Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Druze to je stabilizacija, nema to veze sa framerateom. Tebi je video jako tecan, pogotovo se vidi kada stojis u mestu, a objekti prolaze, dok kada okreces telefon onda stabilizacija krece malo da zeza. To je telefon, koji gotovo ni nema optiku, pa ima neke vrste softwarske stabilizacije koje se mogu korigovati do neke mere. Cak i IP4s koji ima mnogo bolju stabilizaciju, po nekad zastuca prilikom naglih pokreta. Ako si mislio pod time da ce video da radi max glatko na telefonu od 600e, tu si ze veoma prevario. Taj "defekt" o kome ti pricas mogu da uklone samo najbolje kamere od 1k evra i vise, tako da ti je sa fonom sve u redu. Kada na xda budu sredili romove, kada se poboljsa ta softwarska obrada bice to u mnogo manjoj meri, ali uvek ce da postoji.

Kako to da na note ni jedanput nisam imao taj problem?!

Evo sada sam odgledao i @Gizmo-v video, isto je i kod njega. Stabilizacija cini svoje, samo sto je kod njega ruka mirnija i pokreti su sporiji pa je manje uocljivo, ali se jasno vidi da "secka" zbog stabiliacije. @hunder bice to reseno, ako ne gotovo potpuno otklonjeno u novijim verzijama software-a. Sumnjam da je i prvi note bio tecan kao sto pricas, jednostavno treba vremena za optimizaciju. Procesor je dosta jak, framerate je tecan, ali to "seckanje" o kome govorite je samo posledica softwareske stabilizacije i bice reseno uskoro novim verzijama romova i softwarea.

Evo sada sam odgledao i @Gizmo-v video, isto je i kod njega. Stabilizacija cini svoje, samo sto je kod njega ruka mirnija i pokreti su sporiji pa je manje uocljivo, ali se jasno vidi da "secka" zbog stabiliacije. @hunder bice to reseno, ako ne gotovo potpuno otklonjeno u novijim verzijama software-a. Sumnjam da je i prvi note bio tecan kao sto pricas, jednostavno treba vremena za optimizaciju. Procesor je dosta jak, framerate je tecan, ali to "seckanje" o kome govorite je samo posledica softwareske stabilizacije i bice reseno uskoro novim verzijama romova i softwarea.

Da, slažem se sa ovim. Samo je stabilizacija "problem" jer kod mene na kompu piše da je fps na Gizmovom snimku 29fps što znači da je ok....ali siguran sam da na Notu i S dvojci video nije bio ovako jasan, oštar kako god hoćete, bar ono što sam ja imao prilike da vidim, možda je i bolji fokus razlog što malo secne ali opet ko ima mirnu ruku i strpljenje dobiće više nego odličan video sa ovim telefonom....beše ima i neka opcija na telefonu koja kao ublažava nemirnu ruku?

Stabilizaciju ni za zivu glavu. Stabilizacija radi tako sto zumira video, sto dovodi do slabijeg kvaliteta samog snimka. Nema nista bez opticke stabilizacije :)

BTW ovaj video klip je sniman bez stabilizacije (ARC S) -> http://www.youtube.com/watch?v=jdoyRTQ5nVk

Posle sam softverski obradio na racunaru, nakon toga snimak je dosta stabiliniji.

Savet: Pomocu Virtual Dub-a mozete najlakse da stabilizujete video snimak. Nije kvalitet kao sa Paid video editorima ali vrsi posao.

Tutorijal -> http://www.youtube.com/watch?v=Li0MBkJG6k0

Poslednja izmena:
Da, slažem se sa ovim. Samo je stabilizacija "problem" jer kod mene na kompu piše da je fps na Gizmovom snimku 29fps što znači da je ok....ali siguran sam da na Notu i S dvojci video nije bio ovako jasan, oštar kako god hoćete, bar ono što sam ja imao prilike da vidim, možda je i bolji fokus razlog što malo secne ali opet ko ima mirnu ruku i strpljenje dobiće više nego odličan video sa ovim telefonom....beše ima i neka opcija na telefonu koja kao ublažava nemirnu ruku?

Ima, stabilizacija, ali ocigledno da ne radi :D

jel neko flesovao neki custom rom, koliko videh na XDA nista zanimljivo se nije pojavio jos uvek..

Da li neko zna kad ce Telenor dobiti S3,posto su prvu turu rasprodali ?

Stigli su im telefoni,samo da ih ocarine (mozda su vec danas to odradili)
Ima neka verzija Blue TOP (50e je skuplji od "obicnog").
Nemam blage veze u čemu je razlika (možda na tom ne štuca video materijal :d)

jsasa, uzeo si a? :) cestitam..kako ti se cini??

@br@nco kako sad 50e skuplji i odakle to Blue TOP???

Poslednja izmena:
Stigli su im telefoni,samo da ih ocarine (mozda su vec danas to odradili)
Ima neka verzija Blue TOP (50e je skuplji od "obicnog").
Nemam blage veze u čemu je razlika (možda na tom ne štuca video materijal :d)

Pa gde ima ta verzija blue top :D. Link it or it didn't happen.
mr. Google kaze da to ne postoji :D

nabavna cena,možda kod provajdera neće biti razlike.Kontam da je onda bolje štaviti šapu na te "TOP",ako može da se bira

jel to ona standardna plava ili neka druga? nema na netu nista o drugoj boji samo Pebble blue i Marble white
..

Poslednja izmena:
Ja sam instalirao galery excluder i rešio se dosadnih fajlova tj foldera.

Da znam za ovo, u sustini mozes i rucno da uradis to ako stavis tacku kao prvi karakter u imenu direktorijuma koji zelis da izbacis iz galerije ali meni ne igra ulogu jer necu da mi povlaci retardirane pikasa i g+ slike. Koliko se secam na GS2 kada sam stavio jednom da prikazuje samo offline sadrzaj to je bilo to. Ovde ne pamti...

Poslednja izmena:
Ja koristim quickpic aplikaciju. Ima exclude, include ...

Ma to "TOP" verovatno znači da dolazi uz neki novi paket, sa nekim sluškama, futrolom ili će možda imati zasebnu podršku za korisnike. Ne verujem da se radi o različitom modelu jer bi to procurilo na stranim sajtovima već.

Nazad
Vrh Dno