Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja se sad spremam da pređem na DLI8, da vidim malo kako to čudo radi :)

I ako nekog ne mrzi, kako se instaliraju tegra igre na naš telefon? Ima beše neka app da imitira tegru kako već.

Jel chainfire3d?

Poslednja izmena:
ja bih bas voleo da vidim koje su to "tegra only" igre...?
koliko sam ja video sve igre rade na svim telefonima, samo je pitanje performansi i grafickih efekata koje gpu podrzava (nesto slicno kao kod kucnih kompjutera i windowsa)

konkretno, pojedine tegra igre imaju neke graficke i 3d efekte samo na tegra cipovima, ali u praksi je to nebitno posto rade i na ostalim kvalitetnijim, brzim android uredjajima - pogotovo samsung sg2/sg3

ako ti je bas stalo i ne mozes bez tih efekata (nije da samsung galaxy s3 ne moze da ih prikaze nego su programeri igre "fufe" i namerno nisu ostavili univerzalne opcije za grafiku nego selektivne.... dakle ako ti je bas stalo, naravno chainfire3d (ili nesto drugo slicno, ako su u medjuvremenu napravili)

Testirao sam telefon koliko će da izdrži uz minimalno korišćenje (ekran uključen -2,25 h,razgovori-1,09h,3g,malo interneta) i evo rezultata.Ovaj veliki pad na krivi je verovatno što sam bio u CVM modu, kratko.Da toga nije bilo ugurao bi u 4 dana.Screenshot 1.pngScreenshot 2.png

ja bih bas voleo da vidim koje su to "tegra only" igre...?
koliko sam ja video sve igre rade na svim telefonima, samo je pitanje performansi i grafickih efekata koje gpu podrzava (nesto slicno kao kod kucnih kompjutera i windowsa)

konkretno, pojedine tegra igre imaju neke graficke i 3d efekte samo na tegra cipovima, ali u praksi je to nebitno posto rade i na ostalim kvalitetnijim, brzim android uredjajima - pogotovo samsung sg2/sg3

ako ti je bas stalo i ne mozes bez tih efekata (nije da samsung galaxy s3 ne moze da ih prikaze nego su programeri igre "fufe" i namerno nisu ostavili univerzalne opcije za grafiku nego selektivne.... dakle ako ti je bas stalo, naravno chainfire3d (ili nesto drugo slicno, ako su u medjuvremenu napravili)

To su one koje ne možeš da skineš sa marketa jer napiše da ne podržava tvoj uređaj a npr hox može.
Evo probaj beach buggy blitz npr. Market ga neće direktno ni naći već samo posredno ili preko browsera.
Baš sam hteo ćerkici da ga instaliram. Na tabletu naravno (al isto exynos), kakav s3 to je zabranjena zona.

Poslednja izmena:
Pa dobro, jel stavljao neko Chainfire3d i kako radi? I jel to još uvek aktuelno ili ima nešto novije?

Interesuje me jedna stvar, pojavila mi se mogucnost da prekookeana dobijem tel. za cije poreklo nisam 100% siguran. Kolika je mogucnost da se tel preko imea prati i napravi problem meni ili tom coveku koji ce mi tel poslati.

Jel stavljao još neko XXDLI8? Super je stvarno, ali više neće da mi prikazuje pesme u Music Player-u. Ne mogu nikako da ga nateram da ih vidi, pesme su tu kada ih otvorim iz My Files pojedinačno, ali ih nema u listu u plejeru. Probao sam i clear data za plejer, i isto za media storage iz application manager, i dalje odbija saradnju.

Vidi mi samo pesme iz Downloaded foldera, i onu Samsung pesmu iz Samsung Music foldera, ništa više. Jel ima još neko takav problem? Vidim da se sada storage zove sdcard0, nešto je sa tim povezano možda.

Interesuje me jedna stvar, pojavila mi se mogucnost da prekookeana dobijem tel. za cije poreklo nisam 100% siguran. Kolika je mogucnost da se tel preko imea prati i napravi problem meni ili tom coveku koji ce mi tel poslati.
Samo u toj zemlji odakle je telefon

Ja ću sutra da ubacim 8.Do sada nisam imao takav problem.Koji ti je CWM.Treba da imaš ClockworkMod Touch Recovery 6.0.1.2.Potrebno je da sve brišeš data,cache partition,dalvik cache.Pobaj ponovo da flešuješ,ali prethodno sve obriši.sdcard0 (i kod mene je tako označava) je interna memorija.Ekterna je extSdCard.Probaj da muziku prebaciš u eksternu memoriju,mada meni vidi sve pesme iz obe memorije.

Poslednja izmena:
Sve je obrisano kako treba, i imam poslednji recovery, nije u tome problem... znam koja je koja memorija. Jednostavno stock player neće da ih vidi. Ono što je čudno da pesme koje skinem naknadno sa telefona vidi lepo. Sad sam skinuo preko atorrenta pesmu i lepo je vidi u plejeru u listi.

Ostale postojeće jednostavno neće, čak iako ih ponovo prebacim sa kompa i napravim novi folder. Probao i na internoj i na eksternoj memoriji, ista situacija... vidim da još neko ima isti problem http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31095651&highlight=music#post31095651 i ovo isto http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1809499.html . PowerAmp vidi sve lepo.

For a limited time Beach Buggy Blitz is available EXCLUSIVELY to Tegra device owners.

ovo sam nasao za ovu igru, sto znaci da ce (ako ne lazu) izbaciti i verziju (ili update) koji ce omoguciti da "proradi" na ostalim androidima... idu mi na "onu" stvar ovi iz nvidia, ponasaju se kao 3dfx/voodoo pre 10 godina, a kukali su protiv istih i njihove poslovne politike (sve dok ih nisu kupili, hahaha)

za ovaj fliper nisam siguran, posto nisam probao... pojedini komentari kazu da radi i na samsungovim tabletima i (verovatno) telefonima... samo je treba skinuti drugim nacinima, a ne sa "google play"

sve u svemu, ne svidja mi se ovaj trend... proizvodjaci grafike trpaju pare game developerima da prave igre samo za njihov proizvod, pa se posle prave blesavi. kao, igra koristi unikatne opcije koje samo njihov proizvod ima zato sto je najbolji.... Nije nego!! na androidu i tako svi graficki pozivi idu kroz standardizovani opengl, osim ako si prevarant :)

Sve je obrisano kako treba, i imam poslednji recovery, nije u tome problem... znam koja je koja memorija. Jednostavno stock player neće da ih vidi. Ono što je čudno da pesme koje skinem naknadno sa telefona vidi lepo. Sad sam skinuo preko atorrenta pesmu i lepo je vidi u plejeru u listi.

Ostale postojeće jednostavno neće, čak iako ih ponovo prebacim sa kompa i napravim novi folder. Probao i na internoj i na eksternoj memoriji, ista situacija... vidim da još neko ima isti problem http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31095651&highlight=music#post31095651 i ovo isto http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1809499.html . PowerAmp vidi sve lepo.

Ti si ubacio official firmware .Ništa ,šibaj PowerAmp.Ja ću danas da nadogradim XXDLI5 na XXDLI8,ali ja koristim kustom rom i tu sve radi bez problema.

Znam bre, tačnije leaked official :). Lako je meni da koristim drugi plejer, ali hteo bih da rešim ovaj problem, da vidim zašto se to dešava :)

gsmarena_002.jpg

necu u iPhone da kacim, posle ispadne flame... :)

da, ali ovo je zvanicna reklama Samsung USA.

Pogledajte prilog 96338

necu u iPhone da kacim, posle ispadne flame... :)

20120917-xiu4ny2rpki1dc92yr7y39cc6d.jpg
:d

Vrh Dno