Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Zar vec na nekim trzistima ne postoji sgs2 sa hd ekranom? Sada mozda bude worldwide uz neke minimalne hardverske izmene.

Da, postoji u J. Koreji i USA, kao Galaxy S2 HD i Skyrocket.

Ja ne razumem zašto se ljudi lože na One X, baš sam dosta pročitao o njemu i pregledao gomilu testova na kojima se nije pokazao toliko superioran. Najviše su mi smešne rečenice tipa, pogledajte kako lagano hvata fotografije dok snima u FullHD-u. Hahaha, ako je to to što radi taj quad procesor, onda ja nemam reči. Istaknuto je da jako dobro stoji u ruci, odnosno da je napravljen od dobrih materijala. Ja iskreno i ne razmišljam o HTC-u kao kupovini uopšte. Nekako su mi svi njihovi modeli bili "isforsirani" previše, a nisu dali odgovarajuće povratne ocene.

a zasto se ti lozis na apple? :p

a zasto se ti lozis na apple? :p

Ne ložim se, to što mi je avatar ovakav ne znači da imam i tetovažu negde :D Nekako mi je iphone uređaj koji je kompletan, nema tu šta mnogo da se radi kada se kupi, ubaciš karticu i to je to. Dok sam koristio S2, zovu me ljudi pa me ne čuju dobro, te čas kamera zeza dok snimaš, loš zvuk snimanja (žive muzike), kao primer :p Još dosta stvari se tu vrti, mada nisam tip koji će da kaže OVO JE BOLJE! Ipak su to dve kompletno različite platforme. Priznajem, jedino zbog čega bih u ovom trenutku menjao iPhone je veličina ekrana, za sve ostalo mi odgovara. Uglavnom, 100 ljudi - 100 ćudi :D

Pa ne bi se reklo bas da je kompletan...4S,drugaru iz cista mira ubagovao pre neki dan,nece da se upali i to ti je,jedva nadjosmo resenje na netu..Par puta mu se desavalo da iz cista mira nece da upali data protok ili da ako je upaljen prestane da radi,pa moras da brises i ponovo unosis parametre..Najsmesnije mi je sto iphone korisnici pricaju kako su prezadovoljni svojim aparatom,a sa druge strane najcesce oni "hejtuju" konkurenciju...

Pa dobro, činjenica je da nema perfektnog telefona. Moj privi smartphone je bio baš iphone, posle toga sam promenio baš dosta android uređaja i sve sam se nekako navraćao na Apple. Nije best, ali najkompaktniji svakako da, i radi jako dobro, barem u mojim rukama :D

Ne ložim se, to što mi je avatar ovakav ne znači da imam i tetovažu negde :D Nekako mi je iphone uređaj koji je kompletan, nema tu šta mnogo da se radi kada se kupi, ubaciš karticu i to je to. Dok sam koristio S2, zovu me ljudi pa me ne čuju dobro, te čas kamera zeza dok snimaš, loš zvuk snimanja (žive muzike), kao primer :p Još dosta stvari se tu vrti, mada nisam tip koji će da kaže OVO JE BOLJE! Ipak su to dve kompletno različite platforme. Priznajem, jedino zbog čega bih u ovom trenutku menjao iPhone je veličina ekrana, za sve ostalo mi odgovara. Uglavnom, 100 ljudi - 100 ćudi :D

da, da, "samo ubacis karticu", a cak i za to moras da je nosis na reckanje (ili sam reckas, ili platis 10€ za microSIM, makar je to bila cijena u CG). Jailbreak i instalaciju iTunesa da bi bilo sta uradio da ne pominjem :) imao sam iphone 4 i zbog svega toga ga prodao i prije nego sto sam napravio ijedan poziv :p

ovo je tema bese o?
Sta se uvek raspravlja o iPhonu nije mi jasno...

pa kad se pocne sa "ja ne znam zasto ljudi misle da je SGS2 ili HTC One X (ili bilo koji HTC tel) dobar telefon...", obicno se tu zavrsi :d

da, da, "samo ubacis karticu", a cak i za to moras da je nosis na reckanje (ili sam reckas, ili platis 10€ za microSIM, makar je to bila cijena u CG). Jailbreak i instalaciju iTunesa da bi bilo sta uradio da ne pominjem :) imao sam iphone 4 i zbog svega toga ga prodao i prije nego sto sam napravio ijedan poziv :p

Po tebi je prednost androida copy paste koliko ja vidim :D nebitno, čekamo S3 da izađe, ako je stvarno ovakav kako rumori pokazuju, EPIC FAIL.

Ovaj je počeo priču o HTC One X i nastavili su da raspravljaju o iPhonu. :wall: Kako bi bilo da odete nekuda pa tamo da nastavite vašu intelektualnu raspravu.
A neko od modova da obriše ovih nekoliko poslednjih postova

18h? kakve to veze ima sa onim eventom u londonu treceg maja?

Pa da, garantujem da je onaj model, na koji su svi kukali, sto ih je razocarao, zapravo GS II plus ili kako ce ga vec krstiti a da ce SGS III biti masincina za malo bolja od htc konkurenta, kao i do sada ;) To je to.

Sasvim moguce, a moguce i da puste neku sliku samo kao google onu sto se nije obistila (zakrivljena) u obliku kapljice ili cega vec

Ako samsung pravi ovoliku kampanju i pompu samo da bi predstavio telefon u rangu one x, onda su prolupali. Mislim da poruka
„Discover how Samsung is about to challenge the way you view the GALAXY once more"
nagoveštava nešto više.

Koliki hype oko ovog telefona, neverovatno. Kako teraju ljude da prosto pozele telefon za koji nema ama nijedne informacije, sta ti je marketing...

Ja pre pojave s2 modela,Samsung nisam uzimao u obzir kada su telefoni u pitanju. Ljudi su sa njime napravili ime na polju ozbiljnih smartphone-ova,kvalitetom naravno a kad se ime napravi onda kvalitet više nije bitan jer ime prodaje proizvod.
Ljudi su za godinu dana stvorili brend koji sad košta "Boga oca",ne sumnjam da se neće razbiti od prodaje i sa novim modelima. Ko će još gledati kakav je s3, dovoljno je za kupovinu znati da je to naslednik galaxy s II modela. :)
Ovo se zove sakuplanje kajmaka.
Možda je ovo sa ovim tajmerom preterivanje ali ne sumnjam da svi čekamo da se na njemu što pre pojave nule. ;)

Ja pre pojave s2 modela,Samsung nisam uzimao u obzir kada su telefoni u pitanju. Ljudi su sa njime napravili ime na polju ozbiljnih smartphone-ova,kvalitetom naravno a kad se ime napravi onda kvalitet više nije bitan jer ime prodaje proizvod.
Ljudi su za godinu dana stvorili brend koji sad košta "Boga oca",ne sumnjam da se neće razbiti od prodaje i sa novim modelima. Ko će još gledati kakav je s3, dovoljno je za kupovinu znati da je to naslednik galaxy s II modela. :)
Ovo se zove sakuplanje kajmaka.
Možda je ovo sa ovim tajmerom preterivanje ali ne sumnjam da svi čekamo da se na njemu što pre pojave nule. ;)
+1.
Meni je do tog perioda Samsung bio sinonim za monitor :)
Sada čekam taj release s3 više nego ICS za svoj telefon... Zaraza! "šta će biti sve novo" itd.. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno