Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

bg elektronik, zvanični servis. Još ako uspeš da izvučeš nekog servisera napolje pa da se pogodite da to odradi privatno, uštedećeš lep keš.

Imam samsung s3 jedno 15 dana. Mazio sam ga do danas kad mi je pao iz dzepa i razbilo se staklo. Jer zna neko gde mogu da ga promenim ili da ga prodam? Jos uvek radi bez greske ali ja takvog da ga koristim necu... ako moze neki savet ili preporuka. Hvala unapred

O šit, o fak! Naježih se.

Mozes popraviti,ali je pitanje koliko je to isplativo.
Meni je na htc one x puklo staklo i zamenio sam u ovlascenom servisu za 17.000 din,a za sgs3 sigurno nije jeftinije,tako da ti vidi sta ti je bolje.
a ako ga budes prodavao bices u velikom gubitku.

Da li je neko probao OTA files I9300XXDLI8 TSR sto se pojavio na sammobile

Jedno pitanje.
Na Nokiji sam mogao da u toku razgovora pustim pesmu da ide u pozadini i tako ja i sagovornik(tada devojka) slušamo muziku dok razgovaramo. Ovde to ne može.

Da li postoji neki način da se reprodukuje audio sadržaj sa telefona u toku razgovora?

Pustis na kompu muziku i slusate :p

Inace prvi put cujem za tu opciju?! :zgran:

Баш сам експериментисао, најприближније је да- када позовеш и када се јави, стиснеш "home", уђеш у плејер и пустиш музику и онда укључиш спикерфон .. Кад није на спикерфону пушта преко звучника за позиве :test:

True AOSP Jelly Bean look and style!!!

FULL SUPPOT FOR JELLY BEAN ROMs (ANDROID 4.1)

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

2e17s6p.png

21.09.2012. - v1.3.1
- support for Jelly Bean (Android 4.1)
- smaller icons in status bar
- some fixes
- themed only framework, settings and systemui

Sincerely
Vertumus

Баш сам експериментисао, најприближније је да- када позовеш и када се јави, стиснеш "home", уђеш у плејер и пустиш музику и онда укључиш спикерфон .. Кад није на спикерфону пушта преко звучника за позиве :test:

Kod mene neće. Ako je u toku razgovor nikakav sadržaj neće da pusti. ***. nije da ne mogu bez ovoga ali sam na Nokiji dosta koristio.

Заборавио сам да кажем да је био у питању "powerump" плејер.. Пробај, мада није баш најсрећније решење...

S Voice mi je na francuskom, bas se dobro razumijemo :)

realno 300 e zaobravio u prodannici u nisu na crno ga prodaju za 380 novog.

za 430 mozes da nadjes na bencu po oglasima novog sa 2 god garancije sa mreze.. ( unlock za 16 sec)
ko ce da da 300 e za slomljen pa jos 18k din za popravku ...

http://www.youtube.com/watch?v=_70-W9JjVjg

nego lepo ti na ruci ekran za 100tinjak evra i sam svoj majstor

Poslednja izmena:
Ne znam, ne popravlja mi se. Izgubio sam volju za njim. A za neku extra nisku cenu necu da dam, nek mi sluzi kao music player

ih sad izgubio volju, kapiram ja da si ti prso sad da ti je muka ali to je zato sto volis taj telefon :)

Neko ti je lepo predlozio gore nadji nekog servisera privatno da ti odradi za 100tinjak evra i to je mnogo bolje resenje od music playera :)

Kao što ti je Webb rekao... 400 nov sa oglasa bez tačkice možeš naći, a ovako možda mu je od pada crko još neki čip ovo ono pomerilo se nešto, ne znaš i onda + 20k za display... Pogotovo što se pozdravljas sa garancijom jer je nastao usled fizičkog udesa... Bolje popravi telefon, ja ne znam iskreno ti kažem ko bi se kockao barem neko od "nas" koji znaju koliko vredi garancija... Ovako popravi telefon nadji nekog seljaka koji blage veze nema, kad vidi telefon ima da izbaci jezik i pusti mu neki HD snimak da se oduševi ekranom i to je to ;)

Edit: Snimak što šareniji da bude, da dodje SuperAMOLEDHD do izražaja :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno