Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Jel' se vama dešava da ponekad onako zabaguje i treba mu vremena da povrati ikonice i ostalo? Kao da nisu u kešu ili tako nešto.
Cini mi se da toga vise nema od kad sam iskljucio double click home button pokretanje s-voice. imas u njegovim podesavanjima opciju.

Objasnjenje je da fon vise ne "ceka" da vidi da li je 1 klik ili 2, ali mislim da ne pije vodu jer je sad double click precica za home screen (il' tako nesto...).

Prodao sam ip4 i uzeo S3 beli. Legao je lepo rock case sivi i Momax clear screen protektor. Instalirao sve što mi treba pored root-a. Battery booster mi odgovara. Jel' se vama dešava da ponekad onako zabaguje i treba mu vremena da povrati ikonice i ostalo? Kao da nisu u kešu ili tako nešto.

Zar nisi ti vec imao onaj kanadski S3? (ili to bese suprugin, pa si i ti kupio?) I zasto imam utisak da si trenutno u Srbiji :D

Zar nisi ti vec imao onaj kanadski S3? (ili to bese suprugin, pa si i ti kupio?) I zasto imam utisak da si trenutno u Srbiji :D

Suprugin plavi sam furao u početku kada sam smarao sa pitanjima, sada manje više znam šta i kako:) a bio sam na kratko u Srbiji. Uzeo sam isti samo beli. Ajde probaću to sa duplim klikom.

Ma dolazim sledeće nedelje opet. Ovo je bilo nešto lične prirode. Čujemo se. Pošalji mi tvoj mob na email pa ako budem imao vremena cimnuću te.

inace... ne vidim neki poseban razlog da se promeni samsung stock firmware.. prilicno dobro radi, zivahan je i ima opcije karakteristicne za samsungov hardwer tj. aplikacije koje je samsung razvio specijalno za sg3 ili tako nesto..

mozda je malo sporiji ali boze moj...

nisam menjao firmware, ali sam video telefone par ljudi koji jesu.. ne znam, meni sve to deluje isto...

Stigao mi Rock :D

Fenomenalan je, uopste nije gruba povrsina, sa postarinom me ispao oko 8e. Kupljen na Ebay-u

Stigao je i meni telefon. S tim da imam problem oko kartice, naime trebam je rezati. Da li u pošti imaju te sjekače ili mi dadnu novu karticu ? I da li mi je pametno da samostalno pokušam kod kuće to sjeći ?

Pise ti gore, oko 8 evra je ispalo sa postarinom :D

Placeno je putem PayPal-a.

Stigao mi Rock :D

Fenomenalan je, uopste nije gruba povrsina, sa postarinom me ispao oko 8e. Kupljen na Ebay-u

Takodje samo sam ja platio 8$ :). Ima neka budala prodaje isti case u UK za 25$ ne razumem ga uopšte:)

Pre neki dan mi ispade prvi put moj stari sgs. Nije ni bio neki pad, sa sedišta auta. 2cm se oljuštio srebrni deo maske, a imao sam neka leđa sličnog oblika kao rock. Zato na s3 silikon (pokriva ceo obim) i nema brige.

Pre neki dan mi ispade prvi put moj stari sgs. Nije ni bio neki pad, sa sedišta auta. 2cm se oljuštio srebrni deo maske, a imao sam neka leđa sličnog oblika kao rock. Zato na s3 silikon (pokriva ceo obim) i nema brige.
S1 se ne secam da mi je ispao.Dvojka mi je ispala mislim 2 puta, jednom dok sam izlazio iz auta i nista joj nije bilo,malo se ulubilo onaj metalni okvir ali nista vidljivo.Trojka mi par dana nakon sto sam je kupio identicno ispadne dok sam izlazio iz kola,oljustio se onaj sivi ram na dva mesta i ispod strci crno,uzas,bode mi oci vec 2 meseca,ne znam sta da mu radim :wall:
Galaxy 2 je najbolje odradjen od svih galaxija,i onaj poklopac baterije je isto odlican! Uvek imam foliju na ekranu i najobicniju jednobojnu plasticnu masku,tipa rock-a. Te silikonske ga nekako nabudze ne lici telefon na sebe :S:

Juce mi je stigao S3 i odmah sam ga root-ovao i otkljucao sa vip-a. Preko noci (7 sati) mi je pojeo 15% baterije. Sta moze da vuce toliko bateriju?

Poslednja izmena:
Juce mi je stigao S3 i odmah sam ga root-ovao i otkljucao sa vip-a. Preko noci (7 sati) mi je pojeo 15% baterije. Sta moze da vuce toliko bateriju?

Ja sam poslednjih par dana imao problem sa Google Maps. Deinstalirao sam sve update i sad je ok.
Proveri da i tebi to ne pravi problem.

:-devil-:

[YOUTUBE]A87536ysjNM&feature[/YOUTUBE]

'bes izgled kada je autonomija u pitanju :smoke:

Ne znam jel ima jos neki grafikon@?

Prilozi

• Screenshot_2012-09-12-13-02-10.png
    Screenshot_2012-09-12-13-02-10.png
    155.5 KB · Pregleda: 193
Jel ovo sad znaci da sam resio problem? Bio sam na netu i pogledao par klipova kako da se manje trosi baterija. Sad kao da se nije budio. I iskljucio sam onaj samsung push service, isao sam na force stop.

Prilozi

• Screenshot_2012-09-12-15-46-15.png
    Screenshot_2012-09-12-15-46-15.png
    79 KB · Pregleda: 174
Poslednja izmena:
Vrh Dno