Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Za sada se ne desava ni meni a i snimak mi se cinio ok tj bez dropova. Odradih upgrade fw-a kamere malopre pa cu da isprobam jos malo snimanje. Mada mi snimanje nije uopste bitno...

TOP jedino moze da bude 32/64GB model.
ILI... neki "veci" pack, sa futrolom i C Pen recimo? Ili mozda ne znaci nista...

Poslednja izmena:
Pa pise bre gore na linku sto ostavio covek,da ne trazim sad bezveze. Vrati se par postova,otvori link i procitaj korak po korak. Par klikova...

možda sporije kapiram al ja ovo ne razumem.
4df31c19-b72e-24a5.jpg

Ljudi, otišao je treći Rock cover odmah, čisto da me ne spamujete na PM :). Znam da svima treba, ali obećao sam liku koji se javio prvi :)

pozdrav ljudi..
da li je neko od vas vrsio update sa stock romovima koji izlaze?koji je odgovarajuci za nas iz srbije,moj telefon je na telenoru ako to ima neke veze..

Zar niste culi sta je top S3? Kao biznis S3 verzija bilo je price o tome... Poboljsan email klijent, ima nekakav security kao nemam pojma sta jos, ostalo sve isto kao i obican...

Ovako podelicu svoje iskustvo sa S2 kamerom mozda vam pomogne koga zanima (postoji ogroman thread od par stotina stranica na xda).

Sgs2 ima 2 prozivodjaca modula koji su se nalazili u njemu OMEF01 (sony ) i SCEF02 (samsung) inace ovo su verzije drajvera modula (nazivi) primarni nazivi podmodula su drugi ali nije bitno ovo su zadnje verzije i nazivi se nisu menjali mesecima (nikada nije dosao updejt za Samsungov)

Kao sto svi znamo ili ne i jedan i drugi tj svi samsung s2 imaju focus problem dok snima iako ne pomerate on refokusira vrlo cesto sto je isto tako cesto iritantno .

Na Sony modulu ovo je redje ali prisutno

Na Samsung modulu vrlo vrlo prisutno sa specijalnim dodatkom Shutterom

Evo ovde mozete videti (posle 4 minuta) primere za oba

Zasto ovo pisem , dok gledam ovaj snimak i kada vidim da u momentu refokusira na miliseknudu kao da recne (s3 snimak) . Skoro je neprimetno ali ipak prisutno jer verujem da je samsungove proizvodnje i da napreduju ali problem iako u dosta manjoj margini je i dalje prisutan .

Ipak su oni svastarska firma i ako pogledate ip i sony telefoni koriste sony senzore koji su najbolji na trzistu trenutno . Iskreno sam se nadao da su "ovladali" u ovom segmentu do sad

Poslednja izmena od urednika:
Problem sa sihronizacijom kalendara sam resio instaliranjem HaxSync aplikacije :)
Displej od S2 takodje ima crne mrlje,juce sam se uverio.

Kad vec postavljas klipove na YT nemoj da zbrzis ceo postupak, pogledaj malo opcije, taguj sta treba, ovaj si stavio na private ali mozes sad da promenis to..

Da li je potrebno ubaciti neki AV i ako jeste koji ubacujete?
Kontam da je teško na androidu navući neku zarazu, možda jedino dok je povezan na kompu..

neko je pitao za silikonsku futrolu koja ima u VIP-u, istog je oblika kao Rock Quicksand Polycarbonate case + ide sa zastitnom folijom. izadje sa popustom 1070 din. savrseno stoji

neko je pitao za silikonsku futrolu koja ima u VIP-u, istog je oblika kao Rock Quicksand Polycarbonate case + ide sa zastitnom folijom. izadje sa popustom 1070 din. savrseno stoji

jel to ima već da se kupi. juče nigde nije bilo. I jel silikonska tj mekana ili plastična? da se bolje izrazim, soft ili hard?

Poslednja izmena:
juce sam kupio u VIP-u u Novom Sadu. hard je. ima i soft varijanti ali meni se licno ova vise svidja jer je diskretnija

hard je, upravo uzeo malopre u telenoru u centru; nije losha opcija za one koji hoce da kupe koznu futrolu pa da se snadju do tada.. onaj flip original samsungov shto se menja ceo back cover mi se nije dopao uopshte :)

Vrh Dno