon stvar prestiza u drustvu... zato se mnogo vise raspravlja o nebitnim i glupim stvarima, umesto o programima za isti, primeni telefona u svakodnevnom zivotu a ne samo za poruke i razgovore.. tuga

Kako si se mega nalupetao. Bruka.
Da ne bude zabune, govorim o drugom delu posta. Sta tebe boli dupe ko sta i zasto kupuje:). Gledaj sebe i postedi ostale svoje frustracije:).

Poslednja izmena:
I ova rasprava je za neki Soapbox podforum...

Inace, nadam se da cu od one tamo nedelje imati ovo:
http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=3544&c=samsung_shv-e210s_galaxy_s_iii_lte
Pravi Korea/Australia-only model SGS3.
Licno mi SGS3 nije neophodna stvar, niti umem da ga iskoristim do kraja, ali model sa 2GB RAM-a i LTE-em koji radi i na CDMA i na WCDMA bi mi sigurno popunio sledecih 3-4 godina potrebe :)

ohoho.. gospodin se prepoznao....
istina boli.. ali se uzdri od vredjanja.. ja sam govorio uopsteno a ne licno... a za onog prvog sto koristi izraz seljak u uvredljivom kontekstu, nista bolje nije ni zasluzio

Kako si se mega nalupetao. Bruka.
Da ne bude zabune, govorim o drugom delu posta. Sta tebe boli dupe ko sta i zasto kupuje:). Gledaj sebe i postedi ostale svoje frustracije:).

Nisam se prepoznao jer sam platio fon upola manje od cene u radnji i ne vadim ga iz dzepa u kaficu da bih ga stavio na sto kako bi svi videli da imam o moj boze SGS3 (vazi sto ovaj plastikaner predstavlja prestiz ali ajde odbicu ti to na neiskustvo:)). Samo mislim da je glupo to sto si napisao. Vidim da si kukao vec par puta sto ljudi pisu o zastiti za telefon/futrolama/folijama/dodacima itd. Pa ova tema je za to. Hoce ljudi da koriste svoj telefon sto duze bez da se raspadne i kraj. Ako ti se ne svidja ne moras da citas zar ne?:) Hoces da pises o programima? Imas posebnu android temu za to i cao.Nema potrebe da vredjas ljude koji pisu ono sto ih zanima ovde. Svako kupuje sta hoce i raspolaze SVOJIM novcem kako zeli.
Tako da ne pisi gluposti:). Kkthx
Edit: da napomenem-ni jedan od dva moja posta se nije odnosio na to sto si napisao djilkoshu. Sa tim delom se slazem, nije ok to sto je napisao.

Poslednja izmena:
ok, razresili smo to..
peace, brother.... a djilkos neka se stidi, ako uopste zna sta je to :)

a ono "plastikaner" je uvreda koja se moze sprati samo krvlju :) osecam da u tebi cuci "(rotten) apple lover" ... sta ti je marketing! ubediti ljude da se samo metalne stvari cene... pa jos tecni metal.. woooow .. iphone5 yeah!! :)

Nisam se prepoznao jer sam platio fon upola manje od cene u radnji i ne vadim ga iz dzepa u kaficu da bih ga stavio na sto kako bi svi videli da imam o moj boze SGS3 (vazi sto ovaj plastikaner predstavlja prestiz ali ajde odbicu ti to na neiskustvo:)). Samo mislim da je glupo to sto si napisao. Vidim da si kukao vec par puta sto ljudi pisu o zastiti za telefon/futrolama/folijama/dodacima itd. Pa ova tema je za to. Hoce ljudi da koriste svoj telefon sto duze bez da se raspadne i kraj. Ako ti se ne svidja ne moras da citas zar ne?:) Hoces da pises o programima? Imas posebnu android temu za to i cao.Nema potrebe da vredjas ljude koji pisu ono sto ih zanima ovde. Svako kupuje sta hoce i raspolaze SVOJIM novcem kako zeli.
Tako da ne pisi gluposti:). Kkthx
Edit: da napomenem-ni jedan od dva moja posta se nije odnosio na to sto si napisao djilkoshu. Sa tim delom se slazem, nije ok to sto je napisao.

toliko, a sto se tice telefona.... telefon je odlican, ali i preskup.. a koliko vidim to je glavni problem zato sto privlaci na forum gomilu snobova i ljudi kojima je skup telefon stvar prestiza u drustvu... zato se mnogo vise raspravlja o nebitnim i glupim stvarima, umesto o programima za isti, primeni telefona u svakodnevnom zivotu a ne samo za poruke i razgovore.. tuga

O ovome sam pricao, ali izgleda da si ti mislio da sam ja mislio na seljake (zemljoradnike)... Hoce prestiz, da bude glavni baja u selu, iskesira i to je to, a ne zna da koristi telefon...
Ja nisam rekao u bukvalnom smislu da mu uvali pokvaren telefon, nego da ga popravi i morace da ga da bez garancije... Taj seljak (NE ZEMLJORADNIK) nece ni razmisljati jel ima telefon garanciju ili ne, on ce ga kupiti po kakvog god ceni...

Sad malo jasnije?

(prokleCtvo, ovo je bilo previše miroljubuv odgovor... očekivao sam žurku&zabavu na bar dve naredne strane pih..) ;]

Pa neki ne znaju da citaju, a neki me i znaju licno sa foruma i znaju kakav sam ;)

A forum nije mesto za prepucavanje.

pa bolje da se ne svadjamo preko foruma... em ce nam pobrisati postove, em cemo popiti disciplinske :)

Aj posto ce da brisu sve... Rece neko soapbox, siguran sam da je mislio na cumbox.

(prokleCtvo, ovo je bilo previše miroljubuv odgovor... očekivao sam žurku&zabavu na bar dve naredne strane pih..) ;]

Same here - damn! :D

Inace, jedan sam od tih koji znaju Djilketa, i decko ne bi *****ao nikoga. Verujem da bi pri takvoj prodaji rekao - "servisirao sam fon, sve na njemu je novo, bla bla..." - ali ga razumem jer sam i licno jednoj sirovini prodavao telefon jos kade, i decka apsolutno nije interesovalo sta imam da mu kazem o softveru u telefonu, sta je preziveo, kakva zastita ide uz njega, itd. Nije bio moj tel, nego SII mog druga (koji se uzasno lose cenjka, pa me zamolio da mu to obavim, a posle je inace uzeo SI ponovo, razocaran kamerom na SII) i kupcu je bilo bitno samo da je SII. Nista vise. Bole ga... Tako da razumem sta je Djilke rekao.

Istina je da je podvaljivanje jedan od vidova trulezi naseg drustva, ljudi gledaju samo njima kako da bude ok, bez mnogo obzira prema drugima, ali prosto - mnogo je onih koji su toliko bahati da kao da traze da im podvalis. Videh ih mnogo. I ne volim ni te ovce da osisam, ali one to kao da sam sebi rade. Bukvalno.

I to je tuzno, i zao mi je sto je tako. Voleo bih da se kultura zivota malo okrene kao onoj koju gledah tokom leta.

Dosta Off-topica - A taller change than expected clip je sjajan!! :D

pa bolje da se ne svadjamo preko foruma... em ce nam pobrisati postove, em cemo popiti disciplinske :)

...em neko poput mene ko je tek nabavio ovu masinu nece morati da cita 290 strana vec 50-60, sto je i najvaznije!

@wolf ma jok ja volim htc izradu telefona. Da je sgs3 u Desire HD kucistu bio bi mama:p

pa dobro sad, ja ne verujem da samsung galaxy s3 izgleda tako zato sto je neko u samsungu pogresio... ja mislim da su oni NAMERNO zeleli da izgleda bas tako kako izgleda
a i ta plastika nije klasicna plastika od koje se prave flase za pepsi nego specijalna... kako bese je isla reklama... u pitanju je ista tehnologija od koje se pravi telo formule jedan...
karbonska vlakna.. ovo-ono.. :)

@wolf ma jok ja volim htc izradu telefona. Da je sgs3 u Desire HD kucistu bio bi mama:p

^ Jos jedna notifikacija i nece vise biti vidljivo. Kao sto su vec rekli, slike u notifikacionom baru nemaju nekog smisla.

Ne mora da znači, na JB se lepo više notifikacije iako sam stavio sliku, zato što notifikacije imaju drugačiju pozadinu:

Screenshot_2012_09_15_04_37_58.png

Preporucite neki leaked kuvani JB rom koji vredi da se stavi... Nemam nesto zivaca da eksperimentisem...

^ stavi [Leaked JB Firmware] I9300XXDLI7 radi odlicno :) ima i DLI8 ali se nesto ljudi zale ( ja je nisam probao).

Ili ako bas hoces custom vdi CM 10

Važno je itekako, može prodavac da kaže da je telefon star 1 dan a ovamo ima 2000min razgovora.

Opet ne vidim kakve veze ima koliko je pričano, da se nije mikrofon izlizao. Po toj logici ja onda tebi mogu da uvalim telefon na kome je malo pricano iako je stariji od nekog drugog na kome je pricano intenzivno za kratko vreme i koji je noviji.

Poslednja izmena:
Opet ne vidim kakve veze ima koliko je pričano, da se nije mikrofon izlizao. Po toj logici ja onda tebi mogu da uvalim telefon na kome je malo pricano iako je stariji od nekog drugog na kome je pricano intenzivno za kratko vreme i koji je noviji.

Ima veze, znači da prodavac laže, a ja od takvih bežim k'o đavo od krsta.

Vrh Dno