Zašto je ovo relevantno za S3 priču?
Zašto je ovo relevantno za S3 priču?
Apple ne mora da regrutuje, armija ce sama da se aktivira kada je potrebno :d sto je jos bolesnije i jadnije :d
Na ovom forumu mnogo toga nije relevantno za datu temu, pa evo i ovo.
Ja ipak mislim da jeste jer telefon je Samsung Galaxy S 3 a ovo je jos jedna gnusna kampanja kompanije koja pravi ovaj telefon!
Dakle sve ovo je kampanja to jest (anti)reklama za GS 3 ako to ne mozes da povezes...
Ja i mogu da razumem da se ljudi svadjaju oko nekih konkretnih stvari ali ne znam kako neko ne kapira da su sve kompanije u stvari iste i imaju iste ciljeve- da stvore armiju fanova koji gube kompas za realnost i prepustaju se najnizim strastina uz iskljucenje mozgaA da, ko je smislio ovu strategiju? Apple, e pa ipak su oni najgori :d
Sve? LG, HTC, SONY, ALCATEL, ZTE... ne pamtim da neko ima ovakvu kampanju.
Po meni ovo je gnusno, i ne generalizuj stvari.
U neku ruku si u pravu jer izgleda da je danas ovo jedini nacin za uspeh... ali reci "svi"..?
Zaboravio si Huawei i ei nis:d
Ja ti lepo kazem da svi najveci igraci igraju prljavo a svi znamo ko je sa tim poceo.
Zasto je stao na zulj? Sta je uradio da stane na zulj? Prodao milione i milione telefona! Ako je zbog toga stao na zulj neka je. Za dobrim konjem...
A sta ti pravis od Samsunga? To sto ja radim kako ti tvrdis za Apple ti radis za Samsung. U cemu je razlika?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari