Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Pa ako Gizmo i jos neki tvrde da njihovi rade bez problema i za mene ima nade :).Mozda je u pitanju neka losa serija nek vide sta je pa nek mi obrazloze problem

Cak sam isao i do telenora u Knezu i njihovi izlozeni modeli su imali ove probleme. To su potvrdili i radnici u poslovnici. E sad da li bi videli da im nisam pokazao na sta da obrate paznju ne znam.

Ja bio juče, snimao i fotkao, nikakvo seckanje uočio nisam.
A radnici tamo ne znaju ni gde je levo...

Mala napomena, na desktopu ne secka ali kada pustim na laptopu tada secka. Na laptopu imam 8400gs i secka mi svaki fullhd snimak.

Ni meni nista ne secka(ne zastane,ne prekida),jedino sta mogu da primetim tokom snimka je kad radi autofocus.

Da li neko zna kad ce Telenor dobiti S3,posto su prvu turu rasprodali ?

Meni su rekli da ce biti od subote 23.06. ali nisam sto posto siguran.A mislim da nisu ni oni.Od prvog jula bi trebalo da dobiju i plavu boju.Ako neko zna jos nesto u vezi dolazaka telefona s3 u telenor zamolio bih ga da kaze.

Najbolje bi bilo da okacis na rapidshare ili slican sajt zbog bitrase. Youtube smanjuje bitrazu.

Kakav RS pa da cekamo 2h da se skine :d Mediafire npr.

Jel postoji nacin da se jednom za svagda ukljuci da stock galerija prikazuje samo slike sa telefona a ne i raznoraznih gmail i picasa gluposti?

Meni telefon svaki drugi put ucitava ikone i vidzete, obicno posle koriscenja neta,marketa ali i jos nekih aplikacija jeste da traje kratko ali pocinje da me nervira, bem ti 4 jezgra ako to osnovno ne moze da odradi kako treba!

Ma sta ima veze, sredice to ljudi sa XDA :) Dok god je takvog razmisljanja.. Mora bre da radi odlicno iz kutije. Meni se to na wf-u desava posle odgovora na Go SMS pop-up window, i to jednom u 20 poruka.

Meni telefon svaki drugi put ucitava ikone i vidzete, obicno posle koriscenja neta,marketa ali i jos nekih aplikacija jeste da traje kratko ali pocinje da me nervira, bem ti 4 jezgra ako to osnovno ne moze da odradi kako treba!

Dokaz da je TW kao i Android neoptimizovan do bola, plus dokaz da je 1gb ram memorije malo. Mogli su da stave bar 1.5gb mogli su ali nisu...

Dok sam u aplikaciji npr google earth pogledam u task manager i pokazuje da je slobodno oko 100mb i onda udarim home button a ono prazna stranica i krene da ucitava ikone i jedan vidget.

Poslednja izmena:
Ni meni nista ne secka(ne zastane,ne prekida),jedino sta mogu da primetim tokom snimka je kad radi autofocus.

Baš tako. Samo se primeti kad radi autofokus ali nekog kašnjenja od jedne sekunde nema. A i ovo za vidžete je subjektivno, meni se za tri dana desilo da mi jednom učitava vremesnku prognozu malo duže a to malo duže znači da nije bilo trenutno ali je opet bilo kraće od sekunde. :) Vi ste ljudi cepidlake opasne.

@Hunder

Meni je ovo prilično tečno, možda je autofokus krenuo u par situacija da fokusira a ti si nastavio da pomeraš u desno...pa jedino to ako se primeti kao mali trzaj ovako ne znam. Mada prokomentarisaće i neko drugi bolje..

Poslednja izmena:
Nije kasnjenje od jedne sekunde nego delic sekunde stucne kao sto se i vidi na snimku.
Baš tako. Samo se primeti kad autofokus ali nekog kašnjenja od jedne sekunde nema. A i ovo za vidžete je subjektivno, meni se za tri dana desilo da mi jednom učitava vremesnku prognozu malo duže a to malo duže znači da nije bilo trenutno ali je opet bilo kraće od sekunde. :) Vi ste ljudi cepidlake opasne.

Da to je taj mali trzaj koji nisam imao ni na jednom telefonu a imao sam ih dosta.To po meni ne sme da se desava ni pod tackom razno sobzirom da i sgs2 i note pravi video bez najmanjeg stucanja

@Hunder

Meni je ovo prilično tečno, možda je autofokus krenuo u par situacija da fokusira a ti si nastavio da pomeraš u desno...pa jedino to ako se primeti kao mali trzaj ovako ne znam. Mada prokomentarisaće i neko drugi bolje..[/QUOTE]

Druze to je stabilizacija, nema to veze sa framerateom. Tebi je video jako tecan, pogotovo se vidi kada stojis u mestu, a objekti prolaze, dok kada okreces telefon onda stabilizacija krece malo da zeza. To je telefon, koji gotovo ni nema optiku, pa ima neke vrste softwarske stabilizacije koje se mogu korigovati do neke mere. Cak i IP4s koji ima mnogo bolju stabilizaciju, po nekad zastuca prilikom naglih pokreta. Ako si mislio pod time da ce video da radi max glatko na telefonu od 600e, tu si ze veoma prevario. Taj "defekt" o kome ti pricas mogu da uklone samo najbolje kamere od 1k evra i vise, tako da ti je sa fonom sve u redu. Kada na xda budu sredili romove, kada se poboljsa ta softwarska obrada bice to u mnogo manjoj meri, ali uvek ce da postoji.

Upravo su me zvali iz telenorove poslovnice u Beogradu, stigli su im sivo-plavi S3.

Nije kasnjenje od jedne sekunde nego delic sekunde stucne kao sto se i vidi na snimku.

Evo, vidi se i na YT da stucne 3-4 puta a skinuo sam klip i probao u nekoliko programa, sa frapsom itd. Stvarno stuca bar 3 puta ali je izmedju toga fps zakucan na 30.

Aj sad ovako, koju micro sd imas? Jel snimas u internu ili eksternu memoriju? probaj ovo za pocetak. U sustini bi za full hd bila neophodna micro sd class 6 a pozeljna 10 [ko zna sta se uvozi sve kod nas pa i te od 10 mogu da budu sporije nego sto su deklarisane].

Ovo me podseca na problem sa Wave I i badom 2.0, na 1.2 badi je 720p video bio savrsen u svim uslovima- const 30 fps. Bada 2.0 kamkoder radi uzasno ako je ukljucena stabilizacija videa, svejedno da li je interna ili eksterna memorija.. ne zelis ni da znas na sta lici klip. Ako se iskljuci ta stabilizacija [koja inace i nema neku funkciju] 720p kamkoder je odlican kao i na 1.2 badi ali se desi jednom u 30 snimaka recimo da secne 1 ovako kao kod tebe.

Ovo je softverski propust samo mi nije jasno kako neki imaju ovaj bag a neki ne.. sramota u svakom slucaju ali kapiram da ce se brzo resiti.

Jeste da nema veze sa SGS III ali evo ako neko hoce da vidi sta je ozbiljan problem sa kamkoderom kada je ukljucena stabilizacija :d

http://www.mediafire.com/?jw22ciaqm6g7173

Hunder, moj savet, iskljuci stabilizaciju, ionako sumnjam da pomaze nesto, jedini telefon kod koga ta funkcija radi kako treba je IP4s.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno