Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Gizmo jel ti do drzis 3G only?

Ma nemoguce da ti ovoliko traje baterija sa brightness-om na 100.... Jest' da nisi imao vise od 5 minuta poziva taj dan koliko vidim, ali opet..... Pa meni kad sastavi 18h ja slavim, a na autobrightness je. Ali ja svaki dan sastavim bar 1h razgovora.

Vikend je, plus me dosta ljudi zove na stari broj na SGS1. Kažem ti, maksimalni brightness, nema razloga da lažem... I kad sam ga imao na testu, isto sam izvlačio 6.5 sati na max osvetljenju. Pogledaj http://forum.benchmark.rs/showthread.php?279454-Samsung-Galaxy-S3&p=2908620&viewfull=1#post2908620 . Meni je isto čudno, obično izvučem pet sati na pola osvetljenja, ovoga puta sam izvukao preko 6 ipo na max.

@djilkosh

Ne, auto mode. Nisam izlazio nigde, telefon je bio gajbi na WiFi. Ovo je verovatno najidealnija situaciju za ovakvo trajanje baterije.

Poslednja izmena:
@Gizmo

Ovo te je ili opasno us**lo ili si ubo najoptimizovaniji primerak. :)

Meni baterija traje od jutra do mraka uz auto brightness (screen on uvek je oko 6h) i sa pogašenim svim nepotrebnim stvarima, tu mislim i na osvetljenje tastera...ali o bateriji ću kad me prođe euforija, za sada uz maksimalno iživljavanje izdrži od 12h-14h...jednom i do 21h ali je to bilo "polu" iživljavanje.

Gledam ergo proxy u 720p mkv format, brightness 90% i za epizodu od 23 minuta posrce(uslovno receno) 4 do 5%
Prezadovoljan sam baterijom, stvarno razbija kako su je optimizovali.
P. S.
Cini mi se da je auto brightness losija varijanta nego da drzis na odredjenoj vrednosti. Meni je recimo za vecinu stvari na nekih 80% dok sam u browser-u stavio na pedesetak i odlicna kombinacija za moje potrebe, jedino sto smara ta plavkasto bela kod slabijeg brightness-a, ali ionako mi je na chrome default, pa indoor koristim stock browser, a napolju na suncu chrome i da vidis pjesme :D

Poslednja izmena:
O cemu vi pricate balavite na drzanje baterije 20 sati?? A drugi je srecan ako i pola od toga izvuce.. Malo je reci da nikad ne zelim takvo iskustvo :) 2 dana bre minimum, ebes takvu evoluciju.

@gizmo

Video sam prekide signala, zato pitam... Tu si jos izgubio jedno 7-8% baterije...
Posto si bio na WIFI-u racunaj na ovo minus jedno sat-sat ipo da si koristio mobilni internet. Svejedno 6+ sati upaljen na 100% osvetljenje je ekstra :)

Kad vec pricate o bateriji i njenoj izdrzljivosti, ja sam zapazio jednu stvar na mom sgs-u. Ako se baterija puni preko punjaca standardno, valjda vuce oko 0.7A i punice je blizu 3 sata skroz praznu pa do vrha. A ako se puni preko usb-a, sto mu dodje oko 0.5A, punice je oko 4 sata. Prilikom punjenja preko usb-a, mozda jeste duze sat vremena, ali sam primetio da mi baterija takodje traje bar 20% duze, ako ne i vise, od tada samo punim preko usb-a. :) Neka neko ovo isproba na sgs 3 da vidimo kakvo je tu stanje.

Kad vec pricate o bateriji i njenoj izdrzljivosti, ja sam zapazio jednu stvar na mom sgs-u. Ako se baterija puni preko punjaca standardno, valjda vuce oko 0.7A i punice je blizu 3 sata skroz praznu pa do vrha. A ako se puni preko usb-a, sto mu dodje oko 0.5A, punice je oko 4 sata. Prilikom punjenja preko usb-a, mozda jeste duze sat vremena, ali sam primetio da mi baterija takodje traje bar 20% duze, ako ne i vise, od tada samo punim preko usb-a. :) Neka neko ovo isproba na sgs 3 da vidimo kakvo je tu stanje.

Ja sa Galaxy S imam kontra iskustvo ,kad ga punim na usb brze mi se trosi baterija i to osetno brze :D

Ma nema tu sta dase ispituje aman :confused:
Baterija se potpuno podjednako prazni bilo usb-om,bilo punjacem je punio...
Jedina razlika je u duzini punjenja...

Placebo :) ako treba 4 sata za GS1, koliko li treba za GS3? 5 sati :) Ne znam ko uopste puni telefon preko USB, citava vecnost mu treba da se napuni...

Napokon crni silikon. Radije bih providni ili tamno plavi al šta je tu je.

Koga zanima ima u telenoru, 600 kinti

Prilozi

• uploadfromtaptalk1340645752305.jpg
    uploadfromtaptalk1340645752305.jpg
    30.6 KB · Pregleda: 274
Poslednja izmena:
Nije te smorio ovaj maslacak? :) Toliko je sveprisutan da bih ga ja jos u telenoru uklonio :D

Ja sa Galaxy S imam kontra iskustvo ,kad ga punim na usb brze mi se trosi baterija i to osetno brze :D
Tako je na svim andorid telefonima koje sam ja koristio, samo naravno ne trosi se brze vec se sporije puni na usbu

Svi telefoni se primetno sporije pune preko usb-a, os nije bitan.

Данас сам имао прилику да видим и овај чувени Самсунг, па сам сада у озбиљној дилеми, да ли да пазарим Галакси С3 или ХТЦ Оне Х? :S:

mozda u teoriji stoji da je to isto, kod mene u praksi je drugacije. Ipak sporije punjenje donosi duze trajanje baterije u mom slucaju. Ne znam koliko ste upuceni, ali se dobro secam takodje da i kod ni mh baterije brzi punjaci koji puni za oko 5 sati baterije od 2500mh, ta ista baterija ako se puni na normalnom punjacu sa 14 sati punjenja duze traje. Ko hoce da isproba nista ga ne kosta, ko ne zeli da se cima sa tim ne mora :)

Gledam sinoc neke klipove (preko flash playera) na jednom sajtu u desktop verziji, pustim klip, prosirim na ceo ekran tu se prvo ceo video "izlomi" na sekundu i kad "premotam" malo klip unapred u gornjem desnom uglu gde stoje indikatori skroz na kraju displeja pocne da blinka onaj poslednji pixel uz ivicu ekrana (plava boja) dve tri sekunde i izgubi se. Doslo mi je da stavim telefon u oglase i nikad vise ne kupim Samsung, rekoh taman zamenih telefon zbog onih mrlja sad otisao i pixel. Premotam klip jos malo unapred kad ono sve normalno, nema blinkanja.

Instaliram odmah neki od onih programa sa marketa za detekciju mrtvih pixela, pregledam preko svih boja ne vidi se da je neki pixel otisao u tom delu. Pustim film sa sd kartice, nema nista da blinka, pustim druge klipove sa fona koji zahvataju ceo ekran, pogledah malo slike..nema problema sve normalno. Odem na youtube aplikaciju odgledam par klipova preko celog ekrana opet nista, sve normalno. Otvorim youtube klasicno bez aplikacije, pustim neke tamnije klipove opet nista. Probao sam da otvorim neke flash sadrzaje na drugim sajtovima na isti nacin kao kao i prethodne, prvo pustim video, uvelicam, opet se prelomi na sekundu, premotavam sve radi normalno.

Vratim se opet na onaj prvi sajt, pustim opet one iste klipove, znaci prvo play/pa full screen i sve radi normalno dok opet prvi put ne premotam malo napred, cim prvi put premotam eto ga pixel blinka, kad sledeci put premotam izgubi se...kao da flash ne podesi iz prve full screen kako treba pa displej malo pobrljavi tako sto ovaj pixel pocne da trepka, cim premotam malo napred sve radi normalno nema blinkanja, mogu da uvelicavam, smanjujem, premotavam koliko hocu puta nece se pojaviti.

Da sam znao za ovo nikad ne bih pogledao video na tom sajtu, a sad dok ubijem ovog crva u sebi bice veselo. Malo, malo pa pogledam u gornjem uglu "ima li ga" :)

Btw, izvinite ako je malo nepovezano, ali i meni je ovo bezveze skroz, sve radi normalno, pregledao sam brdo videa na full screen-u tokom dana i nigde nije bilo problema, samo na ovom glupom sajtu i to tek posto ga malo ubrzam a izgubi se kad ga sledeci put premotam i vise se ne javlja. Nisam, neki mulac, znam sta je mrtav pixel, imam ih tri komada na monitoru.

Poslednja izmena:
WHERE EVERYTING STARTED ICS DOMINATION FOR SAMSUNG GALAXY S II

ONE OF THE MOST VIEWED THEME ON XDA, OVER 1,8 MILLION PEOPLE!!!
ONE OF THE MOST COMPLETE THEME OUT THERE!!!
ONE OF THE MOST DOWNLOADED THEME EVER!!!

LETS HANGOUT TOGETHER ON SOCIAL NETWORKS. ADD ME AS YOUR FRIEND!!!

ABOUT ME
WHO IS MASTER VERTUMUS ACTUALLY???
READ WHOLE STORY
1st PART
2nd PART

ANOTHER STORY, READ THE ARTICLE
CONQUERING ITALY!!!
CLICK HERE

5oshky.png

Hello boys and girls,

I hope you will like this theme and together we can make it even better!!!!
This theme make your SGS3 closer look to the real ICE CREAM SANDWICH feel

Features:
- ICS stock experience
- Original ICS layouts
- Original ICS status bar
- Original ICS animation integrate in theme
- Original ICS sounds
- Original ICS popup dialogs
- Roboto font
- Google ICS blue/white status bar icons
- ICS progress/ slider bars
- Overscroll glow