Evo malo se pozabavih ovim tvojim problemom i definitivno je do flasha. Ja sam na kompu imao isti problem. Klipovi sa Youtube-a odjednom poceli da se koce da ih je nemoguce gledati. Menjao sam drajvere, windows, flashovao bios, produvao kom kompresorom i opet isto, nisam vise znao sta d radim. Mislio sam da je nesto otislo i sasvim slucajno se setim da ubacim stariju verziju flash playera. Nakon sto sam to uradio nisam imao problema vise. Na telefonu sam ubacio verziju 11.nešto nisam nasao stariju i reprodukcija video sadržaja je ista kao i na kompu. Osnosno, klipovi koji se koce na telefonu koce se i na kompu i obrnuto oni koji rade dobro na telefonu rade dobro i na kompu. Takodje paradoks je da video visokog kvaliteta radi glatko a neki sa niskim kvalitetom radi loše, na oba uređaja naravno.
Nešto su opasno zeznuli sa ovom poslednjom verzijom flasha, ne izbegava ih Apple za džabe.
Ali opet preko mob.verzije sve radii glatko i savršeno, ne znam što se bakćeš sa desktop verzijom i glupim flashom.