Stavio sam DLI7 i odlicno radi. Vidi se razlika u odnosu na ICS
Jel moram da napravim samsung acc u opcijama, da bih redovno dobijao update?
ja bih bas voleo da vidim koje su to "tegra only" igre...?
koliko sam ja video sve igre rade na svim telefonima, samo je pitanje performansi i grafickih efekata koje gpu podrzava (nesto slicno kao kod kucnih kompjutera i windowsa)
konkretno, pojedine tegra igre imaju neke graficke i 3d efekte samo na tegra cipovima, ali u praksi je to nebitno posto rade i na ostalim kvalitetnijim, brzim android uredjajima - pogotovo samsung sg2/sg3
ako ti je bas stalo i ne mozes bez tih efekata (nije da samsung galaxy s3 ne moze da ih prikaze nego su programeri igre "fufe" i namerno nisu ostavili univerzalne opcije za grafiku nego selektivne.... dakle ako ti je bas stalo, naravno chainfire3d (ili nesto drugo slicno, ako su u medjuvremenu napravili)
Samo u toj zemlji odakle je telefonInteresuje me jedna stvar, pojavila mi se mogucnost da prekookeana dobijem tel. za cije poreklo nisam 100% siguran. Kolika je mogucnost da se tel preko imea prati i napravi problem meni ili tom coveku koji ce mi tel poslati.
For a limited time Beach Buggy Blitz is available EXCLUSIVELY to Tegra device owners.
Sve je obrisano kako treba, i imam poslednji recovery, nije u tome problem... znam koja je koja memorija. Jednostavno stock player neće da ih vidi. Ono što je čudno da pesme koje skinem naknadno sa telefona vidi lepo. Sad sam skinuo preko atorrenta pesmu i lepo je vidi u plejeru u listi.
Ostale postojeće jednostavno neće, čak iako ih ponovo prebacim sa kompa i napravim novi folder. Probao i na internoj i na eksternoj memoriji, ista situacija... vidim da još neko ima isti problem http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=31095651&highlight=music#post31095651 i ovo isto http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/t-1809499.html . PowerAmp vidi sve lepo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari