Najpopularnija boja za muskarce u Koreji, verovali ili ne!
Ovde su notifikacije jasnije Pogledajte prilog 96681
Kako si se mega nalupetao. Bruka.
Da ne bude zabune, govorim o drugom delu posta. Sta tebe boli dupe ko sta i zasto kupuje. Gledaj sebe i postedi ostale svoje frustracije
.
Nisam se prepoznao jer sam platio fon upola manje od cene u radnji i ne vadim ga iz dzepa u kaficu da bih ga stavio na sto kako bi svi videli da imam o moj boze SGS3 (vazi sto ovaj plastikaner predstavlja prestiz ali ajde odbicu ti to na neiskustvo). Samo mislim da je glupo to sto si napisao. Vidim da si kukao vec par puta sto ljudi pisu o zastiti za telefon/futrolama/folijama/dodacima itd. Pa ova tema je za to. Hoce ljudi da koriste svoj telefon sto duze bez da se raspadne i kraj. Ako ti se ne svidja ne moras da citas zar ne?
Hoces da pises o programima? Imas posebnu android temu za to i cao.Nema potrebe da vredjas ljude koji pisu ono sto ih zanima ovde. Svako kupuje sta hoce i raspolaze SVOJIM novcem kako zeli.
Tako da ne pisi gluposti. Kkthx
Edit: da napomenem-ni jedan od dva moja posta se nije odnosio na to sto si napisao djilkoshu. Sa tim delom se slazem, nije ok to sto je napisao.
toliko, a sto se tice telefona.... telefon je odlican, ali i preskup.. a koliko vidim to je glavni problem zato sto privlaci na forum gomilu snobova i ljudi kojima je skup telefon stvar prestiza u drustvu... zato se mnogo vise raspravlja o nebitnim i glupim stvarima, umesto o programima za isti, primeni telefona u svakodnevnom zivotu a ne samo za poruke i razgovore.. tuga
(prokleCtvo, ovo je bilo previše miroljubuv odgovor... očekivao sam žurku&zabavu na bar dve naredne strane pih..) ;]
pa bolje da se ne svadjamo preko foruma... em ce nam pobrisati postove, em cemo popiti disciplinske![]()
@wolf ma jok ja volim htc izradu telefona. Da je sgs3 u Desire HD kucistu bio bi mama![]()
KO ZNA SIFRU ZA PROVERU, KOLIKO MINUTA RAZGOVORA JE IMAO ?
^ Jos jedna notifikacija i nece vise biti vidljivo. Kao sto su vec rekli, slike u notifikacionom baru nemaju nekog smisla.
A ovo je vazno zbog cega? Nisu ovo kola pa da treba da znas koliko je presao pre nego sto si ga ti kupio...
Važno je itekako, može prodavac da kaže da je telefon star 1 dan a ovamo ima 2000min razgovora.
Opet ne vidim kakve veze ima koliko je pričano, da se nije mikrofon izlizao. Po toj logici ja onda tebi mogu da uvalim telefon na kome je malo pricano iako je stariji od nekog drugog na kome je pricano intenzivno za kratko vreme i koji je noviji.
^ stavi [Leaked JB Firmware] I9300XXDLI7 radi odlicno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari