Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

99% fejk. Home dugme + senzori i ICS, nema smisla raditi tako nešto. Nije 1.5 GHz kao što stoji tu, već 1.4 GHz. Ovo je pravio neki HTC fan, kao što piše dole u komentarima.

Znalo se da to nece staviti...to su bile puste zelje :p

Naravno da nece,kapitalizam je to. Stavi se onoliko koliko treba da se pokupi kajmak,sve ostalo se cuva za sledecu godinu !

Au koliko je danas lako manipulisati ljudima :)

Mada i ja bih otisao na protest protiv Sljamsunga zbog bade :d i to sa velikim naoruzanjem :d

Ma iskreno Apple nece da dozvoli sebi da se spusta na ovaj nivo, ovo je fail godine!

Apple ne mora da regrutuje, armija ce sama da se aktivira kada je potrebno :d sto je jos bolesnije i jadnije :d

Zašto je ovo relevantno za S3 priču?

Zašto je ovo relevantno za S3 priču?

Na ovom forumu mnogo toga nije relevantno za datu temu, pa evo i ovo.
Ja ipak mislim da jeste jer telefon je Samsung Galaxy S 3 a ovo je jos jedna gnusna kampanja kompanije koja pravi ovaj telefon!
Dakle sve ovo je kampanja to jest (anti)reklama za GS 3 ako to ne mozes da povezes...

Apple ne mora da regrutuje, armija ce sama da se aktivira kada je potrebno :d sto je jos bolesnije i jadnije :d

Ma meni nije i ne moze da bude bolesnije kada faovi tj. korisnici rade to sto rade.
Ali kada sama kompanija radi ovo... hahaha ne znam da li je za plac ili smeh...

U temi One X svadja Note vs htc, Apple i Samsung= vec prelazi u tradiciju..novi stogodisnji rat :d.. eto sta su uspele sve te kompanije da urade, a nekada su se ljudi svadjali oko sporta, zenki.. :) :d

Poslednja izmena:
Na ovom forumu mnogo toga nije relevantno za datu temu, pa evo i ovo.
Ja ipak mislim da jeste jer telefon je Samsung Galaxy S 3 a ovo je jos jedna gnusna kampanja kompanije koja pravi ovaj telefon!
Dakle sve ovo je kampanja to jest (anti)reklama za GS 3 ako to ne mozes da povezes...

Jel? Ti si izgleda sve povezao kako treba. Ko ti garantuje da je ove ljude poslao Samsung? GSMarena? Očigledno je iz tvojih postova da si privržen Apple-u, tako da zaista ne vidim tvoju poentu da spamuješ S3 temu. Terate nas iz Apple sobe - teraćemo mi vas odavde, izgleda mora tako.

Ja i mogu da razumem da se ljudi svadjaju oko nekih konkretnih stvari ali ne znam kako neko ne kapira da su sve kompanije u stvari iste i imaju iste ciljeve- da stvore armiju fanova koji gube kompas za realnost i prepustaju se najnizim strastima uz iskljucenje mozga :) A sve zarad sto veceg profita.

A da, ko je smislio ovu strategiju? Apple, e pa ipak su oni najgori :d

Poslednja izmena:
Ne, ne varas se, ponavljam nisam privrzen apsolutno nijednoj IT kompaniji! Nisam ja fanboy...
Samo tako ponekad me Samsung zasmejava... hvala im puno ulepsaju mi dan.

A ko mi garantuje? Danas niko nista ne moze da garantuje ali nije samo gsmarena prenela ovo...

Ja i mogu da razumem da se ljudi svadjaju oko nekih konkretnih stvari ali ne znam kako neko ne kapira da su sve kompanije u stvari iste i imaju iste ciljeve- da stvore armiju fanova koji gube kompas za realnost i prepustaju se najnizim strastina uz iskljucenje mozga :) A da, ko je smislio ovu strategiju? Apple, e pa ipak su oni najgori :d

Sve? LG, HTC, SONY, ALCATEL, ZTE... ne pamtim da neko ima ovakvu kampanju.
Po meni ovo je gnusno, i ne generalizuj stvari.

U neku ruku si u pravu jer izgleda da je danas ovo jedini nacin za uspeh... ali reci "svi"..?

Poslednja izmena:
Kakve veze ima ko je sve preneo ovo? Dok se ne nađe dokaz da Samsung stoji iza ovoga, ništa to nije tačno, ali kapiram da neko ko poriče da je simpatizer Apple-a može lako da donese zaključak iz naslova vesti - pošto je sve na internetu tačno, zar ne? Druga stvar, ti misliš da je Samsung jedini koji ima kosku sa Apple-om? Apple je mnogima stao na žulj, može biti bilo ko.

Sve? LG, HTC, SONY, ALCATEL, ZTE... ne pamtim da neko ima ovakvu kampanju.
Po meni ovo je gnusno, i ne generalizuj stvari.

U neku ruku si u pravu jer izgleda da je danas ovo jedini nacin za uspeh... ali reci "svi"..?

Zaboravio si Huawei i ei nis :) :d

Ja ti lepo kazem da svi najveci igraci igraju prljavo a svi znamo ko je sa tim poceo.

Zasto je stao na zulj? Sta je uradio da stane na zulj? Prodao milione i milione telefona! Ako je zbog toga stao na zulj neka je. Za dobrim konjem...

A jok emix mislio sam na LG i Alcatel :d 2 igraca koji mogu samo da napreve android telefon sa velikim ekranom i ponude za 250e inace ih niko ne bi kupovao :d

Kakva bre Nokia, tada iako nije bilo prljavih kampanja kao sada opet se stvorio kult Nokie a sada nam probijaju glavu sa 41mpix mada se prasina opasno slegla koliko ja vidim :)

Apple je pokrenuo sve ovo, pricas da su prodali milione telefona, ok jesu ali koliko je prodatih SGS I, SGS II ?

Ne kazem da neko drugi ne bi krenuo sa prljavim marketingom da Apple nije prvi ali eto, a i Motorola se razvlaci po sudovima sa Apple-om pa ih niko ne spominje, napada se samo Samsung.

Znate vec svi moj gnev prema Samsungu :d, tako da sam samo realan :)

Zasto je stao na zulj? Sta je uradio da stane na zulj? Prodao milione i milione telefona! Ako je zbog toga stao na zulj neka je. Za dobrim konjem...

Nemoj da si naivan, molim te. Opšte je poznato kako se Apple ponaša ka drugim kompanijama, i koga je sve tužio i sa kim je imao svađu. Ja bih te zamolio da ne praviš Apple nevinašcetom, kao što fanboyi imaju običaj da ga prave, pošto se zna kako oni posluju i kojim se prljavim metodama služe.

A sta ti pravis od Samsunga? To sto ja radim kako ti tvrdis za Apple ti radis za Samsung. U cemu je razlika?

Kao neko ko ima sgs2 i verovatno nikada nece kupiti neki Apple proizvod, zato sto delimo razlicite filozofije, mogu da kazem da i ja mislim da je ovakva kampanja ******ska.
Mozda ne znamo da je Samsung organizovao ovo, ali oni su mi prvi na listi sumnjivih. Ovakav pristup je moze cak i da bude kontraproduktivan. Protiv Apple-a se treba boriti pre svega kvalitetom proizvoda.

Tt2b5

Nastavite diskusiju u nekoj drugoj temi, ovo se ne tiče telefona!

A sta ti pravis od Samsunga? To sto ja radim kako ti tvrdis za Apple ti radis za Samsung. U cemu je razlika?

Razlika je u tome što ja priznajem da sam Samsungov simpatizer, a ti poričeš da si simpatizer Apple-a, a znam šta pišeš na forumu i znam koji je tvoj stav o Apple-u. Druga stvar, kao što meni Apple fanboyi često ističu - u pogrešnoj si temi da bi govorio da je Samsung jadan i bedan, i da bez prethodnih dokaza o tome ko stoji iza ovoga, pričaš kako Apple nikada ne bi spao na ovaj nivo. Otvori novu temu i pričaj o ovome koliko god hoćeš, samo ne ovde.

@LaKosta +1 O tome pricam! U zivotu nisam imao Apple proizvod!

A Samsung 100 puta... pa mi se gade!

Poslednja izmena:
Vrh Dno