Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Hahah kakav fail!

Neverovatno kakav su hype napravili! Everything for marketing!

Poslednja izmena:
Pukao sajt, nagrnula stoka :D

Kao sto neko rece trenutno broje posetioce sajta!! Ahaaha

Prestanite da refrešujete stranicu, ne mogu da otvorim sajt od vas :D

Pa nema ništa na sajtu, pogledajte video na youtubu i to je to.

Malo mi je glupo ovo sa ovcama, znaci svi koji ne koriste ili ne kupe novi Galaxy su ovce? To je poruka? Ako je ovo teaser onda...

Ja ne znam ako moze pojasnjenje?

Edit: Komentar sa gsmareana: "Is it a new microwave oven or a new refrigerator?" Umro sam buahahaha.

Poslednja izmena:
Meni je zao sto kompanija kao sto je Samsung dozvoljava sebi ovakve da kazem ispade.
Bez obzira na koga se odnosi, nazivati korisnike nekog drugog proizvodjaca ovcama i sprdati se na njihov racun nije zanimljivo.
Trolovi to obicno rade, Samsung sa kampanjeom ide u totalno pogresnom pravcu.

Ako im je cilj da pridobiju ios korisnike neka ih ne ponizavaju.

Ako im je cilj da pridobiju ios korisnike neka ih ne ponizavaju.

Pre će biti da pokušavaju na naprave sopstveni fanboj klub. Jeste ogavno, ali je i vrlo isplativo, još jedan poklon koji nam je Steva Pohlepa ostavio u nasledstvo svojim "I'm a Mac and I'm a PC" stilom reklamiranja koji od ljudi pravi ******e. Današnji marketing više ne apeluje na razum, već na navijačke strasti.

Note mogu da razumem samo u slucaju da ga neko stvarno iskoriscava do maksimuma, da mu stvarno treba tako veliki ekran, a ne da bi mu Bench bio veci dok je u GSP-u...

Niti Note ima bilo kakve veze sa SG3 o kome se u temi priča, niti bilo šta doprinosite diskusiji ispraznim spam postovima od par reči zato što vas mrzi da kucate s telefona/tableta.

+1

(isprazni post br. 3658 :d )

Naprotiv mislim da Note, a i buduci Note 2 ima dosta veze sa S3 u nekom sirem smislu, ali mrzi me da kucam :D

mislim da se vise odje pise o Note-u nego u temi koja mu je posvecena :p

Da, hardverske kontrole postoje na prototipima uvek. Recimo, prototipi Palm Pre uredjaja koje sam imao su imali dosta stvari koje je softver radio a koje opet nisu postojale u zvanicnoj proizvodnji.

Samsung potvrdio Exynos 4 quad core na 1,4 ghz i Mali T400 grafiku.

Možda jeste bolji od konkurencije, ali nikako ne opravdava ovoliki hype.

Kako ne opravdava? Šta si očekivao da stave?

Nazad
Vrh Dno