Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Upravo sam se dočepao jednog plavog primjerka... I vjerujem da ste pisali negdje o rezanju kartice na ovih 300 strana... :)
Nasao sam neki template, pa cu probati...

Aman ljudi ne seckajte kartice bezveze :) Idite u poslovnicu i lepo je zamenite za microSim... 10 minuta posla.

Isjeckano, radi...

Pitanje!
Sa svoga staaaarog iPhone-a sam prebacio sve kontakte u Outlook... Kako da ih sada na ovu masinu ubacim, nesto mi tamo ne daje neke konkretne poteze...

Poslednja izmena:
Isjeckano, radi...

Pitanje!
Sa svoga staaaarog iPhone-a sam prebacio sve kontakte u Outlook... Kako da ih sada na ovu masinu ubacim, nesto mi tamo ne daje neke konkretne poteze...

probaj da iz outlook-a prebacis u .vcf fajl i to onda u google account and voila ;)

Uspio! Hvala!!!

Reklama je ista kao i za SII, blah, ni novu reklamu ne znaju da naprave a kamoli nesto drugo. :p

Najjače je kada onaj objašnjava da su pomerili ulaz za slušalice na donju stranu :)

Hahahahaha vrh:D

Nema sta Apple i njihovi fanovi da se ljute, reklama je cista realka ;-)

Bitno je ios6/a6 odvalio na java benchu.. jos malo ce biti test i pod odredjenom temp i vlaznoscu.. bolje radi po kisi!

nisam bas siguran koliko je kvalitet igre uslovljen sponzorstvom od strane nvidia... igra je onakva kakvom je developer zamisli a onda mu nvidia tutne pare da implementira physix ili da bude THD exclusive iako sve te stvari moze da radi i drugi hardware, ponekad cak i bolje od same nvidie...

evo ti primera, chainfire3d kod drugara na s2 pokrece dead trigger u tegra modu sa full grafikom, svi efekti... moj hox, naravno, pokrece u tegra modu ali baguju texture na odredjenim delovima... eto ti ga na :/

Kontao sam da je isto kao za konzole, ekskluzive su obično najbolje igre i za PS3 i za Xbox 360.
Verovatno je bio neki bag u toj verziji Death triggera, neki apdejt će to rešiti (ako već do sad nije)

Pozdrav, jel zna neko kakva je procedura otključavanja Galaxy s3???
Neko mi reče da se uz pomoću IMEI broja generiše neki code koji se ukuca u telefon i onda može da radi na svim mrežama???

Jel zna neko gde, šta, kako...???

Ajd' pa 'fala

Nije baš tako jednostavno, za S3 još uvek. Moj bi trebalo da je zaključan na Telenor, ali nemam drugu mikrosim karticu da proverim.

Ovde je trenutno aktuelni program za otključavanje.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1846451

Mene interesuje i da li je neko kupovao kodove preko neta, i otključavao S3 zaključane na VIP ili Telenor. Ako nije preskupo, i radi, pre bih se tako rešio simlocka, nego sa ovim programima, gde ostaje mogućnost da će da se zaključa posle sledećeg apdejta.

True AOSP Jelly Bean look and style!!!

2e17s6p.png

Poslednja izmena:
Levi mi lepsi e vise mi je u jb fazonu :)

Jedno pitanje.
Na Nokiji sam mogao da u toku razgovora pustim pesmu da ide u pozadini i tako ja i sagovornik(tada devojka) slušamo muziku dok razgovaramo. Ovde to ne može.

Da li postoji neki način da se reprodukuje audio sadržaj sa telefona u toku razgovora?

Imam samsung s3 jedno 15 dana. Mazio sam ga do danas kad mi je pao iz dzepa i razbilo se staklo. Jer zna neko gde mogu da ga promenim ili da ga prodam? Jos uvek radi bez greske ali ja takvog da ga koristim necu... ako moze neki savet ili preporuka. Hvala unapred

Vrh Dno