http://www.youtube.com/watch?v=NitkWPeLDJA&feature=youtu.be
Pogledajte pa recite da ne vidite o cemu pricam
WTF? Ne vidim nista cudno! NE gledaj YT dok ti je benchmark forum otvoren u drugom tabu
Sve je ok sa video snimkom relax.
http://www.youtube.com/watch?v=NitkWPeLDJA&feature=youtu.be
Pogledajte pa recite da ne vidite o cemu pricam
Odradio al opet isto
Ajde okacite Gizmo i Vertumus vi vas video bas da uporedim
Upravo su me zvali iz telenorove poslovnice u Beogradu, stigli su im sivo-plavi S3.
Druze to je stabilizacija, nema to veze sa framerateom. Tebi je video jako tecan, pogotovo se vidi kada stojis u mestu, a objekti prolaze, dok kada okreces telefon onda stabilizacija krece malo da zeza. To je telefon, koji gotovo ni nema optiku, pa ima neke vrste softwarske stabilizacije koje se mogu korigovati do neke mere. Cak i IP4s koji ima mnogo bolju stabilizaciju, po nekad zastuca prilikom naglih pokreta. Ako si mislio pod time da ce video da radi max glatko na telefonu od 600e, tu si ze veoma prevario. Taj "defekt" o kome ti pricas mogu da uklone samo najbolje kamere od 1k evra i vise, tako da ti je sa fonom sve u redu. Kada na xda budu sredili romove, kada se poboljsa ta softwarska obrada bice to u mnogo manjoj meri, ali uvek ce da postoji.
Evo sada sam odgledao i @Gizmo-v video, isto je i kod njega. Stabilizacija cini svoje, samo sto je kod njega ruka mirnija i pokreti su sporiji pa je manje uocljivo, ali se jasno vidi da "secka" zbog stabiliacije. @hunder bice to reseno, ako ne gotovo potpuno otklonjeno u novijim verzijama software-a. Sumnjam da je i prvi note bio tecan kao sto pricas, jednostavno treba vremena za optimizaciju. Procesor je dosta jak, framerate je tecan, ali to "seckanje" o kome govorite je samo posledica softwareske stabilizacije i bice reseno uskoro novim verzijama romova i softwarea.
Da, slažem se sa ovim. Samo je stabilizacija "problem" jer kod mene na kompu piše da je fps na Gizmovom snimku 29fps što znači da je ok....ali siguran sam da na Notu i S dvojci video nije bio ovako jasan, oštar kako god hoćete, bar ono što sam ja imao prilike da vidim, možda je i bolji fokus razlog što malo secne ali opet ko ima mirnu ruku i strpljenje dobiće više nego odličan video sa ovim telefonom....beše ima i neka opcija na telefonu koja kao ublažava nemirnu ruku?
Jel postoji nacin da se jednom za svagda ukljuci da stock galerija prikazuje samo slike sa telefona a ne i raznoraznih gmail i picasa gluposti?
Meni telefon svaki drugi put ucitava ikone i vidzete, obicno posle koriscenja neta,marketa ali i jos nekih aplikacija jeste da traje kratko ali pocinje da me nervira, bem ti 4 jezgra ako to osnovno ne moze da odradi kako treba!
Da li neko zna kad ce Telenor dobiti S3,posto su prvu turu rasprodali ?
Kako da otkljucam SIII sa Vipa? free naravno
Stigli su im telefoni,samo da ih ocarine (mozda su vec danas to odradili)
Ima neka verzija Blue TOP (50e je skuplji od "obicnog").
Nemam blage veze u čemu je razlika (možda na tom ne štuca video materijal :d)
@br@nco kako sad 50e skuplji i odakle to Blue TOP???
nabavna cena,možda kod provajdera neće biti razlike.Kontam da je onda bolje štaviti šapu na te "TOP",ako može da se bira
Ja sam instalirao galery excluder i rešio se dosadnih fajlova tj foldera.
Hvala
A jel smem da deinstaliram aplikaciju posle? Posledice neke ?
jel to ona standardna plava ili neka druga? nema na netu nista o drugoj boji samo Pebble blue i Marble white
..
kamera nije kao SCEF02 i to... malo je boljanema onako opadanja i seckanja.....
inace odradio sam ovo i super je , http://gadget-mag.com/galaxy-s3-firmware-update-for-the-camera/ mislim da je bolje
Nisam, nemaju u vip-u plavi. Dzabe sam isao.jsasa, uzeo si a?cestitam..kako ti se cini??
@br@nco kako sad 50e skuplji i odakle to Blue TOP???
Koji launcher koristis?
Sve je stock.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari